Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118
Raspunsuri - Pagina 18
crisspy spune:
Miere fi tare, totul o sa fie bine cu Aidan ai sa vezi.
Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei
AMR 5 SAPTAMANI
bebelusi spune:
Crysyana eu am cumparat material si mi-a facut maica-mea scutece. Sunt foarte utile pentru cand il schimbi, dupa baita la inceput poti sa il stergi cu scutec in loc de prosop pentru ca e mai molicel, etc.
Reteta GOGOSI:
1 kg faina, 2 cani lapte caldut, 25 gr drojdiuta proaspata, un praf de sare, zahar dupa gust, 2 plicuri zahar praf si 4 oua.
Pui intr-un vas mare faina si ii faci o gropita in mijloc in care pui putin lapte in care dizolvi drojdia. Apoi adaugi laptele (in care s-a dizolvat in prealabil zaharul)si ouale framantand. Lasi compozitia la dospit si apoi intinzi compozitia nu foarte subtire, o decupezi in forme si le pui la tigaie. Yamiiiiiiiiii . La final le tavalesti prin zahar pudra de-ala cu gust de vanilie.
Daca nu ai inteles ceva te rog sa ma intrebi.
36+ Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Miericica cum de s-a intamplat asta? De unde a facut infectia asta? Fii tare si stai linistita. Ai incredere ca totul va fi bine. O sa ne rugam toate la Doamne Doamne pentru sanatatea lui Aidan.
36+ Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crysyana spune:
miere fii tare!!!
sunt sigura ca totul va fi bine ...
o sa ne rugam la Doamne Doamne si sunt sigura ca te va ajuta sa treci si peste hopul acesta...iti dai seama ca a fost un chin si pentru el sa treaca peste tot
o sa fie bine...sunt cu sufletul alaturi de tine
35+ Andrei Valentin
crysyana spune:
multumesc fetelor pentru raspuns
cred ca o sa cumpar material si o sa fac si eu cateva bucati
cred ca finetul e potrivit pentru asa ceva?
bebelusi multumim pt reteta de gogosi ... o sa fac si eu maine
35+ Andrei Valentin
lisa79 spune:
miere,trebuie sa fii tare! Aidan va trece si de asta! aveti grija de voi. noi toate sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine,de voi.
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Daiopri spune:
Of mama ei de treaba
Miere draga mea, curaj ca trebuie sa fie totul bine. Nu cred ca are cum sa fie meningita. Ma gandesc ca poate e de la tot stresul la care a fost supus.
Hai ne gandim la voi si asteptam vesti bune.
Pupici frumosului "mic".
Tec nastere usoara.
Aveti grija de voi si bbei
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
lisa79 spune:
crisspoliss,cum se simte mama??
mama are tensiunea mai mica decat cea pe care o avea mereu...adica mare,cica din cauza ca e prea relaxata.saraca de ea!
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
DarkBendis spune:
Miere, am vazut pozici, Aidan e un bebe superb O sa se faca repede bine, puiutul mic! Si eu si ai mei trimitem multe ganduri bune sa treaca infectia asta urata
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"