America (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ramona, pai am zis eu ca ai tu ceva cu tiganii?

Ziceam ca uneori oamenii sunt rautaciosi. Sunt rautaciosi cu tiganii, sunt rautaciosi cu romanii, cu bulgarii, etc...
Gasesc ei cu ce sa fie rautaciosi. Asta e firea omeneasca.

In cazul romanilor (=tigani in cazul asta), oamenii fie nu sunt informati si atunci au nevoie de mai multa informatie. Fie au problemele lor( cazul turcului asta) si atunci trebuie pusi la punct.
1. E doctor, si nu e profesional sa spui asa ceva pacientului tau
2. Daca tot a deschis o discutie, sa fie amabil sa inghita galusca pana la capat.

Daca are cineva chef sa intre in discutii. Eu de obicei am chef sa apar Romania si tot ce tine de Romania. N-o ridic in slavi, ca are probleme. Dar ii tin informati, daca cineva este interesat si ma intreaba, si ii pun la punct cand e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ramona si Mirela aveti dreptate. Dr Irinei ar fi trebuit sa isi dea seama de pozitia lui Aidan inca de la inceput, mai ales ca a durat asa de mult travaliul si peste termen. Ar fi trebuit sa o intrebe daca vrea cezariana si sa o bage imediat la operatie. Mie mi-a luat vreo 2 ore, in total, de cind mi-a bagat pitocin (ca mi s-a rupt apa si nu ma dilatam), pina am nascut; dar pt ca bataile inimii Evei ajunsesera la 210, dr mea era pregatita sa ma bage la c-section. Am avut noroc de o dr ff buna si atenta (chiar daca mai avea 3 paciente ale ei care erau in labor in acelasi timp, nu a stat o clipa, ne-a vizitat non-stop, pe rind).

Irina, mai ales pentru ca au trebuit sa iti redeschida operatia, cred ca ar trebui sa vb cu un avocat. Ce fel de dr e ala care te-a lasat 30 de ore in travaliu, 5 ore de impins, apoi la operatie si cu probleme dupa??? Chiar daca ti-au dat hirtia aceea de semnat, ca nu ai dreptul sa ii dai in judecata, s-ar putea sa ai un easy lawsuit aici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu cred ca era ruda cu Baiaziddomnul doctor si avea ciuda pe romani.

nu am avut experiente neplacute,lumea ma intreaba cum e,ce fel e mancarea,curiozitati din astea.

ah, ba nu, am avut o experienta- cand ma pregateam sa plec in tara acum cativa ani,un tip din Mexic" sa fii atenta ,in tara, am auzit ca au fost impuscaturi!revolutie la voi acolo."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Eu nu cred ca e legat de mancarea de aici, dovada sunt eu:
am 1.62 si am nascut copii mari, si in Ro(ultimii doi) si in USA, primul. Peste 4 kg.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pumba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu nu inteleg cum sa impingi 5 ore? dupa 30 de ore de travalui, nemancata? dupa Marte, sa fi fost si tot nu putea sa impinga. si deschisa si de 2 ori.

miere- tu sa fii sanatoasa- din toata povestea 2 lucruri bune
1- ai adus pe lume un baietel superb!

2- ai slabit ,daca nu ai mancat 4 zile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma

Eu inca spun tuturor ca vin din RO ... celor ce ma intreaba dar nu am avut experiente negative inca.

Si eu spun la toata lumea ca vin din Romania. Multi nici nu stiu unde este. Apoi incep sa fie atenti la tv cand apare ceva de Romania si vin si ma intreaba. Noi ne simtim mai mult decat bineveniti aici. Dar orasul este este cica unul din orasele cu cea mai mare rata de po****tie educata din US( parca era locul 13).

O intamplare haslie, acum cateva luni, in timpul alegerilor. Nu mai mergea masina cum trebuie si m-am dus la mecanic cu ea. Si acolo era un baiatel din asta mai redneck, ca ajutor de mecanic. Si a vazut el ca am accent si ma intreaba de unde sunt. Ii spun. Si zice: "Presupun ca esti student aici. Cand pleci inapoi in tara ta?" Si eu ii spun :" Nu sunt student, lucrez aici. Si n-o sa plec nicaieri.Raman aici".
S-a rusinat, n-a stiut saracul ce sa mai zica si a plecat sa faca altceva.

Mi-a fost mila de el. Asculta la kkturile alea de programe de radio, care sunt impotriva imigrantilor, si ii influenteaza. Cu cat sunt mai needucati, cu atat sunt mai influentabili.

Mergi la inceput

Pumba, ai dreptate ... saraca Irina, nemincata 4 zile Sper ca macar i-au bagat IV cu glucoza si pt hidratare ... Acum are nevoie de apa si mincare pt ea, ca sa o ajute la lapticul pt Aidan. Offf, offf ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pumba

Daca istoria lor o fi asemanatoare cu a noastra.
Poate istoria lor spune ca Baiazid a fost invingator in toate bataliile.
In istoria bulgarilor, relatiile lor cu romanii sunt descrise cam invers fata de cum le descria istoria noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Bravos Onel, cam asa fac si eu cind zice cineva de tigani. Le zic ca si Hitler voia sa ii extermine, ce parere au despre asta? Se simt ca dracu.
Un indian m-a intrebat daca e adevarat ca romancele beau, i-am zis ca personal nu fac urit la bautura dar sint nitel ingrijorata ca mai exista inca obiceiul in India ca sotiile sa se ingroape de vii linga defunct si daca are in familie cazuri concrete.
Ruxi sanatate la fecior!
Aseara ma uitam pe greenplanet un program de treehuggersi si e un show despre renovari d-astea green, oamenii vin si arata cum au casele cele mai green din lume de unde si numele show-ului, cum din putin fac multe. Aseara a fost o familie de romani, designeri au precizat de mii de ori, in general eu cu 3 funduri de bamboo in bucatarie sint mai "green" ca ei, venisera sa se dea mare ca asta e bucatarie italieneasca pe comanda, ca atita a costat casa, ca avem ferestre din Austria si parchetul din Germania...etc. Falsi si ridicoli, absolut penibili. Eu pe astia i-as fi intrebat daca sint tigani, doar asa sa ii vad cum scot fum pe urechi,
A

Mergi la inceput