Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxana_G spune:
Urmy, aveti o familie tare frumoasa. M-am amuzat de Tudor in lighean, exact asa se aseaza si al meu.
Erina, si eu astept nerabdatoare tunsoarea ta noua, si culoarea, tu ai mereu multa inspiratie si imi plac tare mult.
Papanash, zau nu ziceam ca ma vorbeste de rau, era o gluma. Zau ma simt o cotoroanta suparacioasa daca asa a parut. Multam de reteta cu iaurt, sa stii ca si cele care cresc in lighean sunt ok. Desi recunosc ca imi e cam lene sa framant.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Roxana, ia masuri si fa programe: implicat tati, nea sofer' lu' tati, bunicii in dus/ adus de la balet, inot si altele...desi pe nea sofeu' nu-l poti implica in inotul lui Bubu... ar fi ceva sa-l pui sa-l duca pe Bubu la inot si sa faca scufundarile cu el...bietul nea sofer, ce-i coc eu aici! Cu supararile lui Bubu, ma gandesc eu ca poate au inceput sa inainteze caninii si de asta e in starea asta. Si eu astept sa scapam si de caninii astia sa ne linistim si noi, desi Tudor e destul de pasnic, dar se mai trezeste noaptea plangand. Norocul meu ca adoarme repede la loc. De asta suspectez caninii, ca adoarme repejor la loc, dupa ce-l linistim, maxim 5-10 minute tine 'criza'. Educatoarea imi spunea ca o sa fie o perioada cand dorm mai prost din cauza cosmarurilor. Poate o fi si asta, nu stiu...dar abia astept sa vorbeasca sa aflu ce-l supara! Si nu, Rox, nu ne intereseaza TVAul la servicii externe, ci doar la buteliile inchiriate. |
Nea soferu saracu nu se descurca nici cu adusul la balet, ca balerina protesteaza sonor si fizic pana ma vede si se potoleste. Initial era in plan sa o duca el si sa o lase acolo, si eu doar sa o iau, dar nu a fost chip, stau acolo o ora juma si socializez cu mamici. Dar in fine...poate are mai mult succes omul la scufundari.
Sigur e vorba de dinti la Bubu, dar nu sunt sigura ca e vorba de canini, ca el nici masele nu are saracul. Adica are 2 iesite, una in curs de iesire si una lipsa. Daca ii mai ies si canini, vai de el. Insa zau e ingrijorator ce nervos a devenit.
Cat despre TVA la butelii inchiriate, te anunt ca nici fiscul nu a stiut sa raspunda la intrebari, inca nu avem un raspuns la adresa noastra.
Rox , mamica
Sabina spune:
uf. nu pot sa vad pozele.
da, e cam prudent cupilu:D, iar Sofia vrea maine cu skiurile neaparat.
cat despre ce face nu face....apai eu mi-am luat gandu:D, sofia la varsta lui vorbea o groaza, efectiv el e acuma cum era ea la un an:)), insa e dulce si asa vorbitor de bebeluseasca
de exemplu, tot ce are picioare la el e Ham ham.
Are o carte cu multe animalute, si pe 2 pagini arata vaci de toate dimensiunile si culorile.
I-am zis de un milion de ori ca nu e ham acolo
, pana cand copilu, probabil de frica mea, zice Ham ham, dupa care scutura din cap ca NU
:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui papanash cica-i suspect de oreion, ca umflatura nu e ganglion. dar cum oreion, ca a facut vaccinul priorix ? ramanem pe antibiotic pana duminica si luni iar la control. antibioticul e musai, fiindca are infectie mare. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
Offf, abia acum am citit, eram prea ocupata sa scriu. Imi pare tare rau.
Si eu ma indoiesc ca e oreion, v-am mai zis ca nepotului meu ii pusesera gresit diagnostic rubeola (desi fusese vaccinat) si pana la urma era roseola. Poate si la voi e vorba de altceva. Si mononucleoza e cu umflaturi si febra...niciuna din boli prea fericita de altfel.
sanatate puiului, sa se faca bine repede!Aaa, sa nu uit. Si nepotelul tot un singur ganglion avea umflat.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui diwana Roxana, sa vedem, sa vedem (pe tine mai blonda, si pe frumusica ta tunsulica) Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |
Pai pe frumusica o caut eu, dar pe mine cine sa ma pozeze?
Rox , mamica
Sabina spune:
Maruntescu, p[apanash, sanantate puilor!
Cum mai oreion.
sa stii ca eu am avut odata amigdalita cu umflatura din aia....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
De la serviciu? Nu ziceai ca e iachi? Sau tragi chiului si stai langa expresor? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Era de la serviciu. De acasa imi faceati paguba prea mare.
Dar nu stiu daca e musai iachi, ca eu nu beau cafea de regula ca nu imi place. Numai aia de la expressor m-a cucerit.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina Are o carte cu multe animalute, si pe 2 pagini arata vaci de toate dimensiunile si culorile. I-am zis de un milion de ori ca nu e ham acolo |

Rox , mamica
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui papanash Roxana, placinta de-aia am luat de craciun, cu umplutura de dovleac, o minunatie. Dupa aia am mai luat una cu umplutura din branza cu spanac. Sunt bulgaresti. Eu mai luam din metro niste strudere cu mere sau branza cu stafide, si alea bune-bune. Eu sunt mai nepriceputa la facut in casa de-astea, nici n-am timp, asa ca sunt fan placinte congelate.Gogosi vreau si eu sa fac, mi-ai facut mare pofta ! Astept si eu cu mare interes retete, poate intra si Sim si ne zice cateva. = |
Eu credeam ca sunt grecesti, ca scria numai in greaca. I-am si injurat ca nu au pus o eticheta in romana. Chiar ca as fi luat si una cu dovleac, dar nu aveau.
Strudele zici ca gasesc la Metro? Mi-a zis multa lume de ele dar nu am stiut unde sa caut, la Cerrefour si la Mega nu am vazut.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Gata, plec la chef. Fata e la ai mei si Bubu ramane cu bona. Initial trebuia sa vina mama soacra dar au iesit oarece incurcaturi. Va pupic, seara placuta si weekend minunat!
Rox , mamica

( 02.10.2007 )

de la mine.