MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
neata!
am scris un mesaj lung dimineata da vad ca nu a aparut asa ca acum mai pe scurt.
Ieri am fost obraznica tare, nu intru in detalii
Multumesc pentru ideile cu nautul, cred ca piftelutele o sa le incerc cat de curand.
Puisorule faina monti e 50% faina de grau integrala nu faina alba si 50% tarate.
Am inteles, nu mai cumpar ciocolata pt diabetici si asa imi ramane un gust amarui in gura de la ea, cred ca de la zaharina.
Valentina ca sa iti revii eu ti-as recomanda 24 de ore doar lichide, eu asa scapam de crize si apoi mancat ca bb cate putin si ft dietetic , ai grija la paine ca fermenteaza si nu e buna , ai grija si la fructe din acelasi motiv eu nu am mancat fructe crude muuulta vreme.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
merge asa de greu , de azi dimineata ma chinui sa scriu mesaj si nu pot
puisorule painea monti care se poate manca cu grasimi este facuta din 50% faina integrala +50% tarate .
daca vrei sa nu o mananci cu grasimi ci cu chestii degresate atunci poti sa pui 75% faina integrala si 25% tarate.
intr-adevar faina integrala contine si tarate in compozitia ei
nu se foloseste deloc faina alba , nici in paine , nici in sosuri , deloc deloc
ce sa va mai spun , inca sunt racita , iau medicamente cu pumnul , beau ceaiuri in care pun miere si lamaie (ma iarta monti acuma)
vva pupi
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
alinam spune:
merge oribil azi DC
Andanii sa te faci bine repede, iar despre miere numai de bine, daca nenea monti nu te iarta te iertam noi
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sanse/sanse.jpg)
sanse spune:
Puishoaro si eu le fac tot cum scrie Vali dar am sa-ti scriu reteta exacta ca sa sti cantitatile.Am luato de pe culi.
FALAFEL
Ingrediente:
1 cana naut(pus de seara in apa)
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 ceapa medie
4 catei de usturoi
1/2 legatura patrunjel tocat
1 lingurita sare
1/2 lingurita praf de copt
2 linguri de faina de naut sau soia
1/8 lingurita turmeric(nu oun pentru ca nu stiu ce este)
1 lingurita cumin(la fel-NU)
1/2 lingurita coriandru macinat
1/4 lingurita piper negru(daca vrei)
Se spala nautul si se lasa in apa +1 lingutita bicarbonat, de seara pana dimineata.
A doua zi se clateste bine si se lasa putin la scurs.Se pune ceapa si usturoiul intr-un blender si se maruntesc putin.Adaugam apoi nautul si-l lasam pana se marunteste bine,oprind din cand in cand pentru a apasa in jos nautul lipit pe peretii vasului.
Nu se adauga apa !!-SE POT DA PRIN MASINA DE TOCAT!
Se adauga celelalte ingrediente, se amesteca bine si se lasa ~30 minute la frigider.
Se formeaza apoi chiftelute, care se prajesc in ulei pe foc mediu
Le poti servii cu iaurt + usturoi sau menta.
Va pup.Plec la balet ...cu fetele
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
andanii spune:
am facut paine din faina integrala de secara + tarate dar mi-a iesit umeda in interior, mananc coaja si data viitoare o sa combin cu faina integrala de grau n-o sa mai fac numai cu secara
de crescut a crescut si coaja e super buna la gust , da in interior e cruda
pe unde umblati fetelor m-ati parasit dinou ?????
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
ymca spune:
a mers prost DC si eu de-aia n-am mai scris nimic...mi-am pierdut entuziasmul...dar la ora asta merge bine si uite asa voi fi eu cea care incheie aceasta zi minunata.
am mancat sunca, pui la cuptor cu castraveti murati si mult pomelo.
acum mananc bomboane m&m...le-am furat de la fii-mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Eu ieri nici n-am mai deschis calculatorul acasa ca am avut treaba!Azi dim durere de stomac iarasiam baut cateva guri de lapte batut si acum mi-am facut ceai!Ma duc la dr dupa amiza ca nu mai pot
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Andanii, nu fi suparici . Ieri a mers tare rau DC si de-aia cred ca am cam lipsit la apel.
Valentina, multu pentru reteta. Trebuie sa o incerc zilele astea ca mai am inca naut.
Ieri:
MD: sepii de-alea micute in otet+ o felie de paine marca proprie, dar alba
P: aceeasi mancarica de pui cu ciuperci si ardei
C: o feliuta mica de peste marinat.
Aseara am incercta s afca la masina de paine, paine Monti. Incercarea a esuat lamentabil si in dimineata asta am mai incercat odata. Sa vedem ce iese.
Mai vin Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Hello, slabaturilor!
Andanii, cum sa nu, sunt fata cuminte, painea este suta la suta monti, jumate faina integrala, jumate tarate. O singura problema am cu ea: ma baloneaza intr-un hal fara de hal. SI pe de-asupra e buna la gust si mi se pare ca din cauza asta mananc mai mult, si mai ales lucruri pe care nu le mancam inainte pentru ca nu le [puteam manca fara paine.
Puisorule, imi pare rau ca ti-am dat idei Si eu aveam in plan o masina de paine dar criza desi nu a lovit inca in plin ne ameninta de dupa colt asa ca am renuntat la achizitiile care nu sunt absolut indispensabile.
Am mai facut aseara o tura de paine, am lasat-o sa creasca mai mult, dar nici nu am apucat s-o gust asa ca nu stiu inca daca e buna. Aseara nu mai stiam ce sa mananc asa ca mi-am luat ceasloavele (am o prietena foarte buna care lucreaza la reader's digest si m-a cadorisit cu niste carti cu retete dar sunt mari si cartonate, daca iti scapi una pe picior ai pus-o) si din trei volume mi-au venit doar doua idei: frigarui de pui cu ardei si ciuperci si ceapa si spuma de ciocolata pe care am cautat-o pe culinar ca sa fie adaptata la monty. Foarte bune amandoua retetele. Spuma am mancat-o abia acum dimineata, e foarte buna dar un pic cam grea.
Ma duc sa mai invat un pic ca azi la 12 mai am un examen. Pup, sa fiti cuminti!
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
andanii spune:
fetele mele , ma simt ca un balon,de la painea mea de aseara nu am dormit toata noaptea, m-am simtit umflata si balonata , cred ca nu mai fac cu faina de secara .... sau schimb ceva in reteta
sa nu va mai spun ca aveam 1kg in plus fata de ieri dimineata azi , era sa lesin, sunt sigura ca de la paine sunt suparata foc , merg acasa si o arunc, si-asa s-a intarit de nu o mai tai decat cu firizul
, merg sa ma documentez despre secara sa vad ce si cum
vali mergi la doctor neaparat
androix bafta la examen
ymca bune m&m urile
puisorule as vrea si eu masina de paine , da cum spunea androix criza e pe vine si nu ma incumet la cumparaturi in plus
sanse iar la balet ???
celelalte fete ?????
ANDANII