Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 15
Erina spune:
Bernix, multumim pentru impresii despre Bulgaria. Chiar acum vorbeam cu tati sa facem rezervare pina la sfirsitul lunii. Eu nu m-am hotarit inca intre Turcia, Bulgaria (nu am mai fost niciodata), Romania sau alta destinatie europeana.
Curateania ma intereseaza si pe mine si mai putin ultra all inclusivul (nu vin decit cu multe kg in plus). Prefer un meniu deosebit si daca suntem sanatosi si o sa ne permitem o destinatie deosebita.
Iata un super site: http://www.amazingrace.ro/
Prisi parca afost in Portugalia anul trecut...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Bernix, e calr ca asta e. fetitele iubesc mult tatii!!!
tuturor!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
diwana spune:
Apropos de par, am o prietena care pana pe la 12 ani nu avea prea mult par, avea firul gros insa si lins. Apoi, dintr-o data si fara nici o cauza externa (tuns, vopsit, permanent, etc) i s-a indesat si incarliontat.
Si eu aveam parul lins pana pe la 10 ani. Dar mai des, nu s-a facut 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Roxana, daca stiam dadeam de baut, asa ca aseara cand am aflat si la solicitarile carpatinei am sampanie, dar tu ai ratat...deh,ai fost la cheffff Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Atunci ma multumesc si cu ciorba de potroace.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
bernix spune:
Erina, vara trecuta noi am stat la un hotel de 4 stele, pe plaja, cu vedere la mare, super OK in Bulgaria, la Neptun Beach Hotel, insa la Sunny Beach. Este in reteaua LTI si era plin de nemti, insa aici mancare a fost suuuuper gustoasa, iar hotelul child frendly. Noua ne-a placut f mult, dovada ca am fost de 2 ori cate 10 zile vare trecuta si ne-am adus si o familie de prieteni cu un copilas de varsta Anei.
Despre Turcia nu-ti pot spune prea multe ca am fost o singura data, in 2004, la Bodrum. Eram pusi pe distractie si am stat mult prin cluburi.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Roxana_G spune:
Eu nu pot sa ma pronunt cum e cu tunsul parului, fie-mea a avut claie si inainte de tunsoare, o sa incarc acum pozele ca le-am facut o selectie. Dar urat nu ii statea, i se vedeau ochii superbi.
Erina, sigur nu te-am confundat. Ai avut parul lung si suvitele acelea satene superbe, apoi l-ai blonzit si era minunat, apoi l-ai tuns si l-ai inchis la culoare. Esti sigura ca te-am confundat?
Rox , mamica
bernix spune:
Am fost si io in Portugalia, in 2006, in Algarve, la Praia da Rocha. E o locatie f buna daca vrei sa vizitezi, e la 100 km de Lisabona si cam la aceeasi distanta de Sevilla unde poti ajunge trecand prin Faro. Noi n-am vizitat insa nici unul dintre aceste orase, ca Bobo s-a indragostit de plaja imensa, de oceanul superb, care manca cam 10 metri de plaja seara in perioada fluxului si de soarele arzator.
Mi-a promis ca mergem sa vedem delfinii in larg dar s-a razgandit ca era vant si se putea numai cu barca pneumatica pe care el a zis ca nu se mai urca dupa experienta traita in Finlanda la pescuit de somon. Pri urmare atrebuit sa ma multumesc cu pesterile sapate de ocean in maulul stancos, excursie frumosa si romantic insa.
Statiunea e foarte noua cu hoteluri inalte de 20-30 de etaje si plina de englezi si irlandezi, de care noua ne placea atunci ca erau prietenosi, dezinhibati si cantau in carciumi.
Hai ca am scri o gramada despre Portugalia. Cred ca postarea asta ar fi mers mai degraba la topicul specializat, dar acu asta e.![]()
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
moldoveanca spune:
Erina noua ne-a placut tare mult la Belek Turcia a fost super pt copil.Anul acesta e posibil sa mergem in Corsica ,stie cineva cum e?
mami fericita de Vladut Dominic
Roxana_G spune:
Am pus pozele: http://good-times.webshots.com/album/569676799kSUKDO
Primele sunt inainte sa o tundem, apoi sunt cu Alex tunsa cel mai scurt. O sa caut maine cateva poze ulterioare sa vedeti comparativ cum a crescut parul, poate vedeti vreo diferenta.
Rox , mamica
moldoveanca spune:
Roxule pot sa-ti spun doar ca a fost si este o frumoasa
mami fericita de Vladut Dominic