Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Urmy, aveti o familie tare frumoasa. M-am amuzat de Tudor in lighean, exact asa se aseaza si al meu.

Erina, si eu astept nerabdatoare tunsoarea ta noua, si culoarea, tu ai mereu multa inspiratie si imi plac tare mult.

Papanash, zau nu ziceam ca ma vorbeste de rau, era o gluma. Zau ma simt o cotoroanta suparacioasa daca asa a parut. Multam de reteta cu iaurt, sa stii ca si cele care cresc in lighean sunt ok. Desi recunosc ca imi e cam lene sa framant.

pai te ajuta Andrei sau Tudor...care-i pb?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

I-am zis de un milion de ori ca nu e ham acolo, pana cand copilu, probabil de frica mea, zice Ham ham, dupa care scutura din cap ca NU
:))

Super, cred ca-ti vine sa-l mananci, sau sa-l pupi cam asa, de un milion de ori

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Roxana, sa vedem, sa vedem (pe tine mai blonda, si pe frumusica ta tunsulica)

filmulete Rares

Pai pe frumusica o caut eu, dar pe mine cine sa ma pozeze? Bona?

Pai .... tu, sau sotu ..... sau Alex (sau nea soferu')

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash, sanatate multa lui ghighi, se pare ca e urata la voi.

Sabina, mie imi place zapada si mai ales sa skiez....pot sa merg eu cu Sofia maine. Cristi ii spune hama la urs si la caine, cand vede un ursulet(mai putin la ursul panda, acela este pada) tipa hama, nu am reusit sa-l fac sa inteleaga diferenta, l-am lasat in pace.

Roxana, distractie placuta, asteptam poze.

Erina, eu l-am tuns pe Cristi dupa ce a facut un an, nr 3, avea carlionti si nu prea imi venea sa-i tai, imi era frica ca nu o sa se mai onduleze parul, acum dupa 4 luni are un super par, se carlionteaza frumos la spate si parca este mai des( desi cred ca este mai uniform si de aici iluzia cu mai des), ii sta tare bine cand e ciufulici, tb sa-l tund pt ca transpira tare sub caciulita.

Legat de tuns, vopsit si aranjat eu, daca tot nu am reusit sa ma fac frumoasa de sarbatori, am decis sa mai astept pana in februarie, vreau sa-i schimb forma in totalitate, de ani buni am parul scurt, tuns in diferite feluri, acum datorita faptului ca mi-am pierdut coafeza, din vara nu m-am mai tuns,( intre timp am dat de ea) mi-am taiat singura bretonul, arat ca naiba...am rezistat atat, ce mai conteaza o luna....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Meiiiiiii voi nu mi-ati spus nimic ca acum sunt membru senior si am 4 stele, noroc cu Erina, ca altfel nu-mi dadeam seama

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mai nu stiu, am citit acum si despre mononucleoza, nu cred ca e asta, in afara de umflatura de la gat nu are altceva.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Aoleu ati vorbit toata ziua de gogosi asa ca am fost si am cumparat cateva ca lesinam aici de pofta
Papanash multa sanatate Andreiutzului nu stiu ce sa zic de oreion

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fetelor, ati vazut cum ninge afara? E asa de frumos !Poate avem noroc si se depune cat sa mai dam o tura cu copii prin parcuri la sanius si oameni de zapada. Astazi cand am fost in Auchan am vazut ca aveau sanii din plastric la 70 ron, pentru mamicile care mai sunt interesate.
Roxana, gogosile erau tot din Auchan, aveau si cu ciocolata dar nu prea ma dau in vant dupa ele.
papanash, nici mie nu-mi vine a crede ca este oreion, dar daca se confirma, aveti grija, din cate stiu este contagioasa.Sanatate multa lui Andrei si succes in administrarea medicamentelor.
Noi ne retragem incep, incep, sotul are iar o cursa ,pleaca la Sibieni si trebuie sa-i fac bagajul. Nu-mi place deloc cand trebuie sa plece pe o vreme ca asta. Desi am incredere in el la volan, parca am o stangere de inima cand pleaca si pana nu-l vad ca intra pe usa nu prea sunt in apele mele.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

I-am zis de un milion de ori ca nu e ham acolo, pana cand copilu, probabil de frica mea, zice Ham ham, dupa care scutura din cap ca NU
:))

dragul de ellll

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Roxana, sa vedem, sa vedem (pe tine mai blonda, si pe frumusica ta tunsulica)

filmulete Rares

Pai pe frumusica o caut eu, dar pe mine cine sa ma pozeze? Bona?

frumusica

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput