Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118
Raspunsuri - Pagina 19
anca_ spune:
Miere, multa sanatate lui Aidan! Sper sa nu fie nimic grav si sa treaca infectia cat mai repede! AI incredere ca va fi totul bine!! Noi suntem cu gandul la voi!
Lisa, cum te simti? Contractii, ceva?
crisspoliss, cum ii place mamei tale in State? Cred ca esti f fericita sa o ai aproape, iti va fi de mare ajutor.
Eu tot astept contractiile, dar nimic, am doar din alea nedureroase, neregulate...nimic serios..se pare ca bebe se lasa asteptat ...diseara mergem la o petrecere, poate dupa putin dans, cine stie...
39+
anca_ spune:
crysyana, finetul e numai bun pt scutece...eu mi-am luat de aici niste scutece, de fapt niste paturici din material similar cu finetul...o sa fie utile la schimbat copilul, mai invelit cateodata..cel putin in primele luni se gasesti intrebuintare.
Fetelor, voi la alaptat ati folosit sau folositi aparatori din plastic pt sfarcuri (aici se cheama nipple shields, nu stiu cum se cheama in ro)?
39+
lisa79 spune:
anca asa si la mine,nimic serios.se intareste burtica,dar cum ma asez trece! am mai simtit un pic de durere sub burta,dar tot trecatoare. in schimb simt presiune in zona pubiana si mai elim inca dop,nu stiu pana cand,dar mai am.
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
crisspoliss spune:
Asa si eu ca Patricia, ma doare gatul si imi curge nasul, fir-ar sa fie de treaba..m-a prins si pe mine raceala pe ultima suta de metri..si e asa de rau...si la noi sunt cam 15 grade celsius ziua, nu am de ce sa fiu racita.
mama e bine, s-a mai linistit, i-a mai trecut din oboseala..azi ne-a facut mamliga cu branza , am si scos-o un pic la aer si a zis ca-i place la noi.Inca nu a apucat sa ma enerveze de tot, dar mai are 2 luni la dispozitie.
si mie mi-a adus scutece de finet facute de bunica-mea, si am si o gramada de paturici de infasat si scutece de tifon. Sper sa le pot folosi.
Miere, imi pare tare rau ca treci prin toate necazurile astea. Suntem alaturi de tine cu gandul si inima. Curaj!
Anca, ce aproape esti si tu de ziua cea mare! si pe mine ma cam ia cu frica, sper sa fie bine pana la urma.
Pupici la toate fetele!
Crisss 38+
cristi_2003 spune:
neatza
eu din state mi-am comandat receiving blankets - sunt ca scutecele de finet si sunt foarte bune la infasat bebele. in spital alea le-au folosit - si era singurul bebe colorat, ca restul le aveau pe toate albe.
si la al meu inca ii place sa-l infasez strans in paturica
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
flowerbee spune:
Miere, sa dea Domnul ca bebe sa fie bine si sa nu fie vorba de nimic grav. Suntem alaturi de tine!
Bebelusi, as face si eu gogosele dar deja trebuie sa o iau mai incet cu mancarea iar de maine de la pranz trebuie sa beau doar apa. Dupa ce nasc, o rog pe mama sa imi faca!!!!
Azi noapte am avut impresia ca nasc, asa crampe am avut. Cred ca sunt contractii din ce in ce mai dese si unele chiar dureroase. Au trecut insa. Insa ma chinuie o durere de cap de 2 zile...dar am gasit cauza: tensiunea 10 cu 5.
Hai ca m-am plans destul.
Ce fac proaspetele mamici?
Lisa, cum esti?
Crisspy, si eu stiam ca la EC este full. Se plangea o asistenta unei mamici. Cica sunt putine rezerve, multe nasteri, putine asistente si deja nu mai fac fata cum faceau in trecut cand nu erau atatea nasteri.
Fetelor, pe timpul alaptatului putem manca chestii care au fost interzise in sarcina, cum ar fi icre de somon sau stiuca, somon sau peste afumat, pate frais de fois gras, branza frantuzeasca? Eu poftesc la asa ceva, dar parca nu m-as risca daca nu sunt sigure pt bebe.
Bee38+
AMR 2 zile!!!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
kristinuz spune:
Neata burtici si mamici!!!
In sfarsit am dormit si eu aproape toata noaptea(cu pauzele de baie aferente)...
sa vedem cu o fi printul cand o sa vina...ca in burtica e mai mult nocturn...
Felicitari tuturor noilor mamici !!!!Toti bebeii sa fie cumintei si fara colicei!!!!
35+ bebe Alexandru
cristi_2003 spune:
bee- eu am vazut pe pielea mea: in timpul alaptatului trebuie sa ai grija la ce poate face colici. de ex eu nu mai mananc iaurt, sos de rosii, portocale... bananele il constipa...
o sa incerci pe rand alimentele si o sa vezi daca ii convin sau nu lui bebe
altfel nu exista restrictii
ariya spune:
'neatza! Eu sunt dupa o noapte cumplita...pe langa trezitul cu mers la baie,am dureri groaznice jos...nu mai pot nici sa ma intorc de pe o parte pe alta ca-mi ies ochii din cap de durere..si s-au adaugat dureri de mijloc si contractii dese...cu tot cu gynipral...trebuie sa ajungem miercuri ca intram in varsator...bietul angelo e pregatit sa ma duca la spital pt ca,asta mic mi se impinge spre exterior si imi forteaza taieturile,iar eu plang de durere...
la celelelalte sarcini am avut dureri,dar nu asa...de-abia astept sa nasc!nopti albe,ragade la san sunt floare la ureche pe langa durerile astea!
asaaa!MIERE,draga mea,ma rog si eu pt bebe Aidan si pt tine,sa va dea Domnul sanatae si sa va intoarceti acasa la voi linistiti si fericiti!!!Dumnezeule prin cate ti-e dat sa treci!!!Te pup mult si sunt alaturi de tine!
Fetelor si eu am luat vreo 20 de scutece de finet si bumbac pt ca sunt fffffff bune...
va pup pe toate!
Lisa esti ok?
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Mihai Adrian
AMR 2 SAPTAMANI
cristi_2003 spune:
ariya - poate poate vine bebe.
miere - sigur o sa fie totul bine cu aidan. sunt convinsa ca doctorii de acolo o sa il faca bine si o sa mergeti toti acasa sanatosi.