MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Treaba cu fierea e dietra curata io stiu ca am duso tot intr-o criza vreo 2 ani, m-am incapatanat sa nu ma operez si bine am facut , am slabit de la cam 85kg pana la 58kg din cauza crizelor si regimului, da de vreun an mananc de toate vad ca nu ma mai supara delok asa ca am reusit sa pun in ultimul am aproape 10 kg.

Valentinag nospa forte, daca nu cedeaza poti sa iei si doua, redigestul e iar bun, cate doua, eu am luat un vagon de redigest, pe el il banuiesc ca ar fi "vinovat" ca pot sa pap acum orice.

Sa va mai povestesc: sambata am avut niste prieteni in vizita, cum au intrat pe usa mi-au zis ca am slabit , nu ne vazusem din decembrie si nici nu stiau ca tin o cura, drept urmare i-am recompensat cu doau tavi de pizza monti, le-a placut foarte mult si se apuca si ei de monti ( tocamai au renuntat la fumat si le e frica de kg).
Deci lumea zice ca am slabit, cantarul zice ca nu hehehe concluzionez ca dieta asta imi schimba grasimea in muschi

Ieri am facut pt prima data naut boabe fiert, nu e rau, merge da combinat cu diverse chestii, ulei, piper, otet, cred ca merge fr bine cu usturoi inca nu am incercat. voi cum faceti nautul asta boabe?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alina, eu nautul il fac humus: adica boabele de naut fierte, sare, ulei de masline, pasta de susan (tahini), lamiie, usturoi, piper (si un pic de apa, daca e prea densa compozitia)...toate la mixer...rezulta o pasta bunutza...eu o ung pe cite o felie de finn crisp sau wassa. plus un castravete murat (de casa, fara zahar, doar in otet)...mie imi place.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

alinam eu fac nautul pireu ... dupa ce il fierb bine bine il bag in blendar si adaug unt, lapte , nuscoara si putina sare ... e bestial , eu in loc de pireu de cartofi mananc cu legume sau carne
am mai facut si mancarica fiert si combinat cu ceapa, iaurt si frunze , sau chiftele ... combinat cu ceapa, frunze si coapte in cuptor

referitor la fiere , nici eu nu am vrut sa ma operez desi am fost in spital internata in criza si spasme , stat in perfuzii vreo 2 zile ... da cu regim si rabdare e mult mai bine
redigest iau si cand mananc mancare gen: carnat, chiftele, ceapa , usturoi, sarmale, si e foarte bine dupa , incepe sa lucreze lenesa

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Alinam eu nautul il fac mai mult chiftelute.Am facut si cum zice Andani iar cate o data pun deasupra ca la fasolea batuta-ceapa prajita cu bulion.
Cred ca merge si la tocanite aruncata cate o mana de naut fiert,la salate etc.

Ciocolata pentru diabetici nu este monty.Stiu sigur de la Cristinuta ,dar nu stiu sa-ti spun de ce.
Eu pap cu 85% cacao.

Ma tot gandesc daca cea cu portocale in ea este ok.Parca are doar 65% cacoa.De ce nu fac si cu 85% amestecata cu ceva acolo ca sa alunece si ea mai bine ....

Si eu am o fiere lenesa ...stiu ca am si o pietricica dar nu m-am ingrijit si de ea saracuta.La cati porci inghit eu....

Abia astept vacanta .Sper sa mai intru pana diseara.
Pup fete bolnavioare

PS.ma gandeam la porcul ala....trebuie sa-l schimbi cu un miel

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

hello again

iata-ma din nou pe-aici, umflata cu 5 pahare cu apa si niste sunca cu paine aproape monti.

acasa nu voi servi decat niste pomelo. mi-am luat ieri 3 din piata sa-mi ajunga cateva zile. si mi-am luat si un pepene rosu ca a soptit fii-mea ca ar vrea pepene...si cum nu pofteste la fructe toata ziua, m-am executat rapid.

androix, felicitari pentru paine si sa-ti creasca pana la cer data viitoare

anca, mi-am adus aminte ca m-am uitat pe pozele tale si-mi place foarte mult de tine blonda...(stiu ca ne-ai informat candva despre aceasta schimbare si nu mai tineam minte daca am verbalizat ceva atunci pe tema asta sau nu; niciodata nu e prea tarziu)

si eu stiu ca nu e monty ciocolata pentru diabetici...si ca in general nu e buna pentru niciun regim/cura (desi pe ele scrie diat)...m-am pacalit o vreme cu ele dar am depasit perioada. acum mananc ciocolata normala (e tot nemonti dar mai ieftina)

o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Fetelor,va rog sa-mi trimiteti si mie adresa si parola ca nu o mai nimeresc deloc.

Azi am papat:

md:omleta 2 oua cu ciuperci si praz
p:peste afumat
c:aripioare fripte ,2 carnatei ,feta si salata

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am bagat in mine un kil de ceai,ahh cat urasc ceaiul,am mai luat un no spa,am luat si scobutil,vad ca m-a lasat deocamdata.
Alina,nu mi-ar strica deloc 10 kile in minusda nu cu durerile astea frate

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Valentina, ma bucur ca te simti mai bine si ca medicamentele ajuta .

Androix, sa vezi ce m-ai motivat . Azi mi-am cumparat masina de facut paine si acum mi se coace primul experiment. Trebuie sa mai cumpar maine faina integrala de grau daca gasesc si incerc sa fac si paine Monti.

Andanii, parca ziceai ca faina integrala e o combinatie intre faina si tarate. Adica intre faina alba si tarate? In proportie de 50-50?

Ciocolata mananc si eu doar cu 85% dar mie imi place asa de mult ca nu imi mai place ciocolata normala .

Am crezut ca o sa ma porcesc in weekendul asta cu ocazia onomasticei mamrutei mele dar nu a fost chiar asa. Am calcat stramb doar cu niste cascaval pane care cred ca era facut cu pesmet alb si niste cartofi prajiti ieri.

Azi am papat asa:
MD: omleta cu cascaval si somon afumat
P: mancare de piept de pui cu ciuperci, ardei si ceapa
C: o bucatica mica de peste marinat si trei felii de ananas.

Noapte buna

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am uitat. Alina, eu din naut am facut hummus dupa reteta ce ti-a dat-o Anca si o mancare de pui, asa ca o tocanita in care am adaugat boabele de naut fierte. Sotul meu a fost chiar incantat de nauto-tocanita.

Sanse, vreai si eu reteta de chiftele de naut

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Hai ca azi dim m-a luase din nou rau,am mancat un mar si am luat no spa-ul,acum iau si-un scobutil,sper sa ma lase.Dieta curata nu alta!
Multumesc de urari!
pui,pana vine sanse iti dau si reteta mea de chiftele de naut:
naut fiert si pasat bine,facut ca o pasta,amestecat cu usturoi pisat,patrunjel,sare,piper si un pic de ulei,se fac guguloaie,le dai prin faina tot de naut si le prajesti in ulei incins!Sau daca le vrei dietetice le pui pe tava in cuptor si le coci,da sunt mai bune prajite!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput