Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 16
Lia_B spune:
![]()
![]()
Cura de slabire Luni: mananci un ou fiert tare si faci sex 2-3 ore Marti: un morcov chiar si doi si faci sex pe dinapoi Miercuri: doar un pic din toate si faci sex intreaga noapte Joi: iti fierbi carne de pui, sex la dunga patului Vineri: posteste barbatul, nu faci sex decat cu altul Sambata: colac cu nuci, faci sex cu cine apuci Duminica: mananci gratar si dai fuga la cantar Daca vezi ca cura-i buna Repet-o macar o luna!
Sper sa nu ma 

Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Runa
sim_stoian spune:
Salutare fetele! Iar am avut o perioada mai ocupata si nu am mai avut cand sa postez nimic.
Am vazut ca s-a discutat despre carnea de porc. I-am dat si eu lui Stefan cotlet sau muschi fie la grill fie in gulas. Mananca, nu se omoara dupa ea, dar mananca. Nici noi nu mancam des carne de porc, asa ca nu are unde sa vada. De fapt, Stefan mananca la masa cu noi, mai nou chiar sta singurel la masa pe un taburet.
Rox, tare scumpa era Alex
Gogosi nu fac prea des pentru ca ingrasa
Cand fac, pregatesc aluatul cu faina, drojdie, lapte, zahar si oua. Cam in stilul celui de la cozonac si le modelez impletite, le dau prin zahar pudra cand le scot din tigaie (eventual presar si putina scortisoara pe ele).
Erina, sa iti fie de bine tunsoarea si vopsitul. Am si eu in plan sa ma duc sa ma tund, dar sa vad cum fac loc in program.
Gabitz si Yaia, m-ati pierdut la faza cu nominalizarea. Despre ce e vorba?
Alinus, 
Apropo de mancare
, maine am in plan niste cotlete de rechin cu ghimbir, tare-s curioasa daca ies bune. Si cica se fac si repede, in 15-20 minute!
Jurnal de calatorii
gabitz78 spune:
sim - faza a fost ca filmul in care a jucat fratele meu fusese propus pentru nominalizare la oscar, dar n-a fost nominalizat.asta era toata faza.![]()
erina - iti dau in scris ca parul nu se indeseste daca e tuns!numarul firelor de par ramane acelasi!
va pup dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Annisia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Roxana cred ca m-ai confundat e mai mult o impresie pe care a lasat-o (sau m-ai confundat cu Annisia-ceea ce am omoreaza) dar sunt destul de conservatoare in tunsoare si culoare (blondul ala a fost o nebunie). Mie mi se pare ca am aceeasi fereza ca acum 20 de ani. |
Haida de, cum adicatelea te omoreaza bre confundarea cu mine??? Asa pe fatza o zici, fara sa ma menajezi si pe mine nitelus? Ce suflet poti sa ai! La orice ma puteam astepta, dar la asta ba...
Uite, de suparare m-am facut bruna, ca ma plictisisem de blonziul ala spalacit. Momentan nu stiu cum imi sta. Va spun eu zilele astea impresii de dupa acomodare... Hihihihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
cecilia L spune:
Bernix, multumesc de info.

Roxana 
printesa frumoasa, in cateva poze seamna tare mult cu Bubu, mai ales in leagan...
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Annisia Uite, de suparare m-am facut bruna, ca ma plictisisem de blonziul ala spalacit. Momentan nu stiu cum imi sta. Va spun eu zilele astea impresii de dupa acomodare... Hihihihihihi... |
Am vazut pozele de la Revelion. Arati super!

!Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+
Annisia spune:
Ei ash, nu vezi ca pe Erina o oripileaza gandul ca ar putea fi comparata cu mine... Lasa ca ma fac eu mare!
Ma bucura cel mai mult faptul ca am slabit. Imi luasem gandul si incepusem sa ma impac cu noul gabarit. Dar uite ca rugile mi-au fost ascultate. Acum am un gand referitor la sanii de dinainte... Sa vedem daca-mi iese... Hihihihihi... Asa de la Sfantul Duh, ca de operat mi-au spus doctorii ca nu are rost daca mai vreau bibici. Deci, nu pot decat sa sper ca minunile exista si se infaptuiesc, intocmai cum am patit cu kilele in exces. Da ce zic eu exces, ca fura mult mai mult de atat...
Aaaa si am mai observat ca mi s-au schimbat fizionomia si tenul, chiar daca am revenit in top. Tre sa lucru nitelus si la asta. Stai sa incarc niste pozici, sa vedeti ce zic...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
cecilia L spune:
Vad ca este liniste pe aici...doar e sambata........voiam sa va rog sa-mi recomandati o agentie de turism de incredere.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Annisia Ei ash, nu vezi ca pe Erina o oripileaza gandul ca ar putea fi comparata cu mine... Lasa ca ma fac eu mare! Ma bucura cel mai mult faptul ca am slabit. Imi luasem gandul si incepusem sa ma impac cu noul gabarit. Dar uite ca rugile mi-au fost ascultate. Acum am un gand referitor la sanii de dinainte... Sa vedem daca-mi iese... Hihihihihi... Asa de la Sfantul Duh, ca de operat mi-au spus doctorii ca nu are rost daca mai vreau bibici. Deci, nu pot decat sa sper ca minunile exista si se infaptuiesc, intocmai cum am patit cu kilele in exces. Da ce zic eu exces, ca fura mult mai mult de atat... Aaaa si am mai observat ca mi s-au schimbat fizionomia si tenul, chiar daca am revenit in top. Tre sa lucru nitelus si la asta. Stai sa incarc niste pozici, sa vedeti ce zic... Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic |
nu tine secret reteta de slabit, vreau si eu sa slabesc..

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Annisia spune:
Uite-ma aici brunetica:
http://good-times.webshots.com/photo/2106850130101620375rpADWS
Cecilico, reteta aia data de Lia_b e super! Eu am reusit numai prin miscare. Am tinut si diete, am luat si pastile, dar nimic... Sex bun si sanatos, sport la greu si multa incredere in reusita... Cam asta-i reteta. Cand organizati next intalnire va aduc o copie a CD-ului dupa care am lucrat (ala de sport, nu ala de mai-mai)... Hihihihih...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic