Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

TEC

ASPARAGUS

ILEANA

Flowerbee, am ajuns astazi la Euroclinic pe la 5:30. Nu era decat o duduie la receptie care m-a informat foarte delicat ca din pacate nu poate nimeni sa-mi faca si mie un tur pentru ca toate rezervele sunt ocupate, cu exceptia unei rezerve VIP, si ca nu are rost sa vad decat holul.

In conditiile astea am hotarat sa revenim in alta zi. Nu stiu daca intr-adevar erau toate ocupate sau am nimerit eu la o ora nepotrivita...

Oricum cred ca ajungi inaintea mea acolo, asa ca o sa te convingi singurica

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, vreau ca iau o canapeluta de 2 locuri, extensibila, de la Ikea pt ca sa o pun la bebe in camera. Tati al nostru are un serviciu care implica o atentie sporita iar daca el e zapacit de somn, ar fi predispus la greseli.
Am vrut si eu sa comand de la baby confort, ca aveau saltelute de 10 cm grosime, dar nu stiam daca sunt seriosi. In cat timp ti-au adus-o?

Carmen, Ledi, bafta la examene!!!!

Bee38+
AMR 3 zile!!!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Buna, Fetelor
Sunt bulversata de atatea vesti noi si bune, atatia bebelasi nou nascuti!
Eu am ramas undeva in urma pe la capitolul 112 si nu stiu cate sanse am sa ajung in curand la zi, asa ca am sarit la capitolul asta sa urez si eu noilor mamici numai bine, si sa le traiasca puisorii!

Deci, dragele mele :
Ira_Liza
Szmonic
Tuchi123
deliafairais
Alinuk
Andre_ea
Eli
Iris2002
catisto
miereamara
IrinaC

Si restul fetelor care au nascut, dar pe care nu prea le cunosc dupa nume, SA VA TRAIASCA bebelasii, sa fie mancaciosi tare , sanatosi, si voua , fetelor, va doresc adaptare usoara si mult noroc in minunatul si emotionantul rol de mamica! Va pup pe toate!

Sa va povestesc un pic si de mine, ca probabil m-ati uitat de cand n-am mai intrat, dar problema e ca nu am timp din cauza serviciului, unde ni s-a restrictionat pt o perioada accesul la internet, in sensul ca suntem mai supravegheati. Asa ca nu prea reusesc sa va citesc, si raman mereu in urma.
Eu sunt destul de bine, in afara de dureri de spate...puternice, si contractii BH dureroase in ultimul timp. Ma misc ca o balena de talie mica ... si am o presimtire ca nu mai am mult de carat bebelina.

Multumesc fetelor care s-au interesat de mine in legatura cu razboiul din Israel- eu sunt destul de bine, avand in vedere ca nu stau in sud, unde e frontul de lupta, sa zic asa, si unde oamenii traiesc efectiv zi de zi spaima si stresul rachetelor si a alarmelor.
Sper ca situatia sa se incheie in curand, sa se obtina un acord de pace cu Hamas, si sa speram ca macar 6 luni nu o sa mai fim bombardati cu cate 80 de rachete pe zi.
Nu are rost sa intru in mai multe detalii- e trist sa vezi ca mor oameni nevinovati de ambele parti si e pacat ca nu se poate discuta si ajunge de la inceput la o intelegere- fara varsare de sange.

Dar sa schimb un pic subiectul, pe o linie mai optimista, si sa ma laud si eu ca desi am intrat in sapt 37 si inca lucrez, macar am reusit de la 1 ianuarie sa scurtez in pic programul, de la 9 ore la 6(nu ca as ajunge acasa mai devreme de ora 6 seara...dar asta e alta poveste si motiv de cearta cu sotul din dotare).
Va pup pe toate si sper sa ajung o data la zi cu cititul......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Flo si eu am cumparat de la baby comfort, am platit-o vineri iar luni la ora 9 aveam salteluta in casa...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Tec !

Miere - offf, bine ca a trecut! Bebe Aidan a meritat asteptarea.

Irina C - felicitari! Sa te bucuri de bebe !

Andre_ea - La multi ani pentru Ilinca! Numele e f frumos . O sa o serbezi de Sf Ilie?

Carmen - multumim de complimente, Spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI! ca in ziua respectiva am postat de 2 ori si de fiecare data am uitat .

Ledi - si mie mi-a recomandat pediatra calciu, am reusit sa-i dau 7 zile din 10, ca nu-l suporta, se ineca cu el, ma speria. I-l dadeam cu seringa in gurita. E scarbos intr-adevar.

Nu mai scriu ca vine repede cap 120 si Lisa vrea sa astepte pana luni .

Noi ne chinuim cu colicii de seara, de pe la 4 avem "program" pana la 11 si dupa somn pana dimineata.
Azi implinim si noi 3 saptamani!
La multi ani, Andrei!

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ciufik

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andreea multumesc, stiu ca toate ati fost cu gandul la mine... este de inteles...
Ce repede trece timpul, deja aveti 3 saptamani, multe inainte!!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dya ma bucur ca esti bine, nu am mai apucat sa vorbim nici pe mess din pacate pentru ca sunt si eu cam bolnavioara, poate ai apucat sa citesti ca m-a luat raceala cam tare.

Fetelor mi se pare ca mai avem asa de putin, ne apropiem cu pasi repezi de momentul cel mai frumos din viata noastra. Abia astept .

Bee

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Fete, sa vedeti ce repede trece timpul dupa ce o sa fiti cu puii in brate , plus ca faptul ca toate zilele (si noptile) sunt identice .
De-abia astept sa ne mutam in formatie completa la "scutece".

Asparagus !

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Intru si eu repejor sa va multumesc pentru sfaturile legate de alaptat si sa va spun ca ati avut dreptate, nu am pierdut laptele, azi a mancat fata numa 80-90-100 ml din cate un san. Si a dormit toata ziua (adica s-a sculat doar sa pape si a adomit la loc).

andreea si mie imi place numele Ilinca. Ce zice Delu de surioara?
A fost Badiu la nastere?
Si cine era anestezistul cu nota 0? Sa sti ca nici eu nu am fost prea incantata de anestezist.

roxy si idaira felicitari!

miere am citit si eu povestea si mi s-a facut rau efectiv. Dumnezeule, prin ce ai putut sa treci!
Bebe Aidan e escump foc!

iris imi place la nebunie numele Nathalie, de fapt e numele meu preferat (vezi si nick-ul ) dar nu am putut sa il conving pe sot sa il punem la vreuna din fete.

tec

asparagus

Apropos de cercei: eu nu le-am pus la fete, am zis ca daca or sa vrea isi fac ele gauri cand vor fi mai mari. Sunt sigura ca le doare, de altfel la Ioana m-a si felcitat o doctorita cand a auzit ca nu vreau sa i se faca gauri in maternitate si a zis ca asta cu "nedurutull" e o aberatie. Eu una nu am cercei, desi mi-am facut gauri pe la 12 ani, dar nu am suportat nici un fel de cercel.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput