MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna siluetelor frumoase

Ma alatur si eu grupului de invidioase pentru fetele care supravietuiesc cu asa putina mancare .

Ieri dupa-amiaza am fost la Pizza Hut si m-am abtinut eroic de la pizza si am servit legume gratinate si ciuperci cu parmezan, plus una felie chifla nepermisa dar buuuna rau.

De dimineata am dat-o in bara si am mancat o prajitura dar drept pedeapsa atata tot a fost micul dejun.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Si eu sunt pe aici.....am cam intrat prin ciocolata cu viroza asta a copilului. Dupa cateva nopti nedormite nu am mai rezistat.

si eu am probleme cu mancatul putin. Fara 3 mese principale si 2 gustari cam greu.....gustarile pot fi din fructe dar mesele musai trebuie sa fie mai consistente. Si nu pot sari peste nicio masa...pur si simplu ma ia o stare de nervi si nu mai pot face nimica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

alinam, nu ma invidia pentru ca este doar reactia la raul de duminica si nu cred ca o sa ma tina mult...dar cateva zile nu suport miros de mancare.

am explicat candva ca daca nu mananc seara nu mi-e foame dimineata si uite-asa se intra intr-un cerc avantajos kilogramelor mele.

nu pot sa iau mic dejun din cauza ca nu mi-e foame si nici nu am timp pentru ca alaptez, o imbrac pe cea mare de gradinita si ma imbrac si pe mine pentru birou + incerc sa mai aranjez din lucruri prin casa ca sa nu gasesc o dezordine si mai mare cand vin. am incercat varianta cu luatul micului dejun la birou, dar imi manca prea mult timp si-n plus imi deschidea apetitul pentru intreaga zi. eu am crescut fara mic dejun - stiu ca e nesanatos - dar ma gandesc ca poate asa functioneaza organismul meu. poate candva voi reusi sa reinstaurez domnia micului dejun.

apoi, ma iau cu munca, DC si iar munca, sedinte si apuc sa mananc undeva pe la 14-15 - cu tot cu lenea care apare ca trebuie sa ies sa-mi cumpar ceva (cateodata imi aduc de acasa).

la 17 ajung acasa si sunt inca sub influenta pranzului...in plus alaptez iar, ma ia cea mare la joaca, de-abia apuc sa ma schimb de haine, si iar nu gasesc momentul optim pentru o masa ca lumea.

si uite-asa se face ora 20 cand trebuie sa iau o decizie importanta: ori mananc mancare si dupa aia stau cu picioarele pe pereti si astept 3 ore ca sa mananc fructe, ori ma infig direct in fructe...si-atunci aleg de obicei fructele...daca avem ceva foarte bun in casa, aleg mancarea.

dar stiti ca eu am problema dulciurilor - si aia apare in general la alaptarea de noapte. dar eu nu mentionez in raport ca mananc cioco noaptea...

am incercat varianta cu 3 mese si 2 gustari si nu ma pot tine de ea in timpul zilelor normale. daca plec in vacante nu stiu cum se face dar sunt in stare sa mananc 10 mese si 5 gustari pe zi...deci stiu ca e varianta nesanatoasa dar momentan nu gasesc momente propice unor mese mai bine organizate. nu va spun ca-n weekend sunt si mai haotica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ymca acum inteleg daca e din cauza de rau se intelege, in vremurile cand aveam io crize de fiere rezistam cate 36de ore doar cu ceai si apa ..... mama da ce silueta aveam pe vremea aia hehehehe ...

Si pentru ca maine e zi de cantar declar de azi ca nu dau raportul , am primit "spaga" la munca placinta calda cu mere si branza, mirosea inebunitor in birou si nu am rezistat, ba mai mult nu m-am oprit la o bucatica .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

DA, e super cand reusesti sa-ti micsorezi stomacul ... nu intra mult, pur si simplu, vrei sa mananci si nu poti .... eu acuma ma chinui sa reduc treptat cantitatile de mancare .... asta e cel mai important lucru , cel putin pentru mine chiar de mananc monti 100% daca e mult cantitativ nu fac nimic

diseara merg la sala, sper sa reusesc , merg la sedinta cu parintii de la 6 la scoala si sper sa se termine in timp util pentru a ajunge si la miscare

alinam primesti bataie

fetele cucu bau .... iar sunteti in frigider ce sa fac eu cu voi ca s va opresc

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ymca, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Trebuie sa-ti fie greu tare si cu serviciu si cu alaptat. Nici eu nu apucam sa bag nimic in gura cand alaptam. Nu o data mi s-a intamplat ca sa-i dau lui Filip sa suga de doua ori si eu sa nu apuc sa mananc niciodata. Si cu toate astea am luat proportii uriase pentru ca si cand ma puneam la masa pai mancam nu ma jucam... Asa ca inteleg ce zici.

Ei, mi-am cumparat si eu in sfarsit faina integrala si tarate, baga cineva o reteta de paine?

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

androix, eu fac asa painica:
500 gr faina integrala, tarate 250-500 gr (depinde cum vrei sa o mananci , daca vrei cu grasimi atunci pui 500, daca vrei sa o mananci fara grasimi poti sa pui si numai 250), un cub de drojdie, apa, sare ... si-atat , framantat si pus la crescut putin si-apoi in cuptor.
f simplu de facut si f buna la gust, o pun ori in tava de chec ori in tava normala chifle mici

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanse

Citat:
Mi-a luat o colega o inghetata,bounty,preferata meaimi ploua'n gura,s-o mananc,sa no mananc?

NUUUU!!!!
Impusca , colega

Eh nici chiar asa corecta nu poti sa crezi ca suntAm mancat jumate!
Azi am alergat de nebuna ca am avut treaba si am mancat dim doar o mandarina,por'ma 3 linguri de orez fiert cu castraveciori murati si acu o sa mananc 2 felii de pizza cu blat subtire!Nu dati da nu ma abtin si gata!
Maine sa nu va asteptati la cine stie ce raport,cred ca am la fel,daca nu mai mult

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Sylvi,ma si vad in lacul lebedelor...in rolul de closhca
Fetele merg la balet

Eu nu stiu ce raportez maine pentru ca tot astept rusii si vad ca intarzie...nu mult dar la mine de regula vin la timp.De aceea sunt si f. balonata...zic eu...

Poate fac si eu reteta ta Andanii de painica dar am o retinere pentru ca asa cum am mai spus atunci cand pap cereale ma constip si balonez .
Cum sa-mi micsorez si eu stomacelul?

Fetelor mai bine papati seara o salata bulgareasca de ex. decat fructe.Fructele baloneaza si va provoaca foame.

Azi am papat:

md:omleta cu praz si castraveti acri
p:tocanitza de ciuperci cu pui
c:spanac

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

zi de raport fetele

astept raportarile voastre azi

sanse m-am prapadit de ras la replica ta cu lacul lebedelor

raportul meu : 76 kg, deci -500 gr fata de saptamana trecuta, in total 1 kg

ANDANII

Mergi la inceput