MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
alinam spune:
Buna dimineata!
ce mai fac fetele siluetele?
Eu duminica am mancat nemonti, la o "petrecere" nu am rezistat, ieri a fost monti da mult frate, prea mult, drept urmare dimineata trageam greu la cantar , da asta e mergem inainte.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
andanii spune:
buna dimineata fetele siluetele
am fost aseara la sala in sfarsit si ma simt minunat pentru ca am inceput mobilizarea
haideti la povesti
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
puisorul spune:
Ce te invidiez Andanitzo . Eu nu am nici o sansa sa ajung la sala pana nu face fata trei ani si o trimit la gradi.
De dimineata am papat restul de orez cu ciuperci de ieri si la amiaza am ciorba de fasole cu ciolan.
Ieri am cumparat la presiunile sotului caracatita pui congelata. Acum tre sa sap pe net sa aflu vreo reteta.
Si ultima problema orezul oare nu merge nici cu fructe de mare? Ma batea gandul de o paella.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
silvy24 spune:
andanii ma bucur mult ca te-ai apucat de sala. O sa vezi diferenta si fizic si psihic. Ce faci? Fitness sau aerobic? Sau amndoua? Sper ca la un moment dat macar jumate din fetele de aici si facem si sport.
Ce am papat ieri:
-6.00 - un mar + o cafea
- 8.00 - iaurt 0% + cereale integrale (ovaz + secara)
- 13.00 - mancare de linte monti (in sfarsit s-a terminat)
- dupa 19 - 3 mere + 2 portocale
Sport:
15 min bicicleta
20 min pilates
10 min exercitii coapse exterior
60 min mers pe jos energic
Astazi am vrut sa merg la job cu blugii despre care ma laudam ieri ca mi-au venit. Mi-au venit si azi la fel de stramti ca ieri, dar cand m-am asezat pe fotoliu, mi s-a rupt un nasture. Am ras copios cu barbata-miu care manca si era sa se inece cu mancarea.
Am spus ca mai incerc sa mi-i pun pe mine cand mai slabesc un kil. Alt plan este sa-mi iau o pereche de blugi noi cand ajung la 65 kile. Sper sa fie cat mai repede.
Pup, Silvy.
mina spune:
Salut
Aseara am papat ciorba radautzeana, in dimineata asta un iaurt cu cereale, o cafea cu zaharina si un pahar cu apa.
Pentru pranz am niste supa dar nu ma uit cu prea mult drag la ea ....
Silvy, nu-ti lua alti blugi, ambitioneaza-te cu aia de zici ca le sare nasturele. Asa am facut si eu, mi-am tot luat blugi o idee mai larguti si cand am constientizat de unde am plecat si unde am ajuns....Acum am decis: nici o haina noua pana nu incep sa intru in cele vechi.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvy24 andanii ma bucur mult ca te-ai apucat de sala. O sa vezi diferenta si fizic si psihic. Ce faci? Fitness sau aerobic? Sau amndoua? Sper ca la un moment dat macar jumate din fetele de aici si facem si sport. Ce am papat ieri: -6.00 - un mar + o cafea - 8.00 - iaurt 0% + cereale integrale (ovaz + secara) - 13.00 - mancare de linte monti (in sfarsit s-a terminat) - dupa 19 - 3 mere + 2 portocale Sport: 15 min bicicleta 20 min pilates 10 min exercitii coapse exterior 60 min mers pe jos energic Astazi am vrut sa merg la job cu blugii despre care ma laudam ieri ca mi-au venit. Mi-au venit si azi la fel de stramti ca ieri, dar cand m-am asezat pe fotoliu, mi s-a rupt un nasture. Am ras copios cu barbata-miu care manca si era sa se inece cu mancarea. Am spus ca mai incerc sa mi-i pun pe mine cand mai slabesc un kil. Alt plan este sa-mi iau o pereche de blugi noi cand ajung la 65 kile. Sper sa fie cat mai repede. Pup, Silvy. |
la fitnes merg , mi-a facut instructoarea program si e ok
da psihic deja ma simt mai bine pentru ca am inceput sa merg si sunt fericita ca am facut primul pas ... de acuma o sa mearga bine bine .... anul trecut m-a ajutat enorm sala
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
ymca spune:
ieri am servit numai apa plata cu lamaie si o jumatate de pomelo seara. as fi vrut sa mananc tot pomelo dar mi-era somn, ma simteam slabita si am preferat sa ma culc rapid...oricum m-au trezit fetele de 10 ori noaptea
azi sunt bine, cu pofta de viata si mancare
MD: nimic, nici macar apa
D: cascaval cu ardei gras
C: pomelo sau struguri depinde ce gasesc prin piata
cred ca ma asteapta o enteroviroza acasa - deci mina s-ar putea sa ai dreptate si de-acum n-o sa ma mai laud nici cu sanatatea
cantarul arata bine in dimineata asta si sper sa reusesc sa-l mentin asa pana joi.
nici eu nu mai cumpar haine noi pana nu ajung la greutatea tinta; pentru ca daca iau marimi intermediare stiu ca o voi lasa mai moale cumva...pe de alta parte tare bine mi-ar prinde si mie o pereche noua de blugi...asa cand ajung pe la 75kg
silvy24 spune:
mina pai nu-mi iau. Spuneam ca-mi iau blugi noi cand ajung la 65 kg. Mai am vreo 5 kile pana acolo. Cred ca daca mai dau 1 kg jos intru in astia carora le-am rupt capsa.
andanii efectul sportului e intr-adevar incredibil. Sper sa ne urmeze exemplul cat mai multe fete de aici. Sa ne si spui ce faci la sala in fiecare zi.
sanse spune:
Te invidiez Andanitzo..Vreau si eu la sala...
Cand sa mai merg si la sala?Dimineata ar fi bine dar cretinii astia deschid la 10 .
Astept rusii .Ma simt ca un balon.
Azi am papat:
md:mozzarela,2 oua fierte si ardei gras
p:1 fripturica si 2 carnatei cu salata de castraveti
c:nu stiu...abia am venit de la balet si trebuie sa ma decid repede ce pap
Fug sa mai repet cu zuza la citire
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
irinabungau spune:
Salutare,
suna bine clatitutele cu mere....yummy...dar deocamdata nu fac pt ca n-am drojdie si faina integrala....voi in continuare....
Astazi:
md: 2 felii de paine integrala cu branza degresata + cafea cu fructoza
pranz: pui la gratar cu castraveti acri
cina: iaurt degresat
Cat despre fitness, bravo celor care au timp sa mearga... eu sunt pe fuga toata ziulica....
Va pup,