America (142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

In ceea cepriveste tiganii, n-are rost sa va faca sa va rusinati de ceva. Eu le povestesc oamenilor despre tiganii din Romania. Cati sunt, ce s-a intamplat cu ei, ce probleme au. E o minoritate cu probleme multe. Peste tot prin lume sunt oameni cu probleme.

Si pana la urma ce daca v-ar considera cineva tigani? Ei nu sunt oameni?

Ruxij, trebuia sa-i spui turcului tau sau oricarui om mai spune ceva de ei: "Da, Romania are o po****tie de 3 milioane de tigani la o po****tie de 22 milioane.( Zic si eu aprox, ca nu mai stiu.) Au probleme, intr-adevar, asa cum au fost si sunt probleme cu alte minoritati in tara asta, dar sunt increzatoare ca o sa le depaseasca si totul o sa intre in normal si pentru ei. Pentru ca merita sa fie si ei mai bine, ca orice human being."

O sa se simta de kkt daca are ceva sensibilitate. Daca e lemn tanase, nici nu merita sa-ti bati capul.

"Lemn tanase" e ceva de genul nesimtit, in limbajul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aidan, esti un frumos dulce de tot!!!!!!
Irina, s-ar putea sa ajung prin zona luni, daca esti dispusa de vizite, as da o fuga sa va vad!!!

Ruxi, tu nu i-ai spus ca romanii mai trageau turcii in tzeapa? Si chiar a prins si mosu vremurile alea!!!

Si eu am nascut repede si foooarte usor, dar am avut pb dupa...hemoragie cat cuprinde...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Amami, bine ai venit!!!

Mai...eu nu stiu ce e cu mine...as manca si pietre...
Am luat niste cioco milka pt copil, si am mancat 2 pana acum...sunt cu alune de padure...ah...ce bunatate

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu nu sunt pentru nastere naturala. La mine asa a fost sa fie, ca am nascut f. super extra usor, dar eu sunt pt. ca mama sa sufere cat mai putin. Dc. ar fi fost cazul eu as fi vrut epidural sau cezariana sau ce ar fi fost nevoie ca sa nu sufar. Dar cum am ajuns acolosha cu dilatatie 10, m-au pus direct pe masa si push push 20 min gata. 45min total de cand am intrat pe usa spitalului. Mai rau m-a durut cusutul decat nasterea.

Ramona, turcu' nu e dr. nostru. Noua ne-a plecat doctorita si inca nu mi-am ales alt dr. Ma gandeam ca cu ocazia vizitei asteia poate sa ii zic dr astuia sa fie dr. nostru, dar cand am vazut ca are 100 de ani si zice ca Romania vine de la numele Roma (tigani), am lasat-o balta. Tb sa caut un dr. Ah, l-am jignit si eu ca cica la el "Aaa Romania e vecina cu noooi, noi suntem la sud de Romania". Da' eu: "din Bulgaria?" S-a vazut clar ca nu i-a convenit ca l-am facut bulgar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ruxij, doctorul ala are frustrarile lui. Se simte mai bine cand poate sa se pozitioneze el mai sus fata de altcineva. Nu cred ca el e fericit ca vine din Turcia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hilde, eu n-am nimic cu tiganii. Cei care ne spun asa ne arunca de fapt in spinare alte cele, asta e problema.
In copilarie am fost prietena cu doua surori, pe jumatate tiganci. Fetele au avut bona nemtoaica, lectii de pian, sint super inteligente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Irina, ai un baietel fff frumos. Seamana f bine cu tine. Si pare foarte mare, de citeva luni (mai ales ca este foarte curatel si rozaliu in obrajori), nici nu zici ca abia a fost nascut.
Good job si congratulations pentru asa minune de copilas!

Referitor la copilasii care se nasc aici, peste termen si mai maricei, eu nu cred ca este de la hormonii din mincare. Sint foarte multe optiuni organice aici, naturale, si foarte multe mamici maninca sanatos, natural, hranitor pentru bebelusii din burtica. De aceea bebelusii sint asa maricei.
Cit am fost insarcinata, am incercat sa maninc numai organic, natural, foarte multe fructe, legume, mincare nutritiva si pentru mine si pentru bebelusa mea din burtica. (Eva s-a nascut la 37 saptamini si 3530g, pentru ca mi s-a rupt apa atunci)
Si la fel cred ca este si Irina, baietelul ei este mare pentru ca ea a avut grija de el, sa il hraneasca inca din primele momente ale formarii lui cu tot ce a fost bun si sanatos.

Faptul ca multe mamici de aici ajung la termen sau peste termen, comparativ cu cele din tara, este pentru ca in Romania este la moda cezariana la cerere, de cele mai multe ori inainte de termen (si ca sa fie sigure ca ginecologul nu pleaca in vacanta); in timp ce aici se incearca mai intii nasterea naturala.

Nu sint de acord cu 30 de ore de travaliu, 5 ore de labor si problemele de dupa cezariana, dar nici sa spunem ca bebelusii care se nasc in America sint asa de dolofani pentru ca ne indopam cu hormoni.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Am uitat sa zic ca Bianca are scoala luni si marti, in schimb soata e liber Luni asa ca vom petrece ziua ca doi porumbei ceea ce nu s-a mai intimplat de mult tare.
Nasoala faza cu doctorul ... asta spune totul despre ce caracter are ca poate ca profesie o fi bun. Pediatrul Biancai are ceva radacini rusesti ca mi-a spus cind ne-am cunoscut ca are bunici in Ucraina si cam atit, e un tinerel cu tare mult bun simt, ah si are un pic de accent dar so far sunt super multumita de el.
Eu inca spun tuturor ca vin din RO ... celor ce ma intreaba dar nu am avut experiente negative inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu ma mir totusi ca aici isi permit colegi si doctori sa fie atat de impertinenti si rasisti, adica oameni care ar trebui sa fie professionals. Colegi n-am, ca n-am job, dar la doctori am umblat si n-am avut ghinionul sa dau peste asa ceva pana acum (bat in lemn). Singurul lucru referitor la nationalitate am fost intrebata cum se pronunta numele si auzindu-ma pe mine si Ovi vorbind romaneste ne-au intrebat ce limba este, atat.
Am patit-o odata la un Marshalls cu una care lucra acolo s-a rastit la mine ca deschid parfumurile (eu doar le miroseam ca erau deja deschise, scoase din cutii, fara capace stiti cum e pe la Marshalls si TJ Maxx) si am fost asa de socata ca n-am fost in stare sa zic mai nimic inapoi, am plecat aproape in lacrimi de acolo.
Am zis ca daca mi mai se intampla vreodata asa ceva in public o sa zic cu voce tare ridicata si cu accent puternic, mexican rusesc etc "are you discriminating me? are you a rasist?" sa vedem ce mai zice persoana atunci.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Alintaroma, si pediatrul lui David e rus cu radacini din Ucraina!!! hihi...Si pe unul din baietii lui il chemama Vladimir (pe David il mai cheama si Vlad)
Si eu am nascut la 36 de sapt, in Romania, un baiat de 3.600kg...dar am luat si vreo 30kg in sarcina

:
varsta, poze,

Mergi la inceput