Copilasi din 2002 (54) Suntem alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
pentru mamici si pentru pitici.

Noi azi am avut musafiri tatal meu si sotia lui,pe care Bodo o indrageste f tare.Si sincer sper sa fie tata tot cu ea cand o sa nasc caci altfel nu am cu cine sa-l las pe Donu' cand o sa nasc.

Am citit in urma despre puzzle.Lui Bodo ii plac f mult acum rezolva destul de usor puzzle din 12 piese.
Cat despre BB-Edy deja il asteapta,admiram impreuna hainutele de "Bebe mit" pe net si ar fi in stare sa incarce casa de lucruri si jucarii pentru el(ca nu ne permitem...asta-i altceva).
Joi am fost de am facut analizele pentru trimestru 3 si abia astept sa vad rezultate .

Merg sa vad si eu pozele.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2527259490103379982CQbHFi

Indicii despre ce vrea sa se faca Matei cand va fi mare :).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Frumos foc Matei, si fratiorul lui la fel. Chiar, Matei seamana cu Stefan cand era mic? Fizic si la felul de a fi?

Dodo, ce repede a trecut timpul, esti deja in ultimul trimestru de sarcina! Numai bine in continuare, si lui Bodo la fel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Frumos foc Matei, si fratiorul lui la fel. Chiar, Matei seamana cu Stefan cand era mic? Fizic si la felul de a fi?

Dodo, ce repede a trecut timpul, esti deja in ultimul trimestru de sarcina! Numai bine in continuare, si lui Bodo la fel!

Cristina da asa-i trece timpul
Nicoleta flacai si pentru mama lor,ca ieri imi aduc aminte ca faceam galerie sa vina pe lume Matei

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata mamici!
Iaca si eu pe forum!
Nicoleta, am vazut pozele cu scumpeii tai! Ai de ce sa fii mandra! De cand cu atacul din Brasov, vazand stirile care bat moneda non-stop cu asta, ma gandesc tot timpul la voi! Sper ca sunteti bine!
Ptr. fetele care nu stiu despre ce e vorba, ma refer la cazul asta:
http://www.mediafax.ro/social/brasov-doi-morti-si-un-ranit-in-urma-unui-atac-armat-la-o-casa-de-schimb.html?1688;3824154
http://www.mediafax.ro/social/ipj-brasov-serghei-gorbunov-suspect-in-cazul-asasinatului-video.html?1688;3839321
Noi suntem bine, azi am avut program de bucatareala, Andrei a facut n partide de sah cu tati...iar dupa-amiaza ne pregatim sa plecam la cumparaturi!
Gabi (Dodo-pui), Cristina (Devoska), Lucia, Francisca, Cristina_C, Cristina22, Nina, Sinzi, Nicole, Laura,Carmen, tot si va urez o zi minunata!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

katty, . si de la mine pentru toata lumea. Sa aveti un week-en placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara, dragi mamici !
Eu urmaresc Eurovision-ul si mai trag cu ochii pe forum.
Nicoleta, ce frumosi sunt amandoi, baietii tai ! Matei vrea sa se faca tamplar, dar Stefan, ce vrea sa se faca ?
Katty, Gabi, Cristina, devoska si toate celelalte mamici active de aici, un weekend placut si voua !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Azi am avut-o pe socra-mea in vizita plus cumnata cu copii sunt terminata..socra-mea nu pleaca pana luni asa ca..

Nicoleta vazut frumosii,iar puiul mic cu ciocanul langa el e totalCe bate cu ciocanul??

Dodo in curand scoatem nebunele majorete ca si asa mi-e dor de ele

Katty esti o dragutza

tuttror si o duminica minunata alaturi de cei dragi

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Dodo in curand scoatem nebunele majorete ca si asa mi-e dor de ele

Sper sa fie doar cat mai aproape de termen

O duminica frumoasa va doresc si numai bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Tot muciosi suntem, dar acum si cu antibiotic, de ieri, abia astept sa isi faca efectul, ca altfel mor de oboseala... si de frustrare... ca nu-i mai trec mucii uratii!

Ce vremuri cu agitatele si cu bebe incapatanat! Pai si acum cum credeti ca este? Imi da mana la o üarte sa dea el paginile la carti, desi nu-i iese, se enerveaza, dar nu vrea sa fie ajutat!

Dodo, pup burtica sa fie ascultatoare si sa vina bebe la termen!

Katty, eu de atac am auzit absolut intamplator la stiri, cand am zis ca ma uit doar 5 minute... nici timp de tv nu am...

Va pup pe toate, Stefan se face CAVALER!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput