Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 12
betty78 spune:
Yaia chiar ma gandeam la ce ai spus si de fapt cred ca am oarecare sentimente contradictorii. Mai ales dupa ce doctorul a fost super mirat ca am reusit din prima, tinand cont ca nu am avut embrioni de o calitate deosebita (apropo asta am aflat-o acum cand m-am dus la el sa ii spun ca vreau sa fac bb2) chiar nu cred ca o sa reusesc...oricum inca nu am inceput tratamentul propriu-zis si nu ma pot pronunta. Astept sa vad atunci ce sentimente m-or mai invalui
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mandarinutza spune:
Valentina, multumim de pontul cu sanii, poate ajung si eu sa ii iau Antoniei ca era disperata dupa toate saniutele din parc.
Sabinutz, la noi majoritatea animalelor cu patru picioare sunt cai cai, in afara de pisica si de catei care ii stie ca miau si am am. Eram in masina odata cu ea si a vazut lupul de la Agip si zicea cai cai si noi muream de ras.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Ce frumos ninge afara! Ii urez multa sanatate si lui Mario, sa se faca bine repede si sa o lase pe mamica lui sa se odihneasca. Eu am fost cam tuflita in ultimele 2 zile, mi s-a infundat un canal la un san si am avut iar un inceput de mastita cu dureri nasoale de capatana, in seara asta vad ca mi-am revenit. I-am dat Antoniei sa suga mai mult din tzizi bolnava si pana la urma a trecut. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
merci frumos pentru urarile de sanatate.
Ai grija ca mastita si mastoza chistica este oribila...eu am suferit de asa ceva inainte de sarcina si era asa de grava ca ma duceam o data la 3 luni la eco de san; eu chiar mi-am operat un mare chsit de 4 cm pe san....ai grija si nu lasa sa se infunde canalele niciodata

Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mandarinutza spune:
Si sa nu uit, am admirat pozele cu nazdravanul Tudor si cu puloverele familiei!
Roxana, distractie placuta la chef!
Strudele din acelea congelate am mancat si eu mai demult pe la nasii nostri, si au fost bune.
Poze
mandarinutza spune:
Betty
Asta e a treia oara cand patesc, dar ce ma enerveaza e nu cama doare sanul si se inroseste, ci durerile de cap-mi-au dat o stare foarte nasoala.
Poze
betty78 spune:
Doamnelor va urez o noapte excelenta, eu ma bag la nani
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Mario arde rau....ma termina raceala asta. Copilul e pe antibiotic si antitermice de 1 saptamana si acum are febra. Sotul de abia se tine pe picioare, iar pe mine nu ma lasa raceala de aproape 2 saptamani si acum imi este o greata de nu mai stiu de mine- ce-i drept nu am luat nimic ptr raceala, inafara de strepsils si din cand in cand paracetamol, dar nu e cam mult? Acum stau sa vad daca supozitorul isi face efectul
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
devylla spune:
| citat din mesajul lui papanash Cecilia,bine ca nu-s insarcinata.Ca oricum, drojdie n-am in casa. De-alea cu lingura nu stie nimeni ? am gasit asta la googalit eu fac niste gogosi cu iaurt care raman pufoase si a doua zi 200 g iaurt sau lapte batut depinde ce aveti in casa 150 g faina 1 ou 4 linguri zahar 1/2 de lingurita praf de copt stins cu suc de lamaie sau otet un praf de sare 1 zahar vanilat ulei pentru prajit coaja de lamaie sau portocale eu pe pun pe toate intr-un bol sau chiar in robot le amestec, iese o compozitie ca o smantana sau aluat de clatite mai gros si pun cu lingurita in tigaia cu ulei incins ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
Asta aviz amatoarelor?
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
| citat din mesajul lui Erina Buna din nou! Noi am facut astazi Priorixul. Sper sa nu aiba reactii neplacute. Dr. a zis sa ma astept la febra dupa 5 zile. ![]() Miine am si eu programare la coafor. De vreo doua zile tot ma gindesc ce culoare si ce tunsoare sa imi fac...Sa il las mai deschis sau sa revin la satenul meu inchis...Sper sa ma hotarasc pina ajung acolo. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Sper sa nu faca febra Daria!

Deabia astept sa vad ce tunsoare noua ti-ai ales!
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
Azi am cedat...i-am dat biberonul.In 3 zile n-a baut decat foarte putin lapte.Ii dau o data formula,o data lapte de vaca...insa nu vrea sa bea din cana asa mult.
Am cautat insa o solutie...pentru ca am avut impresia ca trecerea a fost prea brusca...si nu a inteles de ce.Am hotarat sa "largesc" tetina progresiv pana ajunge sa fie o gaura mai mare.Nu stiu cat va dura,insa ma gadesc ca asa e mai omeneasca trecerea.Degeaba am dat io lapte cu paiul la o armata de papusi.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.