Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 14
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina de exemplu, tot ce are picioare la el e Ham ham. Are o carte cu multe animalute, si pe 2 pagini arata vaci de toate dimensiunile si culorile. |
Imagineaza-ti ca noi am fost la dentist si aveau acolo un acvariu imens, cu o multitudsine de pesti, de forme si culori diferite. Ce crezi ca spune Eliza pt prima data cand ii vede?
"aaa, ... ham, ham!"
Se vede ca-s nascuti in aceeasi zi!
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+
Erina spune:
Buna dragi mamici!
Multumesc mult pentru mesaje.
Imi pare rau dar arat la fel ca inainte. M-am facut saten mediu irizat. Am taiat un pic virfurile si atit.
Roxana cred ca m-ai confundat e mai mult o impresie pe care a lasat-o (sau m-ai confundat cu Annisia-ceea ce am omoreaza) dar sunt destul de conservatoare in tunsoare si culoare (blondul ala a fost o nebunie). Mie mi se pare ca am aceeasi fereza ca acum 20 de ani.
Luy, multumesc frumos. Sper ca nu te-ai plictisit la pozele din Japonia. Sunt forogenica si imi pace sa pozez si sa ma maimutaresc
cam tare). Trimitem upici stapinei voastre (stiu ca asa ii spuneati la inceput si sunt sigura ca tot ea e seful in casa).
SabinaY. ma batea gindul sa imi fac un bob ca al tau si sa il inchid mai mult dar nu am avut curaj. Cind o sa incep job-ul cred ca il voi scurta dar am observat ca pe mine negrul ma imbatrineste asa ca nu m-am riscat.
Am terminat polologhia cu parul meu, acum incepe a Dariei...
Mamici multumesc ca ati impartasit experienta cu tunsul. Eu nu stiu ce sa cred cu indesitul asta dupa tuns. Vad ca toate prietenile isi tund copiii. Ma gindesc sa nu imi para rau ca nu am facut-o si eu...Sunt sigura ca la 0 as vaea un shoc ... Bineinteles ca, cu par sau fara tot Cosinzeana pina la cer va ramine Daria mea
.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
diwana spune:
Erina, iti spun din proprie experienta ca e un basm ca daca tai parul creste mai mult. Eu am tot atat am pe cap, asa ma prostea mama
ca daca-l tund creste mai bogat. La mine nu a functionat, si nu cred sa functioneze. Este adevarat ca structura parului se schimba, poti sa ai parul lins, si dupa o varsta (poate chiar adolescenta) se incarlionteaza, sau invers, dar nu are legatura daca il tai sau nu. Sau poate are?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Erina spune:
Noi suntem bine. Daria e fericita ca a venit tati acasa.
Aseara nu a adormit pina nu a venit el si apoi nu mai putea adormi de bucurie.![]()
O simbata minunata va doresc!!!
bernix spune:
Cecilia, noi am fost de Paste in Bulgaria, in 2007, cand eram gravida. Stiu ca au fost si experiente mai putin fericite , insa noi de fiecare data cand am ajuns acolo (de vreo5 ori in 3 ani) a fost super bine.
In 2007 de Paste am stat la Nisipurile de Aur, intr-un hotel de 5 stele care abia se deschises, Kempinski, plin numai de romani.
Am avut camere mari si luminoase, halat de baie+papuci in camera, caldura de stateam in tricou, piscina de interior cu apa calda. Am aoptat atunci pt demipensiune +masa de Paste. Mancarea a fost OK, nu extraordinara, insa pe total a fost o super afacere la numai 100 si un pic de euro de persoana.
Sa stii ca erau o gramada de copii in hotel, deci io zic ca-l poti lua linistita pe Cristi.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Pt cine mai e interesat de coasta bulgara, noi avem o relatie cu un agent de turism de acolo, o dna foarte simpatica si serioasa, care are intrari in multe hoteluri si care ofera preturi ceva mai bune decat agentiile din romania.
Vara trecuta cand am foat in Bulgaria de 2 ori cu Degetica, am preferat un agent local care se implica mai mult si cunoaste bine conditiile, mai ales ca eram cu copil pana intr-un an dupa noi.
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Erina spune:
Diwana, cu taiatul scurt stiu ca nu se schimba nimic. De multe ori m-am tuns si eu si nu s-a intimplat nimic spectaculos. Intradevar cu structura asa este. Si al meu era wavy natural dar de atitea tratamente chimice nu mai e.
Stiam ca forma parului e data de folicul. Doar daca structura acestuia se schimba parul poate deveni din drept un pic ondulat si invers.
Copiii mici au frecvent cirlionti pe care ii pierd dupa ce sunt tunsi. Eu sper ca Daria sa aiba acelasi par drept si matasos. Prea mult par nu o sa aiba oricum ca nu are cu cine semana.
bernix spune:
Mai fetelor, io sunt una dintre cele care au avut par rar-rar in copilarie, au fost tunse nr.1 de 2 ori si s-au ales cu o claie greu de stapanit la maturitate.
Eu am tuns Degetica de 2 ori pana acum, ba am si ras-o ultima data. Mi se pare asa dulce cheliuta si asa expresiva. Ii ies in relief f bine ochii verzi(sper sa ramana asa).
Ce-i drept, ea nici n-a avut par si nu mi-a parut rau dupa nimic.
A fost insa f comod la spalatul pe cap.
bernix spune:
Erina, si Degetica e f atasata de tatal ei. De cateva nopti, se trezeste pe la 5, sare peste mine si-si continua somnul lipita de el. Cred ca i se face dor de el in timpul noptii, ca altfel nu-mi pot explica comportamentul ei.