Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 11
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Meiiiiiii voi nu mi-ati spus nimic ca acum sunt membru senior si am 4 stele, noroc cu Erina, ca altfel nu-mi dadeam seama |
Pai hai seniorita, da si de baut cu ocazia asta. Eu prefer sampanie..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Papanasho, sanatate multa lui Ghighi!
P.S. Sa-mi mai zici cu tigaile alea.. le trimit au ba? ![]()
=====================
luy spune:
Buna seara, dragele mele !
Am reusit sa adorm si eu catzaratoarea mea iubita
, a picat la datorie mai devreme decat de obicei. Oare sa fie din cauza ca azi a stat cu tati 1 ora, cat am fost eu la cosmetica ? Si-n ora aceea a facut ce-a vrut ea ? ( a lasat-o tati sa rupa 2 carti
)
Of, papanash, imi pare rau ca-s probleme asa mari cu Ghighi
. Sper sa primiti un diagnostic corect... Multa sanatate !
urmy, tare haioase pozele cu Tudor. A fost o placere sa le vizionez, voi totdeauna aveti niste poze foarte reusite, il surprindeti pe Tudor in cele mai nastrusnice ipostaze - deh, o fi si meritul lui de copil cuminte ![]()
greyeras, iti multumesc pt cuvintele frumoase
Mi-ar face placere sa ne intalnim intr-o zi la o plimbare, poate se face timpul mai frumos si mergem in parc ( poate vin si Cecilia si Cristi... )
Am intrat si la pozele Valentinei din concursul Clipe de viata ( desi le mai vazusem, dar mi-au placut si-am vrut sa le revad ) si am gasit-o acolo si pe www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">frumoasa Angelik de ricea. Ce mai faceti ? nu ai mai postat de multa vreme... Ultima oara ne spuneai ca aveai probleme de sanatate - sper ca acum esti mai bine
Si ce mult a crescut dulcetzica ta 
Erina, astept si eu cu interes tunsoarea ta, sunt convinsa ca o sa-ti iasa ceva grozav. Totdeauna te-am admirat pt felul in care reusesti sa "porti" cu naturalete orice culoare de par si tunsoare ( ti-am vazut si o parte din pozele din Japonia - superbe )
Si bineinteles ca vreau si poze cu "blonda" Rox. Mi-a scapat postarea in care spuneai despre ce chef e vorba, dar iti doresc distractie placuta ! Sa te simti grozav ! 
Cred ca ne-ai mai aratat tu poze cu Alex cand era tunsa... dar nu-i nimic, mai pune-le o data, sunt convinsa ca toata lumea vrea sa vada frumusetea ta de fetita
A, legat de tunsoarea Dariei... Nici eu nu cred ca ti-ar place s-o vezi pe Cosanzeana ta fara cosite... N-o tunde scurt, in nici un caz 0 ! Adica, sa ma corectez : bineinteles ca o sa-ti placa de ea, dar o sa-ti para rau dupa perisorul ei ! 
As mai vrea eu sa va scriu multe, dar e sotul langa mine si imi cere insistent sa eliberez locul ![]()
Dar nu plec inainte sa spun ca mi-a parut tare bine sa vad ca draga noastra Piciulika si-a facut timp sa ne arunce si noua un salut intre drumurile pe care le tot face ( vorba lui bernix, voi sunteti nascuti in zodia porumbelului calator ). Ne e tare dor de voi ! 
Si mai vreau sa trimit multe 

si pentru crishtina, ca tot si-a deconspirat ea azi prezenta din umbra ![]()
Gata, am inchis, ca altfel primesc bataita ! Va pup pe toate si pe papanashii/dulcetzelele din dotare !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Aha, am cui preda stafeta... Prinde-o, duamna C ! ![]()
Edit : Si uite, o trimit insotita de un
si o 
P.S.- Sper ca motanul si-a revenit dupa intalnirea cu Maria si nu are cosmaruri noaptea ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai hai seniorita, da si de baut cu ocazia asta. Eu prefer sampanie.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
pai atunci sampanie sa fie

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Luy,vin cu cea mai mare placere
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
carpatina spune:
| citat din mesajul lui luy Aha, am cui preda stafeta... Prinde-o, duamna C ! Edit : Si uite, o trimit insotita de un si o ![]() P.S.- Sper ca motanul si-a revenit dupa intalnirea cu Maria si nu are cosmaruri noaptea |
inapoi.. motanul a fost un rasfatat cand s-a intalnit cu Maria... de-ai vedea tu cate patimeste el cu Ioana.... dar cred ca stie ca-i din dragoste si nu riposteaza violent...
=====================
betty78 spune:
Cecilia pai parca ai de ceva timp alea 4 stelutze
Sabinutza belea faza cu Gheo
Papanash sanatate multa lui Ghighi...poate totusi e gresit diagnosticul. Uite eu am ramas cu o sensibilitate la un ganglion la gat in partea stanga si de fiecare data cand racesc se umfla zona si ganglionul. In functie de gravitatea bolii se vede mai mult sau mai putin zona umflata
Urmy vazut poze cu frumosul Tudor si cu cei 3 barbati sau mai bine sa spun 4
in pulovere
Luy si Mario se culca tarziu? Si eu am mari probleme cu Mario, iar de cand este bolnavior vreau sa doarma numai cu noi in pat si lipit de mine si uite asa ma trezesc de fiecare data cu capul atarnand in aer
si acum chiar trebuie sa ma odihnesc
...
Si apropo de odihna si liniste, chiar azi sotul a ramas cu Mario acasa, amandoi fiind captusiti cu o raceala - dar nici eu nu sunt tocmai bine, dar macar nu ma plang - si uite asa cand m-am intors i-am gasit pe amandoi sifonati cu niste fetze plouate si gata sa ma primeasca de noua si super odihnita, in conditiile in care azi am fost oarecum singura la birou, pentru ca toata lumea a fost bolnava si a trebuit sa fac de toate pentru toti

Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Fetelor, ati vazut cum ninge afara? E asa de frumos !Poate avem noroc si se depune cat sa mai dam o tura cu copii prin parcuri la sanius si oameni de zapada. Astazi cand am fost in Auchan am vazut ca aveau sanii din plastric la 70 ron, pentru mamicile care mai sunt interesate. Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank"> Clipe de viata 2008 |
si uite asa de oboseala eu nu vazui cei 2 ii si ma gandeam ce naiba are ninsoarea cu
; si oare cum arata tzitzi alea de plastic???

Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mandarinutza spune:
Ce frumos ninge afara!
Papanash, multa sanatate lui Ghighi! Poate totusi nu e oreion, daca ati facut vaccinul. Orice ar fi, sa ii treaca cat mai repede!
Am citit si eu retetele de gogosi, mi-ati facut pofta. In facultate mancam scovergi, ce mai imi placeau.
Pinacolada, imi pare tare rau pentru Berlioz ca a fost asa bolnavior.
Of, scumpul de el!
Ii urez multa sanatate si lui Mario, sa se faca bine repede si sa o lase pe mamica lui sa se odihneasca.
Eu am fost cam tuflita in ultimele 2 zile, mi s-a infundat un canal la un san si am avut iar un inceput de mastita cu dureri nasoale de capatana, in seara asta vad ca mi-am revenit. I-am dat Antoniei sa suga mai mult din tzizi bolnava si pana la urma a trecut.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze