Copilasi din 2002 (54) Suntem alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nicoleta si mie mi-a placut tortul... cum arata evident, Si cred ca s-a distrat de minune STefan.Andreea chiar asa, de ce sa ne supere postarile tale? Interesanta povestea numelor. Si se pare ca e f isteata Theona ta. Io, om mare si nu am habar sa fac un puzzle de doua sute de piese.Cristina C si cristina22 si noi ii zicem lui Liviu , in casa, bobitza dar si alte o suta de nume de alint, ca nu sunt normala si tot inventez non stop de cand s a nascut. Am zis ca trebuie sa ma abtin cu bb2 sa nu ma mai prostesc atat, ca d-aia are copilu nume sa il strig pe nume.Matei imi placea si mie, dar nu i-a placut sotului. Lui Liviu am vrut sa ii pun Matei dar nu ne-am inteles. Iar acum, nicio sansa sa il las pe Liviu sa aleaga numele, in primul rand ca taicasu e prea pretentios si in al doilea rand ca vine Liviu de la scoala cu niste variante de nume de nu le-am auzit in viata mea si abia le pot pronunta, de la diversele popoare ale multiculturalitatii australiene, Asa ca mai bine lasa....

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cris daca zic prezent iei ploaia de la mine?MA bucur ca Andrei il ia exemplu pe Andy,pe masina ii tot spuneam l-ai vazut pe Andrei ce cuminte a stat ,si cum a tot incercat sa raspunda la toate intrebarile puse??

Lucia felicitari ptr BB Boy..puteam sa jur ca Liviu va avea dreptate..si sa-ti spun ca eu as fi vrut sa-i pun numele de Luca sau Lucas daca aveam iar baiat.

Andreea si lui Andy ii place sa fac puzzle,dar pe primul loc tot masinile sunt

Nico f frumoasa petrecere.

Felicitari Aida pesntru vestea minunata si sa fie totul bine.

Devoska cu intarziere si multumim ptr tratatie

Francisca ma bucur ca Vlady e bine

Andy e tare emotionat cand vb de scoala si ma tot intreaba cum va fi ,din fericire va avea inca doi baieti ,prieteni de-ai lui cu el in clasa asa ca sper sa se acomodeze usor.

Ninaici printzesei.

tuturor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Fetelor, cred ca e nevoie de o noua , pe aici ! Ca se sta serios la discutii !
Andreea, noi intrebam, tu raspunzi si uite asa, se infiripa un dialog, pana ne cunoastem mai bine si indraznesti sa te bagi in discutii.
Am dat cautare la Theona pe net si este din mitologia greaca si inseamna "Godly". Adica, dumnezeiesc ? Foarte frumos nume !
Hai, ca si Cristinuca mea e cu poneii ! Avem o herghelie de vreo 30 de ponei si tot atatea papusi si papusele.
De ziua ei l-a primit pe regele poneilor, sa zic asa. L-ai vazut ?
Nicoleta, parca presimteam eu ca v-ati aniversat in weekend. Prea multa liniste era dinspre voi.
Tortul a fost super fantastic de aratos si delicios, sunt convinsa !
Iar petrecerea, la fel, dupa cum arata pozele. Ce fain ca aveti locuri pt. organizat aniversarile celor mici !
In orasele mici ducem lipsa de asa ceva.
Francisca, la voi sunt astfel de locuri ?
Poate vine Zana Maseluta pentru 2 dintisori o data.
Lucia, am vazut numele Ozana aici, pe forum, la semnatura unei mamici de 2001(sau 2000). Pe mine imediat m-a dus cu gandul la o apa frumos curgatoare cu glas cristalin.
Mie imi plac numele: Marc si Luca, tare mult, plus Cristian, Andrei, Matei, Sergiu, Andrei, Mircea, Dan, Stefan, Vlad. Mi s epar niste nume puternice, plus ca sunt romanesti. Aici, in zona, aud destul altfel de nume.
Cristina_C, la gradinita nu s-a tinut nici o prezentare a celor de la circulatie, dar la scoala, au avut in toamna, intalnire cu agenti de circulatie, care le-au predat cum e corect sa se comporte si sa circule pe strada copiii, mai ales cand ies de la scoala.
Si au o lectie si la Cunoasterea mediului, despre circulatia corecta ca pieton, la inceputul manualului.
Katty, cum e la serviciu, dupa aproape 1 luna ? La fel de placut ca la inceput ?
Cristina22, poate ai un viitor constructor de masini in casa si nu sti. Ce ocupatie faina cu machetele acelea de masinutze.
Dar o raza de soare n-are nimeni sa trimita ? Sa se mai lumineze pe afara, ca tot gri este de mai bine de 1 saptamana.
Gata cu iarna, sa vina primavara !
Hai, Lucia, sufla incoace un pic de soare !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Lucia, ai pregatite cateva nume frumoase acolo!! Cezar, George, Dan, Cristian! Oricum aveti ce face lunile care urmeaza!! Am auzit despre niste parinti care nu se puteau hotari ce nume sa aleaga ptr. bebelusul lor ca au pus un clopotel pe burtica mamei, si citeau numele de pe o hartie (cele care le placeau lor), pana cand clopotelul a clinchenit!

Nicoleta, foarte frumoase pozele de la petrecerea lui Stefan, ce de-a copii a avut! Stefan era super incantat! Si ce tort superb! Cine i l-a facut? L-ati comandat la cofe sau vi l-a facut cineva in familie?

Francisca, lasa ca o sa vezi ca va veni si zana Maseluta, nu te stresa! Dupa aia o sa iasa ca floricelele!

Cristina_C, asa e, nimeni nu-l striga Robert pe Andrei, la gradi si acasa numai Andrei i se spune, am facut eu o incercare timida de-ai zice asa cand era bebelus, dar n-a tinut! Putin i-a mai zis si nasa lui de botez dar a renuntat si ea in timp!

the_Andreea, si Andrei e pasionat de puzzle, la inceput a facut puzzleuri de 120, 240 de piese singurel, de o vreme incoace facem (toti trei impreuna) de 500 de piese... e o pasiune de iarna! Stam impreuna si ne distram de minune in weekend!
Eu am comandat pe net puzzle-uri cu desene mai haioase (acum facem unul cu un tigru), daca esti interesata trimite-mi pe pm adresa ta de email si-ti dau linkul!
N-ai de ce sa zici ca deranjezi, ti-am urat toate bun venit! Totul e sa ne povestesti cat mai mult despre comorile tale!

Laura, am scris ca si puiul meu va avea un coleg de clasa de la el de la gradi, asa ca e in culmea fericirii!

Cristina22, ai perfecta dreptate cand zici ca nu au niciodata suficiente masinute!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Cristina22, normal ca s-a oprit la Oradea, ca ai trimis-o la Resita
Daca nu veniti la raport, sa stiti ca dau mai departe

Nicoleta, sunt foarte frumoase pozele, iar tortul...frumos si delicios
Multi lui Stefan "cel mare" dar si pt. Matei multi

Andreea stai linistita ca nu deranjezi
Frumoase nume au copiii tai
Felicitari Theonei pt. rabdare
Mai, lui Vlady nu ii mai place sa faca puzzle cand era mic ii placea foarte mult (e drept ca erau cu animale, cu piese mai putine si mai mari) dar acum sa nu il pui sa faca asa ceva ca parca i-ai dat foc Nu ii mai place, il plictiseste
In schimb ii place sa ne jucam "crosswords"

Cristina22, asa este fetele cu poneii, baietii cu masinile. Noi avem "parc auto"
Lui Vlady ii plac foarte mult si robotii (mai ales gen Transformers) si extraterestrii in care se transforma Ben10 din care avem destui...

Francisca

Mergi la inceput

Laura, ce faci, te joci cu Alexia ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n
Katty, cum e la serviciu, dupa aproape 1 luna ? La fel de placut ca la inceput ?

E chiar foarte bine, imi dau seama ca am dat deoparte multtt stresss!
E foarte linistit si bine, sunt apreciata, nu-s hingherita si agitata ca dincolo! Multam de intrebare!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

katty, si ai timp si de DC !
La noi nu ploua !
Se vede ca am avut o zi mai lejera la serviciu, azi, nu ?
Trebuie sa ma hotarasc care 2 poze sa le trimit la albumul "Clipe de viata, 2008". De la Buzias, din vacanta din Irlanda, din vara sau din iarna sau cu Kiki iubitoare de animalutze(pisica, hamster) sau cu noi doua, iubaretze, cum ne stiti ? Uf, grea alegere !
Aveti sugestii ? Le astept cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

katty, si ai timp si de DC !
La noi nu ploua !
Se vede ca am avut o zi mai lejera la serviciu, azi, nu ?
Trebuie sa ma hotarasc care 2 poze sa le trimit la albumul "Clipe de viata, 2008". De la Buzias, din vacanta din Irlanda, din vara sau din iarna sau cu Kiki iubitoare de animalutze(pisica, hamster) sau cu noi doua, iubaretze, cum ne stiti ? Uf, grea alegere !
Aveti sugestii ? Le astept cu cea mai mare placere.

Se vede cu ochiul liber ca am timp de , nu?
Cat despre poze ptr. concurs, o sa ma uit pe linkul tau si o sa-ti fac cateva sugestii, stiu ca au fost multe care mi-au placut!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Nina multumim pt. M-ai prins si eu am o zi lejera
Nu avem astfel de locuri pt. petreceri Pacat...dar asta este.
De poze, ce sa zic, grea alegere, toate pozele voastre sunt frumoase nici eu nu as putea sa aleg. Stiu, nu te-am ajutat chiar nu stiu ce sa zic...

Sa va dau o veste buna m-a sunat acum Vlady sa imi zica ca e stirb l-a ajutat tatal meu sa scoata un dintisor
Cred ca a vazut Zana Maseluta postarea mea ca acum si-a facut putin timp si pt. noi
O asteptam cu banutul
Trebuie sa mai puna si altceva?

Francisca

Mergi la inceput