Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (118
Raspunsuri - Pagina 20
ariya spune:
Flo cand alaptezi,singurele alimente pe care nu trebuie sa le mananci sunt cele care provoaca balonari,gaze ca fasolea uscata,conopida ,varza,broccoli,nu mananci picant,piper,cam astea...eu mancam de toate in rest...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Mihai Adrian
AMR 2 SAPTAMANI
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Crisspy, si eu stiam ca la EC este full. Se plangea o asistenta unei mamici. Cica sunt putine rezerve, multe nasteri, putine asistente si deja nu mai fac fata cum faceau in trecut cand nu erau atatea nasteri. |
Bee sper sa nu am probleme la internare, adica sa nu am loc pe-acolo, mai ales ca eu deocamdata vreau sa nasc natural.
Nu mi-a raspuns si mie nimeni : galactogil sau galafor? Care e mai bun?
Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei
AMR 5 SAPTAMANI
cristi_2003 spune:
crisspy - nu stiu, ca eu beau doar ceai de lactatie+chimen+ceai anticolici, cam 3 litri pe zi. si ajuta mult
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
ariya spune:
Cristi si eu am senzatia ca vine bebe...stii tu,simtul ala ...drept care azi o sa termin de calcat toate lucrusoarele lui bebe...ieri am calcat o parte si sunt asa frumoaseeee...fi-mea le mangaia,daca ati sti cat e de scumpa!....
amedeo azi dimineata ,cand m-am sculat,a venit sa ma imbratiseze si sa ma pupe si mi-a zis:"aoleu,nici nu mai ajung sa te pup de ce mare esti!"...saracu'...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Mihai Adrian
AMR 2 SAPTAMANI
crisspy spune:
Mersi Cristi pentru raspuns.
O sa-mi iau si ceaiuri dar mie cum nu prea imi plac ceaiurile in general ma gandeam ca e mai usor sa iau unul din cele 2.
Pt orice eventualitate o sa iau si ceaiul...
AMR 5 SAPTAMANI
flowerbee spune:
Crisspy, eu stiu ca in momentul in care esti programata pt nastere, ai automat si cazare. Mie mi-au spus sa vin marti la 7 ca totul e pregatit, nu am facut eu nici un demers. Cred ca au in vedere toate treburile astea, ca doar nu sunt veniti cu pluta.
Ariya, Cristi, merci de raspunsuri. Cred ca bebe va fi in masura a ma ghideze cu alimentatia. Oricum, voi manca bine, dar mai mult fierturi si mancaruri usoare ca sa nu ii provoc colici.
Insa mai e pericolul de a transmite toxoplasma si Listeria? Ca mie tare mi-a fozst frica de astea doua pe durata sarcinii si am poftit la multe mancaruri nepasteurizate.
Ariya, eu raportez o noapte ca si a ta. Niste dureri de burta de nici nu ma puteam misca de pe o parte de alta.
Hai fetelor, trezirea!!!!!
Bebelusi, numai gogosi vad
Bee38+
AMR 2 zile!!!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
ariya spune:
flo nu mai e pericolul ala...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Miguel Adriano
AMR 2 SAPTAMANI
cristi_2003 spune:
crisspy - ceaiul ajuta si sa nu aiba bebele colici, ca i se transmite prin laptele tau. da nu are rost sa iti faci de acuma griji ca poate o sa ai lapte in siroaie.
bee - de listerioza nu stiu daca se poate transmite, poate cel mai sigur e sa il intrebi pe doctor. si depinde si de branzeturi si de icre - daca le iei din magazin, le pastrezi cum trebuie, sunt in termen nu cred ca pot fi probleme.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
ariya spune:
Gata i-am pus numele lui bebe definitiv...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Miguel Adriano
AMR 2 SAPTAMANI
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Crisspy, eu stiu ca in momentul in care esti programata pt nastere, ai automat si cazare. Mie mi-au spus sa vin marti la 7 ca totul e pregatit, nu am facut eu nici un demers. Cred ca au in vedere toate treburile astea, ca doar nu sunt veniti cu pluta. |
Asa zic si eu, ca doar sunt o clinica renumita. Dar ce se intampla daca pe mine ma apucau durerile chiar ieri cand am fost la ei? Eu am rezervare facuta, dar nu pt o anumita zi. Ce faceau cu mine avand in vedere ca toate rezervele erau ocupate?
Hai ca o iau razna , mai bine nu ma mai gandesc,scuze fetele ....
Ma apuc de putina curatenie ca vin nishte prieteni mai incolo pe la noi.
O zi usoara la toata lumea
AMR 5 SAPTAMANI