America (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Tare raspunsul cu indianul Andule

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Acum imi amintesc ca atunci cind ne-am mutat in zona in care locuim acum vecina de deasupra noastra, femeie singura fosta profesoara de muzica la vreo 60 de ani asa cind a auzit ca suntem din Romania numai nu a inceput sa plinga de mila noastra . Si ne tot intreba cit de greu ne-a fost pe timpul comunistilor si aproape ca se mira ca am supravietuit . Stia atit de multe pentru ca o prietena de-a ei era membra in nu stiu ce fel de fundatie ce a dus ajutoare prin caminele de copii din Ro dupa revolutie , apoi ce povesti de groaza i-o fi spus aia nu stiu dar oricum era funny. Dar in rest se comporta ok fata de noi nu ne trateaza diferit.
Si in general oamenii imi pun intrebari ca sunt curiosi, dar de bun simt.
Iar anul trecut la scoala Biancai la o serbare ceva, a venit un tatic sa faca conversatie cu mine si stia el ceva de RO dar nu foarte bine si apoi mai stia ceva si de comunism dar in mintea lui comunismul era definit ca bail-outul ce-l facu guvernul american acu ... asa ceva,ca doar nu e rau comunismul ... si l-am lasat in legea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ah, da da si eu cand eram gravida, prima vizita la Dr. a fost la o midwife (in loc de dr.) care cand a auzit ca sunt din Ro mi-a zis plina de mila: "ooooh, you must have had a VERY difficult life" Si a adaugat: "there are no men ginecologists in your country, only women, right?". Am schimbat-o imediat. Le-am zis alora la ghiseu ca am o nepotrivire culturala cu tanti, ca la mine in tara medicii sunt doar barbati

Mosul asta era ramolit clar. Era batran raaau. Cred ca batea pe 80 de ani, ce naiba mai facea pe doctoru' pe acolo. Oana, nici eu n-am avut alte experiente neplacute cu doctori si sunt de aproape 10 ani aci. Eu cred ca asta fiind prea mosh i se cam rupe de profesionalism. Oricum moartea il cauta pe acasa si el e la cabinet. Nah ce afurisita sunt

Andrada, haha tare faza cu indianu'.

Fug ca astept musafiri. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, aia "green" ma enerveaza mai rau decit treaba cu tiganii.
Eu am intilnit pe unii care nu stiu nimic despre Romania, altii stiu de Nadia, Nastase, Ceausescu, Dracula. Mai sint unii care cica stiu una-alta, adica povestea aia cu neajunsurile din comunism.
Cu tiganii am mai povestit, ex-bossul meu - francez si conte pe deasupra mi-a spus cu toata candoarea ca noi romanii sintem tigani. Asta cind a catadicsit sa schimbe o vorba cu mine, la vreo sase luni dupa ce tot trecea pe linga mine fara sa raspunda la salut. Pina la urma am lucrat opt ani acolo, ne-am imprietenit, mi-a tot marit salariul si functia, schimbat orar sa fie convenabil iar pentru mine cireasa de pe tort au fost weekendurile petrecute la casa lui din East Hampton. Pina la urma a fost very nice, pastram legatura si-n zi de azi.
E drept ca m-am ocupat indeaproape de educatia lui, i-am dat carticele despre Romania, CDs cu muzica etc. Plus ca ne-am lamurit cu prietenia strinsa dintre romani si francezi, de cind cu tratatul de pace de la Paris. Iar el stia de Eliade, Eugen Ionescu si i-a placut o carte scrisa de Virgil Gheorghiu (eu n-am citit-o ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bai trebuia sa ii zic de Dracula. Stii, ala care ii tragea in teapa pe turci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Merci de welcoming

Ramona j: ceva scurt despre mine. Sunt si eu mamica de un baietel de 2 ani jumatate, vesel si neastamparat cum ii sade bine unui copilas. #61514; Si ca tot s-a vorbit despre nasteri, eu am nascut in Manhattan un bebe de 4.050 kg, la 4 zile inainte de due date, prin c-section programata ca bebeul meu era in breech position de pe la 7 luni. Eu as fi vrut nastere naturala, dar Dr. a zis ca nu au voie sa te lase sa nasti natural daca e breech bebele. Plus ca sunt ingusta la bazin si a spus in cazul asta no way. Vorba unei colege, “daca ai fi nascut natural, probabil ca ti s-ar fi schimbat toata geografia de jos”

Blackpanther: Salzburgul e superb !!! distractie placuta si papa un Salzburger Nockerl. E cel mai bun desert ce l-am mancat in Austria. Tocmai ce-am fost ;a ski o sapt. in Austria si am papat unul.

Sinziana: si mie-mi place Milka cu alune de padure. Noroc cu un mag. Nemtesc din zona ca ne aprovizionam mereu :P

Fug ca s-a trezit piticul si am si vinetele la copt. Cred ca merg un pic afara cu el la joaca in zapada ca mai avem ceva zapada in parcul de vis-ŕ-vis.

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Eu citesc cu placere experientele unui american in Maramures. E prof de engleza acolo.

Fetelor, baiatul asta a devenit unul de-al lor. A ajuns sa-i cam placa horinca.

Trebuie sa cititi experientele lui de la inceput.

http://alexanderkuch.blogspot.com/

Am cunosc multi englezi, nemti care-si faceau case pe la Bran. Si acum am vazut pe net ca in zona Sibiului se contruiesc din ce in ce mai multe case de catre straini. Era considerata de Forbes ca una din cele mai bune zone ca sa traiesti. Trebuie sa caut articolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hilde, l-am salvat sa-l citim mai tirziu ca iesim si noi pe afara.

Amami, feciorul meu tot in Manhattan e nascut. Fetita in Long Island. Doi New Yorkezi in Texas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Era de fapt spun ca Sibiu este unul din cele mai "idilice" locuri sa traiesti in Europa:

http://www.forbes.com/realestate/2008/11/18/europe-homes-dollar-forbeslife-cx_po_1118realestate.html

Am vrut sa zic ca am eu o presimtire ca Romania va fi in voga in 10-20 de ani, si va fi in voga sa fii roman. Mark my words.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

asta a postat miere la noi la odisee. sper sa nu te superi Irina,dar fetele te vor sustine si ele:
"Din pacate vestile nu sunt prea bune, Aidan are o infectie f puternica in organism, o sa mai stea cel putin o saptamana in spital, azi ii recolteaza spinal fluid din coloana sa vada dc e vorba de meningita sau nu.
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti!"

ce act a semnat cum ca nu poate sa ii dea in judecata??? mi se pare absurd,aici e vorba de malpractice!

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput