Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 13
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash voi ati dat pana acum carne de porc la copii ? eu nu si ma intreb cand e momentul. ca fac o mancarica decartofi cu putina carne si i-asda si lui, oricum nu mananca decat ca o vrabiuta, saracul, il doare tare gatul, cred. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
Eu ii dau de la un an incepand...in mancare,bucatele mici.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
cecilia L spune:
sabinaY, din ce bea Erika apa, incearca sa-i pui in aceeasi cana, poate merge.........sincer nu inteleg de ce vrei sa-i scoti acum bibe, eu am decis sa-l las la Cristi pana trece iarna.
Eu ii dau lui Cristi de mult lapte de vaca cu cereale, am incercat in cateva seri sa-i dau si in loc de formula, a baut, dar mult mai putin, asa ca dupa cateva zile am renuntat si ii dau in continuare formula, din care bea cam 240+210+180ml pe noapte, adica seara, noaptea si dimineata....ar bea mai mult dar nu-i dau
, sunt nopti cand portia de dimineata nu o mai primeste, bea la 5 si apoi gata, dar sunt nopti cand cere la 3 si apoi la 7 urla dupa apte.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Buna dimineata. Inca ma refac dupa aseara, cred ca am ajuns pe la 3. Noroc ca mai sta bona pana la pranz, astept sa il culc pe Bubu sa o duc acasa. A fost tare dragut la chef, mi-am amintit de tinerete cand mergeam la chefuri pe la casele sarbatoritilor, cu multa multa lume, mancare la comun si pe apucate, pandit un scaun liber, muzica tare si super distractie. Desi intentionam sa stam pana pe la 11-12 maxim, pe la 2 jumatate abia ne-am urnit, si asta pentru ca ma gandeam cu groaza ca azi imi reintru in obligatiile de mama fara scutire pentru oboseala acumulata. Oricum vom avea si azi o zi plina, am de luat alocatia (ieri era o coada de cel putin o ora), facut niste cumparaturi, dus bona, apoi vin musafiri si iesim la film. Trebuie musai sa recuperez weekendul trecut cand m-am vaicarit la greu ca ma plictisesc.
Cam asta de la noi. Profit sa bag un ochi pe forum cat e Bubu meu afara cu bona.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
diwana spune:
Mandarinuta a pomenit de scovergi, si mi s-a facut o pofta de nedescris de ele. Asa ca mi-am cautat reteta de la bunica si o sa fac azi. Chestiile astea se mai numesc si minciunele, cirighele sau scoruse.
-1/2 kg faina
-2 galbenusuri
-zahar dupa gust
-un varf de cutit cu sare
-2 linguri pline smantana
-1 lingurita juma de margarina/unt
-lapte
-praf de copt stins in sare de lamaie sau otet
-coaja de lamaie rasa
Am cautat azi-noapte reteta si pe net, am gasit multe, cantitatile difera, uneori si ingredientele, ideea ramane ca sunt bune 
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18731/Ciurigai-sau-Uscatele/" target="_blank">sunt niste poze aici cu ele
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Roxana, ce ma bucur ca v-ati simitit bine
Distractie placuta in continuare. Ce film vedeti? Mama de cand n-am mai fost la cinema! 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Roxana_G spune:
Urmy, nu ma gandisem ca ma pot ajuta copiii la framantat, dar e super idee.
Diwana, neserioasa rau cu pozele mai sunt. Diseara vin musafiri, poate ma pozeaza careva si iti arat. De prin variantele enumerate de tine nu era nimeni la dispozitie aseara (pana si pe tati l-am intalnit direct la chef).
Cecilia, pai daca nu ai dat de baut pentru stelele alea, cum sa aflu ca le ai?
Valentina, deci nu recomanzi gogosile alea. As fi rugat o pe bona sa ne faca acum, dar pana vine fata cred ca se cam intaresc. Drum bun sotului, fara peripetii.
Carpatina, frumusica mea era in deplasare, ca altfel contam pe ea, ai vazut ca se pricepe. ![]()
Luy, nu cred ca povestisem de chef pentru ca initial nu era in plan sa mergem. Adica eu nu prea avem chef, nu stiam cum sa facem cu copiii. Dar au insistat prietenele mele, plus tati care avea dispozitie de iesit, si pana la urma dupa 2 zile de negocieri cu cei enumerati, am decis sa ne chefuim. Cat despre frumusica mea, nu cred ca v-am pus poze cu ea chelioasa. Am pus cu fata cu parul mai scurt, dar cheliuta nu o aveam pe digital. Caut acum daca apuc pana vine baiatul din perindari.
Betty, tzitzi sunt din silicon, se pot pune la corsete sau altele daca dotarile naturale nu sunt corespunzatoare. Problema e ca dupa aceea nu prea se lipesc si aluneca. Am avut si eu la nunta ultimilor fini pentru ca aveam corset fara intaritor si ma strangea de ma aplatizasem de tot, dar le-am scos pur si simplu cand am ajuns la restaurant ca ma enervau rau.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Betty, sananate multa baietilor tai. Pare ceva viral daca nu cedeaza la antibiotic, poate chiar gripa.
SabinaY, cred ca e ok cu tetina mai larga o vreme. Ideea e ca posibil sa refuze din pricipiu cana, asa facea fie-mea. Apa sau suc bea din cana, dar lapte voia numai din bibe. Cu Bubu nu stiu ce sa ma fac, nici tetina mai larga nu vrea. Cat am fost in Austria i-a schimbat mama tetina cu una mai larga si a refuzat 2 zile laptele, se enerva si arunca biberonul pe jos.
Diwana, cred ca Transporter 3 o sa vedem. Desi eu preferam altceva, s-a votat pentru asta si rezultatul a fost 2 contra 1 si prietena mea care s-a abtinut. Ei nu ii placea nici ceea ce voiam eu, adica Ziua in care pamantul s-a oprit sau ceva in genul.
Rox , mamica
cecilia L spune:
Roxana, daca stiam dadeam de baut, asa ca aseara cand am aflat si la solicitarile carpatinei am sampanie, dar tu ai ratat...deh,ai fost la cheffff![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
A fost cineva la bulgari de paste, m-am uitat peste oferte si am gasit cateva tentante, chiar am vrea sa mergem, inca nu stim daca il luam si pe Cristi, asta mai vedem..... imi recomandati ceva?
Cecilia si
poze noi
asa crestem