Copilasi din 2002 (54) Suntem alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, asta da surpriza!

Nina, vacanta placuta lui Kiki si felicitari pentru rezultatele de la scoala! Nu stiu daca ai scris si aici, dar am citit la Bobocei ca a terminat cu FB pe linie.

Cristina, ce figura e Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Foarte frumoasa surpriza, Sinzi!
Ce codita dragalasa!
Este al lui David, nu? O sa aibe companie la joaca!
Imi place numele Blaze!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

WOW, Sinzi, asta da, cadoul mult visat !
Doamne, cat s-ar mai bucura si Cristina de un asemenea cadou si multi alti copilasi, de aici.
Blaze de la...blazat ?
Cristina_C, multumesc ! Mi se pare ca aici nu am scris.
La cate pregatire a avut Cristinuca inainte de scoala, sunt foarte multumita de ea. Cred ca de aici si cititul mai lent, la ea. Dar exersam in fiecare seara cu basme romanesti. Suntem la "Tugunea, feciorul matusii"(noi il stiam de Tugulea).
Tare mult i-a placut "Insir'te margaritar" si "Ileana Simziana"(noi o stiam de Consanzeana).
Cristina22, daca nu erau versioarele ei, tot gasea ea ceva copii sa cheme la ea. Si asa m-ai gasesc 2 copii(sora si frate) din vecini la noi si se incinge o joaca....
Andrei nu are ceva prieteni buni in zona, sa-i invite la el ?
Si dupa ce-l alinta bunicii cu tot ce vrea si nu vrea, mai vrea sa mearga acasa la voi ?
katty, 1 saptamana e vacanta intre cele 2 semestre, ca la gradi.
Apoi mai e 1 sapt. la Paste si dupa aceea numai la vara, vacanta mare.
Andrei e la gradi sapt. asta ?

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Nina, Andrei merge saptamana asta la gradi, la ei nu se inchide decat in vacanta mare si putin la Pasti! Dar, fiind copii putini e saptamana in care au voie cu jucarii de acasa, azi l-a dus pe Mack din Cars si a fost o chiraiala cand a intrat in clasa, mama-mama! E saptamana in care poate sa se faleasca cu multimea de masinute de la mosi!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Buna dimineata, mamici!
Sinzi, te asteptam cu povesti de ieri de la prima petrecere a lui David la gradinita!
Nina, , da Andrei e la gradi saptamana asta! Ieri a plecat mama la tara si puteam sa-l trimit cu ea acolo, dar pentru 2 zile de stat pe acolo nu l-am trimis 10 ore cu masina dus si alte 10 intors!!!
Mamici, va asteptam la o si la povesti!
Cica azi vor fi 16 grade, oare?

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ceau!
Am ajuns si io la birou, dupa o dimineata cu alergaturi.

Nina-FELICITARI CRISTINEI!!Ce mandra trebuie sa fii!
Stii cum e la noi? parintii mei vin la noi, deci Andrei e acasa.
Cu prietenii lui Andrei e dificil.
La bloc, ne mai intalneam cu copii, doar in plimbari, dar de cand ne-am mutat la casa, e alta poveste.Aici se inchid portile si nimeni nu stie de nimeni.
Avem un vecin, un pic mai mic decat Andrei, dar e legat de maica-sa, nu se joaca cu nimeni, decat daca e mama alaturi.Deci, nu se pune...

Sanzi-felicitari pt membrul cel nou al familiei.

Katty-eu ii tot conving pe Andrei sa nu-l duca pe Mac la gradi, ca-l va aduce inapoi bucati.
La noi se aduc jucarii la gradi, se joaca putin cu ele, apoi fiecare copil le aseaza pe o polita in apropiere de usa, urmand sa le ia la plecarea acasa.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi, frumos cadou a primit David. Cred ca e tare incantat. Sa il stapaneasca sanatos!Nina, felicitari Cristinei pentru rezultatele de la scoala!Nicoleta voi cum mai sunteti?

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Cristina22, pana n-ai scris tu, nici eu nu mi-am dat seama de lipsa prietenilor ai lui Andrei, doar la gradinita ii are pe colegii lui, acasa se joaca doar cu fetitele din familie (verisoarele lui), dar pana acum n-am simtit lipsa anturajului de copii!
Sa stii ca a venit cu Mac-ul intreg ieri de la gradinita, asa ca l-a luat si azi!
Lucia, ce-ti face bb-licul din burtica? Te deranjeaza sau inca nu e asa fotbalist?
Nicoleta, tu nu ne mai zici nimic de micul tamplar si de Stefan?
Laura, Francisca, Devoska, Karina, Nicole, ce mai ziceti?
M-am uitat pe lista noastra, vad ca n-au mai scris de mult pe aici, dar le salut: Miralucker, Alina, Ruxij, Khristin, Corneliap33, Nadina, Cristina1974, Tamyra, Gabi_k etc, nu mai intra sa ne mai zica de puii lor!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Azi am avut de alergat de dimineata, am lipsit la primul apel.
katty, multumesc pentru ! E momentul pt. cafeaua de dupa-masa, nu ?
S-a dat liber la gradi la joaca si jucarii, observ !
Cristina22, inteleg cum e cu amicii de joaca. Poate ca scoala ii va aduce un prieten, in curand.
Cristinuca nu si-a facut, inca, o prietena apropiata in clasa. Ea mai greu isi face prieteni. Nu e indrazneata, stiti. Si atunci mai greu se leaga o prietenie, daca tot astepti sa vina altii spre tine.
Dar mai are timp, e abia in cl I.
Sinzi, te asteptam cu impresii, povesti si poze de baiat de 6 ani !
Cristina22 si Lucia, multumesc pentru felicitari !
Nicoleta, ce faceti, cum sunteti ?
Andreea, unde ati disparut ? Ce face Theona ? Tot cu poneii ?
Francisca, Laura, Cristina_C, Cristina(devoska) si toate mamicile enumerate mai sus de katty, unde sunteti ?
Nicole, e foarte ocupata acasa si la serviciu, n-are timp de net.
Pe Mira si Gabi (Dodo) le intalnesc la scorpiutze, iar pe Alina() la bobocei de cl. I. dar ruxij, n-a mai scris de ceva vreme nici acolo si de restu', chiar nu stiu nimic.
Poate apar si ne scriu cateva randuri despre minunile lor si ele.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,
noi suntem in vacanta si normal ca el s-a plictisit acasa.

BB2a inceput sa se aseze cu capul in jos,desi mai am pana la termen ma misc destul de greu.Bodo e f incantat de "bebe mit"si incearca sa fie un exemplu bun(cand are chef)

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput