Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118
Raspunsuri - Pagina 17
Naty spune:
carmen felicitari pentru examen. Ce greu trebuie sa iti fie si tie cu examenele si burtica!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
bebelusi spune:
Naty cred ca e o idee buna cu cerceii, dar tu chiar nu ai purtat deloc de atunci cercei???Inseamna ca ti s-au astupat gaurile....
36+ Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
justme25 spune:
Trei zile de cosmar am avut..de joi am inceput sa am febra mare (39)si am tinut-o tot asa pana azi dimineata. Ce credeti ca am patit?Am facut din nou furia laptelui.Asta se intampla pentru ca eu am prea mult lapte iar fata nu suge decat 80-90 ml. Am chemat si salvarea (care mai bine nu mai venea, pentru ca au venit dupa 8 ore dupa ce i-am chemat, cand deja eu ma simteam mai bine ca decisesem sa ma tratez conform spuselor medicului pediatru, adica cu paracetamol si algocalmin si fara sa mai alaptez fata pana nu imi trece febra. Febra intr-adevar mi-a scazut dupa 2 zile, dar..sanii erau precum carnea din congelator..beton armat...ma dureau de vorbeam singura, nu mai stiam ce sa fac..colac peste pupaza mi se stricase si pompa pe care o aveam..eram terminata.Azi mi-a luat sotul de la AVENT o noua pompa. Am scos in total 300 ml; intre timp fetei i=am dat laptic praf de la Humana si dormea ca un ingeras. N-a avut probleme sa nu accepte biberonul sau alte chestii de genul asta..pana sa ma prind eu ce am (nu stiam ca s epoate face furia laptelui de doua ori), i-am dat fetei laptic asa si nu intelegeam de ce e asa agitata si plange dupa o ora dupa ce sugea..
Naty..d-aia ma dureau pe mine sanii ingrozitor la alaptat.Pentru ca laptele ala in plus stagnase in san si nu mai putea fata sa traga..eu aveam impresia ca mananca, dar de fapt ea nu putea sa traga (se infundasera si canalele).Cu pompa le-am desfundat si slava domnului, am revenit la alimentatia la san si trage fata de n-are aer acumSi nu mai e agitata!Si nu ma mai dor sanii la alaptat!VICTORIE!!!!
Dar..va marturiseesc sincer ca am zis ca o merlesc de data asta..asa rau mi-a fost.Bine ca a trecut!
bebelusi spune:
Just bine ca ne-ai spus si bine ca s-a terminat totul cu bine....ai grija de tine.
Fetelor am facut niste gogosi super super bune , daca vreti va dau reteta. As manca intr-una....
36+ Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
fetele cu experienta, puteti sa-mi spuneti si mie ce e mai bun: galafor sau galactogil?
as vrea sa-mi cumpar si eu da' habar nu am de care , need help.
bebelusi, mi-ai facut pofta de gogosi, poti sa postezi reteta, poate fac si eu maine
Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei
AMR 5 SAPTAMANI
crysyana spune:
Haideti feletelor, curaj:
TEC
ASPARAGUS
ILEANA
LISA
Roxy, FELICITARI!!!! Sa creasca mare bebe Tudor, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
35+ Andrei Valentin
crysyana spune:
Miere esti o mamica eroina
Te felicit inca odata pentru forta si curajul pe care le-ai avut.
Sa dea Doamne Doamne sa fiti sanatosi amandoi si sa iti revii cat mai repede.
Am vazut pozele cu bb Aidan si e un scumpic. Sa creasca mare si cuminte!
35+ Andrei Valentin
crysyana spune:
fetelor am si eu o intrebare
voi in afara de hainute pentru bebi si pampersi ati cumparat si scutece de infasat (in afara de paturici)? nu stiu daca este cazul... poate e aberanta intrebarea mea dar am vrut sa stiu si parerile voastre
35+ Andrei Valentin
miereamara spune:
Din pacate vestile nu sunt prea bune, Aidan are o infectie f puternica in organism, o sa mai stea cel putin o saptamana in spital, azi ii recolteaza spinal fluid din coloana sa vada dc e vorba de meningita sau nu.
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
crisspy spune:
Crysyana mie mi-a adus mama vreo 15 bucati, a zis ca sunt bune sa le ai acolo.
Poate ne spun fetele mai experimentate
Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei
AMR 5 SAPTAMANI