America (142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Of, Of Miere :(, sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine pentru puiutul mic si scump. Suntem alaturi de tine si sunteti in rugaciunile noastre ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miere- sa se faca bine cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multimim lisa. Miere tinem pumnii, trebuie sa se termine odata problemele astea. Bine ai venit Amami!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, sanatate multa lui Aidan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Lisa, multumim pentru vesti.

Irina, sper ca Aidan sa fie bine. Si Eva a fost pe antibiotic in primele 4 zile, tot din cauza ca a fost suspectata de infectie, ceva legat de celulele din singe ... Am plecat acasa fara ea, o noapte, desi am stat in spital cu ea cit de mult am putut. Tu ai motive sa stai cit de mult poti, ca ai c-section. Vorbeste cu ei sa te lase sa stai, ca altfel te pot trimite acasa, din cauza asigurarilor, care nu acopera prea multe zile ale mamei in spital.

Sa dea Dumnezeu sa fie bine

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Of, Miere, trebuie sa se termine odata si sa ajungeti sanatosi acasa.

Ha, Ruxij, nici eu nu sunt pe faza cand imi spune cineva ceva care ma intoarce pe dos. Dupa aia ma gandesc ce bine ar fi fost daca i-as fi spus nu stiu ce..
In fine, mie nu mi-au zis prea multe cei care mai stiau de Romania. Chinezii au auzit de fetele de la gimnastica, vorbeam cu ei cand era Olimpiada la Beijing, altii au mai auzit de Nadia..Proful meu compara Romania cu Grecia, ca el e grec.
Insa, am un coleg american, are 23 de ani. La inceput i-am zis ca impresia mea e ca a facut undergraduate in history (acum e engineering). Si el a zis ca da, cum am ghicit, ca a facut istorie pana in anul 3 cand s-a razgand, si dupa aia a inceput sa ma intrebe de Romania, cum e cu Transilvania, de ce e disputata de unguri, ca de unde vine denumirea de Romania, etc. Ma rog, stia o gramada, mai multe decat mine, stia pana si de razboaiele daco-romane. A fost simpatic:-)
Dar de tigani nu au auzit.. A auzit un american mai europeanizat (asa se scrie?:-)) ), e la a treia generatie aici. Se trage din slovaci, si, drept urmare, ar fi trait prin Europa cativa ani si prin Italia a intalnit mai multi romani
Dar e foarte deschis, am povestit de borsuri, de mancaruri, de locuri de vizitat in Romania si Slovacia, etc.

Sotul a plecat sa promoveze mai bine business-ul:-) Asa ca, m-am bucurat si eu cand am vazut standul nostru de la expozitia pentru miri/mirese din Bucuresti. S-au descurcat doi barbati, zic eu, bine, tinand cont ca nu prea se pricep sa aranjeze chestiile. Cateva poze am pus aici, daca sunteti curioase: http://tinyurl.com/7fyk7m

Miere, va doresc multa sanatate si sa nu fie nimic grav cu bebe Aidan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Miericica, mamica extraordinara, felicitari inca o data pentru puiul superb - si multa, multa sanatate!!! Doamne, prin cate va e dat sa treceti..

Josefine, foarte frumos au aranjat. Spor sa aveti!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu cand am lucrat intr-un restaurant am intalnit un politistcare fusese in Romania. Era atat de incantat,fusese undeva in Timisoara,intr-un sat,era foarte incantat cand povestea de gradina din spatele casei,cum mergea sa isi culeaga singur rosii din gradina. a si zis ca s-ar muta acolo ,era tare simpatic.

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miere ma rog sa primiti vesti bune de la o ora la alta despre mititelul vostru. Daca aveti rezultate de analize sau noutati, spune-ne cand apuci; Ma gandesc mereu la voi!
Doamne ajuta!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

miere, daca simti ca trebuie sa fii putin cu gura pe ei nu te jena, putin mai multa atentie de la doctori nu strica. Va tin pumnii!!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput