MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
valentinag spune:
Salutare!
Azi asa:
o mandarina
orez cu ciuperci si cu muraturi
4 patratele de cioco neagra
2 oua fierte,o rosie si 2 feliute de branza
Mi-a luat o colega o inghetata,bounty,preferata meaimi ploua'n gura,s-o mananc,sa no mananc?
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
sanse spune:
Citat: |
Mi-a luat o colega o inghetata,bounty,preferata meaimi ploua'n gura,s-o mananc,sa no mananc? |
NUUUU!!!!
Impusca , colega
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
silvy24 spune:
sanse faci balet sau este o figura de stil?
Eu mi-am dat seama ca o sa ma simt cu adevarat bine abia cand o sa cantaresc sub 66 kile, adica cand voi mai da jos 4-5 kile, pt ca acum 2 luni atatea aveam. Pana atunci, repar ce am stricat.
Ce am mancat ieri:
7.30: 1 mar + o cafea
8.30: 300 gr iaurt 0% + cereale integrale (ovaz si secara)
13.00: un peste afumat (din ala micutz) + un morcov (stiu ca nu e indicat mult morcov dar nu aveam nicio alta leguma in zona)
dupa 19.00: 3 mere + 3 mandarine
Sport:
15 min bicicleta
20 min pilates
10 min exercitii coapte exterior
60 min mers pe jos energic
Va pup si spor la slabit,
Silvy.
andanii spune:
fetele iar ati adormit
maine e raportul , mobilizareaaaaaaaaaaaaaaaa
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
alinam spune:
buna dimineata!
nu am adormit
eu mananc in continuare monti dar mult, recunosc, e ora 10 si deja ma gandesc ca imi e cam foame si sa pap ce mi-am adus pentru pranz .
maine la raport, nu uitam
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
ymca spune:
eu ma refac inca dupa situatia nefericita de duminica...adica ieri am mancat numai cascaval cu ardei si niste fructe seara.
nu stiu daca ati remarcat, dar parca eram mai vorbareata inainte...
incep sa cred ca exista o relatie direct proportionala intre cantitatea de mancare servita si lungimea mesajelor mele
azi: MD nimic
pranz: carnita pui la cuptor cu castraveti murati
cina: fructe, adica pomelo ca ma-nteleg bine cu el
silvy24 spune:
Cum adica maine e raportul? Nu era vineri?
Eu azi nu mananc decat fructe pentru ca mi-am pus niste blugi ffff stramti pe mine si nici nu pot respira. Mi-e frica sa nu plezneasca ca aia de ieri, daca bag ceva in stomac.
Oricum aveam o dorinta, asaaa, sa tin post miercuri si vineri. Asa ca cred ca incep de acum.
alinam spune:
Ymca ce putin mananci mai, te invidiez ca eu nu poci pe tine si pe toate fetele care reusesc sa pape doar fructe seara.
Silvy joi e zi de raport.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Ele spune:
Buna!
Nu ma dati la disparute...sunt pe aici..dar fara chef de nik. Sunt cuminte doar in proportie de 80% ca mai scap cate o bombonica de la copil. Se vede ca am chef de scris, nu??
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI