Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Daniela pai sa punem fetele la treaba
Erina,noi am tuns-o la 0 pe Alexandra. A implinit un 1 an in februarie si cum a dat caldura adica prin mai-iunie, am si tuns-o. Era asa de haioasa. Pacat ca nu am la indemana o pozica de atunci ca sa v-o arat. Parul i-a crescut foarte repede.
Abia astept sa-i luam motul si lui Andrei ca sa-l tundem si pe el.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna:)
am mai citit si eu cate ceva.
Alinush, ma rog pentru voi

despre tuns....nu vad sensul pt tuns la zero, unu etc, intr-un fel mi se pare chiar aiurea, perisorul cel frumos sa-l tund asa mult.
Eu pe Gh o sa-l tund cat se va putea de tarziu, are asa dulci bucle la spate si nu vreau sa le pierdem
daca i-ar veni in ochi, l-as tunde, asa, mai avem cred cateva saptamani macar de relax.

aici a nins ca-n povesti, e absolut superb, dar GH asta e temator cand vine vorba de zapada.
poate reusesc ceva poze mai incolo.
pupam tulmond.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu am apucat sa va mai scriu de la coafor (aha, acum sunt si mai blonda ) ca nu mergea wireless ala, am reusit insa sa citesc partial. Asa ca trebuie sa clarific ca nu m-am suparat si nici nu am luat nimic in nume de rau, cred ca a sunat mai serios mesajul pentru ca nu pot pune mutrite de nici un fel de pe telefon.

Iaca!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Legat de tuns, eu am tuns-o si pe Alex la un an jumate, era vara si era aproape chelie. Arata superb, i se vedeau ochii ei frumosi. Caut eu poze cu ea, avem pe un cd de la cumnatul meu, si o sa v-o arat. Nu promit ca azi.

Pe Bubu l-am tuns de ziua lui, l-ati vazut deja. Acum are ditamai carliontii. Tati voia sa il tundem acum, eu am zis ca il mai las, dar nu prea mai merge, parca l-as tunde dar nu asa scurt.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Erina, si eu vroiam sa zic ca nu prea vad rostul tunsului la 0, 1. Eu l-am tuns pe Rares la 9 luni, fiindca era foarte cald, am fost cu masina pana in Franta si ii curgea apa din par, asa ca l-am tuns cand am ajuns acolo, dar la 3 sau 5 parca. De atunci i-am mai tuns din breton ca era prea lung, si i-am taiat ce-i venea peste urechi si putin din spate, pentru ca nu arata bine cu parul lung. Dar nici intr-un caz nu l-as fi tuns la 0 sau 1. Cum te stiu eu pe tine, inclin sa cred ca ti-ar parea rau sa o tunzi asa scurt, poti sa-i mai scurtezi parul daca vrei o schimare si pt. ea, nu doar pt. tine A! mie imi placea cum iti statea cu parul inchis la culoare.

Sabina, ce frumos cred ca e la voi A nins si la noi azi-noapte, atat cat sa-mi faca sange rau.

Dana, toata stima mea pt. tatal tau

Urmy, foarte frumoase pozele, si mai ales haioase alea unde sunt toti imbracati la fel.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

cica-i suspect de oreion, ca umflatura nu e ganglion. dar cum oreion, ca a facut vaccinul priorix ? ramanem pe antibiotic pana duminica si luni iar la control. antibioticul e musai, fiindca are infectie mare.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Roxana, sa vedem, sa vedem (pe tine mai blonda, si pe frumusica ta tunsulica)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Sabina, ce frumos o fi acolo. Aici e o lapovita uratica. Pacat ca Gheo nu se bucura de zapada. Macar Sofia o fi fericita.

Valentina, de unde ai cumparat gogosile? Cred ca de asta gata facute pot "gati" si eu.

Papanash, nu i-am gatit lui cu porc, dar a mancat de la noi. Inclusiv sarmale si perisoare. Imi pare rau ca Ghighi nu e bine, tin pumnii pentru mersul la doctor si astept vesti bune.

Gabitz, nu iti face griji de Eliza, nici Bubu nu face ceea ce povestesc fetele pe aici. Daca vrei ne intalnim cu copiii ca sa te convingi.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

http://picasaweb.google.com/urmychance/1AnSi4Luni#

sa nu o ratati pe aia cu pulloverul

Tudor- 17.09.2007

super tare !!!!! barbatii familiei in uniforma !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Papanash, oreion? Saracul! Succes cu antibioticul si sa va faceti bine curand. In cat timp trece oreionul?

filmulete Rares

Mergi la inceput