Clasa a II a (2008-2009) partea III

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

buna fetelor!
am si eu o intebare:in romania in ce clasa se face tabla inmultirii?ca eu am uitat.fata mea este in clasa a II-a si aici fac inmultirea si impartirea.mi se pare cam devreme,mai ales ca are de-abia 7 ani jumate'.
pentru voi toate.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor

mercic d epupici pe nasucul rupt - e mai bine, nici nu s-a invinetit atat de rau pe cat ma asteptam eu... nu-l mai doare dar este speriat ca ce se face el saracu daca cumva nu s-a lipit bine osul: "mi-l rupe iar sa-l aseze mai bine?!"

azi are autodictare la o poezie cu un pinguin - spera sa ia FB, ca are promisa o pusca cu apa

chicutzza - tabla inmultirii in RO se face din clasa a 3-a (cand au cca 9 ani), dar doamna noastra a zis ca le da sa invete in vacanta din ea cat se poate... sa le fie mai usor

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

multumesc de raspuns fetelor.
chiar intrasem in confuzie cu treaba asta.deci copiii la noi au cam 9 ani cand invata treburile astea.aici cred ca vor sa-i scoata ingineri la 9 ani.
ma uit la federica saraca,a intat in panica si ea.au facut din martie pana acum toata tabla inmultirii,plus impartirea.sapt. viitoare fac impartirea cu rest.
va las ca plec la sedinta cu parintii.pa-pa

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor nici nu mai stiu de cand am scris si pentru fiecare.

Noi nu ne laudam cu multe, copii au facut un fel de virus care se numeste aici 'slapp chick' adica e o roseata a obrazului de zici ca i-am pleznit doua palme- de aici vine si denumirea. Copiilor le-a fost bine dar mie mi s-au umflat articulatiile si au durut cumplit. Vai de saracii oameni care au artrita (boala la adult seamana cu artrita), traiesc in niste dureri.

Sambata avem prima impartasanie, deci la scoala o cam falfaie saptamana asta, pianu zice ca a mers ok, sa vedem peste 4-5 sapt cand avem rezultatul.

Noi vrem sa ne mutam din Irlanda si nu stin incotro sa o luam

Va las, ca scriu cu turbo in brate si vrea sa va transmita si el ceva pe limba lui. Promit sa vin mai des ca mi-ati devenit tare dragi.

Cu drag Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Buna!N-am mai intrat de mult timp(calc e mereu defect ca avem si noi un turbo de copil)dar am recuperat.
Filofteia,mi-am adus aminte ,legat de i pt titlu,de oana cand in cls 1 n-a vrut sa citeasca la stiinte pt ca"nu e lb romana"cum sa citeasca;am intrebat-o atunci ce tb sa stii la stiinte iar ea cu nonsalanta mi-a raspuns:titlul.I-am explicat atunci ca tb sa inveti si lectia dar faza a ramas antologica.
Am inceput sa nu o mai stresez(cum faceam anul trecut)si vad ca n-avem probleme,sem acesta n-a avut decat fb.La micul matematician a luat 100pct(subiectele au fost relativ usoare)desi inaintea concursului nu s-a prea odihnit,de emotii.N-am mai patit ca doar a mai fost la concursuri dar fara stres;de fapt asta as si vrea sa se obisnuiasca cu concursurile(eu n-am scapat de stres niciodata).
La mate nu fac tabla inmultirii desi dna inv a zis ca ,din experienta ei a obs ca o invata mai usor la 6-7 ani(vad ca lucreaza dupa programa).Incercam logic sa invatam(cred ca calculeaza in cap)inmultiri usoare.
Vor merge 1 sapt in tabara ,in timpul scolii,vor face acolo ore si sunt f incantati.
Va salutam si va dorim rezultate bune si sa vina vacanta cat mai repede.

Mergi la inceput

Mergi la inceput