Clasa a II a (2008-2009) partea III

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,

saptamana viitoare avem vacanta?
felicitaricopiilor pt note!
nici noi nu cred ca scapam fara medii de B,posibil la matematica,poate si la cunosterea mediului...
inca nu stiu exact ca are note de toate felurile(adica FB,-FB,B si +B)...
mai jos de B nu a trecut...inca
noi lucram in fiecare seara cate 3-4 ore pt ca el nu vrea sa-si faca temele singur,iar cu bona nu face ca el nu se pricepe...
asa ca de laora 5 cand ajung acasa de la serviciu lucram ...
la matematica tot facem dintr-o culegere si lucram cate doua ore ca o sa ajungem tot prosti
in fine,o fi bine,dar parca io nu mai am rabdare
nu stiu cam sa-l conving sa lucreze singur macar exercitiile mai simple!
sambata merge in excursie si eu sper ca de luni au vacanta...

va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Violeta, si eu am muncit mult cu ea pana am ajuns in stadiul in care face singura A fost greeeeeu si mi-a mancat nenumarat neuroni. Dar am razbit! Deci se poate, chiar si cu copil zapacit si personalitate de tip "duracell".

Filofteia, asta imi doresc si eu: o doamna care sa puna accent pe fond si nu pe forma, dar mi se pare exagerat de formalista adesea. Iar la mate are un sistem la probleme de iti vine sa iti smulgi parul din cap ! Degeaba i-au spus parintii ca incurca copiii si nu mai vrem casute si scheme, ea insista la greu cu tehnica ei.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Andreea vine acasa numai cu teme la matematica. La partea de engleza (scris si citit) fac totul in clasa. Are numai o lista de cuvinte pe care trebuie sa le invete pentru spelling test. Cite 20/saptamana. In rest au un jurnal in care trebuie sa scrie in fiecare zi ce au facut peste zi. Cred ca asta imi place cel mai mult, faptul ca toate compunerile se fac la scoala. Imi aduc aminte si acum cum stateam si scriam compuneri si apoi i le citeam mamei si iar ma trimitea sa scriu si iar trebuia sa i le citesc .

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Succes lui Adi.
Va tinem pumnii!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

eu nu am noutati... sa vedem maine ca zicea bogdan ca azi le da dictare de nota.

emilia - felicitari pt vedeta cantareatza! tinem pumnii sa iasa foarte bine!
(inteleg ca maine nu se mai face canto?! )

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Filofteia succes lui Adi! si felicitari
Noi noutati majore nu prea avem. Doar ca s-a incheiat programul de reading (la care voluntariam eu) si de lunea viitoare incep altul si daca mi se va cere ajutorul il voi oferi.
Anca, Bianca vine cu teme zilnic si la mate si la en. sau science sau social studies. Si daca solicit cartea de la scoala i-o da teachera si pot citii si eu sa vad cum s-o ajut cind e cazul. Deocamdata am cerut-o doar cea de mate si o data la science ca trebuia sa repete pentru test si nu era sigura care e definitia materiei si eu nu stiam la ce nivel e data si nu am vrut sa o incurc mai mult cu ale mele asa ca am cerut cartea. Teachera lipsea in ziua aia si substitut teacher s-a temut sa o dea dar a lasat-o sa isi ia notite pe o foaie dar tot a fost bine decit nimic.
Acum la mate fac si ei 3D shapes, adunare cu trecere peste ordin in 3 feluri diferite (un scarpinat dupa ureche ... asa ceva) si descompunerea numerelor. Cu banii o trag inainte si la science fac despre vertebrate si nevertebrate. Au avut test si a luat doar B si era nemultumita ca a depuncatat-o pe nedrept la un punct ca trebuia sa dea ex de nevertebrata si ea in loc de jellyfish a trecut sponges si nu i-a fost punctat raspunsul . Desi dupa umila mea parere raspunsul era corect nu?
In rest suntem destul de bine ... citeste cu mare drag aduce de la biblioteca mai multe carti decit poate citi intr-o saptamina dar e ok. Tema si-o face singura cam de citeva luni incoace ... am tot incurajat-o initial stateam cu ea la masa, apoi misunam pe linga acum dispar de acolo doar i-o verific si daca are greseli nu i le arat ci doar ii spun ca undeva e o greseala sa faca bine sa o corecteze si de obicei le gaseste.

Mergi la inceput