Copilasi din 2002 (54) Suntem alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 7
devoska spune:
La multi ani fericiti si norocosi, Stefan!
Nicoleta , sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare, frumos si sanatos! Sa fiti fericiti alaturi de copilasii vostrii!
Multumesc pentru urari, fetelor! Francisca, am avut soacra la mine si timpul meu a fost limitat! Garantat nu m-am fofilat . Dau acum si de baut Facem petrecere, invit pe toata lumea . Poftiti si la dans . (Restul icoanelor nu merg, asa ca ne oprim aici...as fi pregatit si niste friptane, dar DC imi facu figura).
De azi dimineata ma chinui sa intru pe DC. Am crezut ca au inodat rusii firul, dar se pare ca e problema generala. Vad ca si la tine, Anina , sunt aceleasi probleme. Sper ca maine sa fie mai bine. Multi pupici la toata lumea, sanatate maxima la pitici si la parinti, o seara placuta tuturor!
katty spune:
La multi ani, Devoska! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa! Multumim de tratatie, totul e minunat!Multe si !!!
Sa stii ca si mie mi-a mers greu de tot DC-ul uneori deloc!
Nina, intrebai de baieti, Andrei abia asteapta sa fie scolar (ceea ce anul trecut nu se intampla), si noi regandim spatiul din camera lui ca sa aibe totul la indemana!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Anina_n spune:
Fetelor, am citit despre minunata veste, la Aida in burtica se infiripa o viata noua. Sa fie intr-un ceas bun !
Emma va fi surioara mai mare !
Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine, iar aceasta minune sa deschida usa unui alt sir de minuni !
Devoska, multumim pentru tratatie, chiar imi vine sa dansez de bucurie !
Se pare ca si-a mai dat drumul DC-ul.
katty, e bine ca pe Andrei il atrage scoala.
Eu urmaresc Eurovizion-ul romanesc, prima semifinala. N-am auzit nici o super piesa.
O seara faina, in continuare !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Nicoleta spune:
Sunteti niste dragute, va multumim mult de urari. Petrecerea mare a fost duminica, la un loc de joaca impreuna cu colegii, va mai fi si duminica ceva cu nasii... Stefan e fericit ca are in sfasit 6 ani! Nu ne mai incap jucariile si altele in casa!
Eu sunt obosita, Matei e inca mucios, de fapt toti 3, dar el e mai micut...face fite... asta e.
Ma bucur sa citesc despre sarcina Aidei!
Va pup, sper sa imi revin si sa revin...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Cristina_C spune:
Devoska
La multi ani cu sanatate, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor!
Am luat si eu un paharel
Sarcina usoara, Aida!
Numai bine Emmei!
Nina, de-abia asteapta sa cumparam biroul si sa-l punem in locul mesei "de gradinita" careia o sa-i gasim alt loc. Si e nerabdator sa mearga la scoala, spre bucuria noastra. Ba chiar a promis c-o sa fie un elev serios si silitor si-o sa-si faca frumos lectiile la viitorul birou . Sa dea Domnul!
De Eurovision nu sunt nici eu incantata, nu prind acum semifinala dar am ascultat piesele.
sinzi_ana spune:
LA multi ani Stefan!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
light spune:
Wow, Anina ce veste ne-ai dat! Aida sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume intregii familii, iar cei doi copii sa fie sanatosi, fericiti si norocosi! Minunile sa curga de aici incolo pentru Emma!In sfarsit am venit de la eco, bb e sanatos, totul e normal, se incadreaza in masuratori si greutate corespunzatoare varstei si este....www.fisher-price.com/us/ecards/expression/newbaby/balloonboy.asp?id=131524" target="_blank">oare ce o fi?POze bb: http://community.webshots.com/album/569821917VrYtom
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
Lucia- it's a boy!!!Sanatate si numai bine!!
Nina, multumim de vesti despre Aida. Sa-i dea Dumnezeu sarcina usoara si doi copii sanatosi si fericiti!
Devoska-deci asa??? Faci chefuri si nu zici nik??!! Ha?
LA MULTI ANI SI SANATATEEE!!
Cristina, Katty, noi avem biroul si scaunul ergonomic, de pe la 7 luni.Oricum nu conteaza, tot mai importante sunt jucariile, desi isi doreste sa mearga la scoala.
Laura-Andrei-ul tau este exemplul nostru!Vezi ce mare e Andrei?? El mananca tot din farfurie si doarme si face sport!!
Francisca-cum e nasucul??Sper ca mai bine!
Ioi, ce bine ca merge forumul, ca ieri m-a terminat!
Daca nu spuneti prezent, va trimit niste ploaie de la Oradea, ca avem destula!
cristina si Andrei
devoska spune:
Multumesc pentru urari, fetelor! Daca aseara ne-am facut de cap, acum vin cu cafeaua, ca sa ne trezim. Tot nu pot sa-mi explic de ce fetisoara asta de la icoana e vanata. Sper ca nu de la cafea .
Am citi ce ai scris, Anina, despre Aida. Ce veste frumoasa! Mai departe nu pot decat sa te citez. "Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine, iar aceasta minune sa deschida usa unui alt sir de minuni!"
Lucia, sa inteleg ca e baietel? Multa sanatate si tie, si lui! Sarcina usoara mai departe si nastere si mai usoara! Sa fiti fericiti! V-ati gandit la nume?
katty spune:
Neata! Si Prezent!
Cristina22, zic prezent, nu vreau ploaie de la Oradea!
Nina, multumim de vestile despre Aida! Sa dea DD sa fie totul bine, sa aibe sarcina usoara si 2 copii sanatosi!
Lucia, felicitari ptr. BB boy! Dorinta lui Liviu se implineste, va avea un fratior cu care sa imparta jucariile!
Devoska, m-ai distrat cu analiza fetisoarei de la cafea! Dar nu ti se pare cam trist? Tot cafeaua o fi cauza?
Nina, singura melodie care mi-a placut a fost cea a fetelor de la Blaxy Girl, in rest nimic, am auzit ca a fost scandal cu eliminarea lui Nico...
Nicoleta, sanatate muciosilor, mari si mici!
Cristina_C, si Andrei e atat de incantat incat imi zice de pe acum cate sandvisuri sa-i fac la scoala! Si stie si cu cine va sta in banca, unul din prietenii lui cei mai buni va fi cu el in clasa si cred ca si la semiinternat, asa ca avem numai perspective bune in privinta asta!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13