MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
puisorul spune:
Venim la raport
Deci azidimineata cantaream 58.3 kg.
Am mancat de dimineata niste surimi cu cascaval. La amiaza incerc sa gatesc niste midii. daca imi ies bune va spun si voua reteta
Haideti iubitelor curaj
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
anca.b spune:
neata!
hai cu noi la raport!
80,9kg, adica minus 1,1 kg fata de saptamina trecuta. binisor!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
alinam spune:
buna dimineata, v-am zis de ieri ca nu dau azi raportul da iaca m-am cantarit dimineata 67kg adika +1kg, acum ce sa zic, merit ca ieri am facuto de oaie.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
silvy24 spune:
sanse sa-ti traiasca fetitele si sa le vedem la Balshoi Theatre.
Eu sunt un pic dezamagita. Cu toate ca este vizibil ca m-am micsorat (mi-au venit si blugii in care nu incapeam de nicio culoa1re acum o sapt), am slabit doar 1 kg. Deci am 70,5 kg. Cred ca explicatia este ca, facand sport, mi se ard grasimile si imi creste masa musculara. In fine, important este sa fiu cat mai putin voluminoasa, nu?
Las ca va arat eu sapt viitoare!!
Ieri, dupa cum intentionam, am tinut post. Am mancat numai fructe toata ziua.
Sport:
15 min bicicleta
20 min pilates
10 min exercitii coapse exterior
30 min mers pe jos energic
Azi cred ca ma rezum la mersul pe jos si la bicicleta pentru ca m-am trezit mai tarziu si am o groaza de facut.
Va pup si astept clasamentul final. Sper la macar o mentine
Androix spune:
Eu nu am ce sa raportez pentru ca aseara am mancat mult, desi a fost conform iar azi dimineata cantarul e suparat pe mine si eu pe el Deci e clar, si la mine trebuie umblat la cantitati, sau poate reusesc sa ma mobilizez si sa nu mai mananc seara dupa 18. Problema e sotul meu care vine tarziu de la munca, si stiti si voi cum e sa-i incalzesti mancarea si ep urma sa fugi in casa cu coada intre picioare ca sa nu iti vina vreo idee...
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
ymca spune:
androix, e cam greu intr-adevar...de-aia ma mai si plang pe la alte topicuri...dar au mai crescut si e mai bine decat acum juma de an, asa ca raman optimista.
revenind la oile noastre, raportez 79.2kg (adica -1.1kg fata de saptamana trecuta)
sanse, si eu stiu ca nu e bine sa mananci fructele seara, dar pur si simplu nu gasesc un alt moment in care sa le mananc...dar am remarcat ca pomelo e singurul fruct care nu-mi da senzatie de foame si cam asta mananc seara...eu mere am mancat multe in perioada sarcinii, acum nu pot manca decat daca am o silueta de model, pentru ca imediat ce mananc un mar sunt in stare sa mananc o masa cu 3 feluri de mancare. mi-e foame rau de la mere. dar mananc ananas, pomelo, struguri si pere (banane rar, mere si mai rar, de la citrice o umplu de bube pe cea mica prin alaptare ca asa e ea sensibila, si tot asa).
felicitari fetelor pentru kg lipsa
alinam, bravo pentru curaj si sinceritate...lasa ca ne intreci saptamana viitoare
silvy24 spune:
Fetelor eu nu inteleg de ce multi spun ca nu este bine sa mananci fructe seara.
Adica vreau si eu o explicatie logica.
Stiu ca nu e bine sa mananci odata cu alte tipuri de mancaruri, asa dupa cum spune si MOnti, nu? Ceea ce inteleg, pt ca fructele "vor' sa iasa repede din stomac iar celalalte mancaruri nu le lasa. Si pt ca au un indice glicemic maricel.
Dar daca mananci DOAR fructe, asa cum fac eu, care este problema?
Ele spune:
Pe fuga scriu ca dimineata cantaream 68.5. Deci mai putin cu 900 grame fata de saptamana trecuta. Incet si sigur. Asa ma incurajez .
Felicitari fetelor care au slabit!
P.S. Alino cu ce te-ai porcait aseara??
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
olim spune:
si eu tot pe fuga scriu d ela munca, ca acasa doar de azi am calculator
vin la raport si eu 80.9 kile, adica 1.1 minus fata de saptamana trecutaputeam mai bine, da ieri am tras o portie de piure de cartofi cu carnati, ca am primit pachet din romania si sotul e acasa da oricum ma declar multumita, pantalonii cad de pe mine si asta ma bucura cel mai tare.
va pe toate si va doresc o zi placuta
tuturor ambitioaselor indiferent de rezultate
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
alinam spune:
sa stiti ca stau si la bataie sunt pregatita!
Eleno nu vrei sa stii : am inceput de la munca cu placinta cu branza (multa si buna rau), acasa i-am dat si copilului placinta, m-a refuzat deci m-am sacrificat tot io, apoi am mancat niste varza calita cu paine monti si cum nu a fost de ajuns aseara din fundul patului am simtit miros de senvish cald, deci m-am dat jos si la ora 9 mancam senvisuri calde cu de toate si cu paine neagra ca monti nu mai aveam .
Nici nu stiti cata invidie pe mine cand vad ca scapati de cate un kg de saptamana, vreau si eu da cum naiba sa ma motivez sa nu mai calc pe alaturi?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)