MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
anca.b spune:
neata!
exact asa am patit si eu ieri, cu piinea. tot cu faina de secara am facut-o...acum am mincat coaja si am aruncat miezul...asa mi-e de ciuda, pt ca e tare buna la gust....
Citat: |
citat din mesajul lui andanii am facut paine din faina integrala de secara + tarate dar mi-a iesit umeda in interior, mananc coaja si data viitoare o sa combin cu faina integrala de grau n-o sa mai fac numai cu secara de crescut a crescut si coaja e super buna la gust , da in interior e cruda pe unde umblati fetelor m-ati parasit dinou ????? ANDANII In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma. cat am avut ... si ... cat mai am s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet |
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ymca spune:
androix, bafta! iti tinem pumnii.
andanii, faina de secara are fibre si citeam undeva ca fibrele sunt extraordinare dupa cum stie toata lumea, dar ca in exces produc balonare, gaze intestinale si crampe. spuneau acolo sa se creasca treptat consumul de fibre in decursul mai multor saptamani astfel incat bacteriile din sistemul digestiv sa se adapteze la schimbare. probabil painica facuta de tine a continut multe fibre, poate nu mai mancasei de ceva vreme si uite-asa a aparut senzatia de balon pe 2 picioare. eu necrescand cu fibre (ca tot romanu' din generatia mea), de fiecare data cand am pornit la drumul cu mancare sanatoasa m-am blocat la meniul de dimineata: cereale cu iaurt...ma umflam rau de tot...dupa aia am incercat diverse variante, am modificat cantitatile si acum parca o duc mai bine; eu in general nu ma balonez...eu doar mananc mult din cate am inteles e acelasi lucru cu fasolea boabe...multa lume n-o mananca pentru ca se baloneaza...de fapt trebuie pornit cu cantitati mici, mancat constant nu doar de 3 ori pe an si asa organismul o tolereaza f bine cu raceala cum mai stai?
alinam spune:
neata!
Valentinag sa ne zici ce ai facut la dr.
Se pare ca ieri a fost ziua de paine si eu am facut , a mea nu a crescut da e foarte buna, nu e umeda, am lasato la cuptor cred ca o orajumatate cu focul la minim, sa se usuce , data viitoare nu stiu daca mai fac paine , fac din coca asta biscuitei ca wasa ca asa am facut data trecuta si au fost ok.
la cantar nu se vede nik in minus da perseverez, asta e
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
moana spune:
Eu am profitat de faptul ca amm scapat, in sfarsit, de viroza copilului si m-am intalnit sambata cu o prietena si am facut cozonaci - cu nuca si cu mac. Eu 1 kg ea 1 kg. Si de atunci mananc in fiecare dimineata cozonac cu iaurt. Iaurtul este deggresat dar nu cred ca mai conteaza.
Asa ca...purcelul ma mananca si saptamana asta.
andanii spune:
ymca se poate ,n-am mai mancat paine de secara de un an si ceva ... tot din faina integrala de grau cu tarate am facut , da negasind am luat de secara si uite ce am patit ... mi-e mai bine acuma
am papat ciorbica si iaurt , parca parca e ok
as mai incerca si azi sa fac ... merg sa caut faina integrala de grau .... mi s-a pus pata pe paine groaznic
moana cozonac monti ????
alinam felicitari pentru paine , tot din secara ai facut-o ????
vali cum a fost la doctor ????
cu raceala sunt putin mai bine , nu ma mai doare gatul dar nasul curge inca si tusesac de-mi scot plamanii
off topic da sunt ofticata rau ... a fost copilu la concurs de Limba engleza .... intrebare: "In ce oras s-a nascut Celin Dion ?????" .... oare asta tine de engleza sau de cultura generala???? ce-am ajuns , groaznic
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
sanse spune:
Parca ar fi concurat la "Vrei sa fi miliardar"
Dar nu....acolo il intrebau unde sa nascut Moni sau Boschet.....
O vedem maine poimaine pe Nikita in manualul de istorie....
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
puisorul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanse Parca ar fi concurat la "Vrei sa fi miliardar" Dar nu....acolo il intrebau unde sa nascut Moni sau Boschet..... O vedem maine poimaine pe Nikita in manualul de istorie.... MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
Nici azidimineata nu mi-a iesit painea Monti. Temporar renunt la varianta asta si incerc mai tarziu reteta masinii pentru paine integrala(140 gr. faina alba si 210 gr integrala). Am auzit ca nu prea iese Monti la masina de paine dar o sa mai incerc daca gasesc vreo reteta verificata.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Androix spune:
Ce inseamna ca nu ti-a iesit? Asta de fel nu prea creste. Iti dau eu daca vrei o reteta usoara, testata de mine si gustoasa si pe de-asupra monty suta la suta. Sa-mi zici si o scriu aici. Doar e de facut cu mixerul de mana, ma gandesc ca in locul tau mi-ar parea rau sa am masina de paine si sa fac tot cu mixerul
Am venit de la examen. Am luat o nota urita dar macar nu l-am picat. Un examen in minus
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
andanii spune:
androix si mama cum le combini tu , ce cantitati pui si din ce si-ti iese bine ... pusi
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
Androix spune:
Pai fac asa: doua cescute (mai mari asa, intre canile normale si cele de ceai) cu apa la temperatura mainii in care topesc un cubulet de drojdie de 25 de grame, apoi pun treptat in ploaie doua cescute de faina integrala si doua de tarate. Se mai pune o lingurita de sare si una de otet de mere, cik face si asta ceva bun pe-acolo. Se amesteca bien cu mixerul, pana ti se pare ca sta sa ia foc Mixerul nu aluatul, ca la un moment dat trage mai greu asa. Rezulta o chestie lipicioasa, nu are aspect nici de aluat, nici de crema, e o chsetie sfaramicioasa, cam cum sunt icrele inainte sa fie bine batute cu ulei si zboara pe toti peretii. Iau doua tavite de chec, le ung si le tapetez cu faina, integrala si impart compozitia in jumatati pe care incerc sa le dezlipesc de pe ghearele mele in tavile respective. Apoi las la crescut pe aragaz langa un oki aprins pret de doua ore si dupa asta bag la cuptor pentru inca minim o ora. Iese buna, cel putin prima data a iesit, asta ultima de-o facui nici acum n-am gustat-o Acu am paine de care am voie si nu mananc, taci, sa nu ma defectez
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia