MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da ce ai vali ???? ai fost la doctor ??? ai grija de tine
te pup sa te faci bine

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Vale, imi pare rau ca nu te simti bine. Mergi la medic ca nu e in regula cu durerile astea.

Eu am facut paine monti Este comestibila. Data viitoare o las mai mult la crescut si o sa iasa si mai bine!

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ieri si azi n-am fost cuminte...am papat papanasi si pizza...vedem miine "rezultatul"

Vali, sanatate multa!

Androix, bravo pentru piinica. eu inca nu m-am incumetat sa fac...poate saptamina viitoare, daca mi se termina finn crisp...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sarumana fetele!
Nu stiu de ce,ca n-am mancat nimic deosebit,sambata niste salata de vinete dim,apoi 3 linguri de ciorba de fasole si 2 sarmale.Dupa asta m-a luat,am luat omeran,m-a lasat durerea dupa vreo 2 ore,apoi seara am mancat 3 bucatele de piept de pui fript,gol si m-a luat nene iar,am luat iarasi omeran,nimic,la ora 2 eu imi faceam ceaiabia pe la 6 m-a lasat de am adormit.Aseara iarasi omez,m-a linistit de am putut sa dorm,acum am mancat o banana ca sa iau pastile si iarasi m-a luat!Si m-am deranjat si la stomac
N-am fost la dr,ca eram la mosie,daca nu ma lasa ma duc azi,maine...

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

sanatate multa vali draga .... sa stii ca si eu am patit de la vinete dureri de genul asta poate e o coincidenta

in rest ce sa va mai spun sunt racita cobza si sunt la lucruuu

nu mi-am facut painica pentru ca trebuie sa-mi cumpar faina azi sper sa ajung

androix felicitari pentru painica , ai facut-o 50%faina +50% tarate? sau???

va pupi

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Valentina cum stai cu billa? intreb ca eu sunt patita si initial cand nu stiam ce e ziceam ca e stomacul.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!

Vali, cum esti?

Andanii, sanatate multa!

Azi am inceput bine, cu un pic de pomelo si o cana de lapte cu cafea. cit sa pot lua pastilele...
la prinz am supa de mazare, iar de cina restul de pomelo. bineinteles ca n-o sa ma abtin de la cioco neagra si de la niste seminte de floarea soarelui....

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

buna dimineata...am ajuns cu greu la birou pe aceasta ploaie minunata.

raportez o zi de sambata incheiata festiv cu tort seara si o zi de duminica incheiata si mai bine cu vreo 3 placinte cu mere facute de mamaia mea (cea mai buna placinta din lume). cu toate acestea si cu mult curaj am urcat pe cantar in dimineata asta si-am coborat rapid de pe el. dezastrul nu e enorm pentru ca am limitat mancarea atunci cand am vazut ca o iau razna cu dulciurile, dar faptul ca am mancat seara deja se simte.

azi inca n-am inceput cu nimic pentru ca nu stiu cu ce.

vali, sanatate multa...dar ce e? o gastrita? un ulcer mai vechi? dupa cum au spus si fetele, sa te duci repede la un doctor.

andanii, sanatate si sa treaca repede. multe viroze anul asta, si inca nu s-a incheiat sezonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cred ca am criza de bila,adik mai mult ca sigur!asa mi s-a intamplat si in toamna cand am fost la Praga!Am luat acum o ora un no spa din ala forte si vad ca m-a calmat!Intru la regim,beau ceai,bleah,si ma duc sa-mi iau si niste scobutil,mi-e un draaaaag

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Cred ca am criza de bila,adik mai mult ca sigur!asa mi s-a intamplat si in toamna cand am fost la Praga!Am luat acum o ora un no spa din ala forte si vad ca m-a calmat!Intru la regim,beau ceai,bleah,si ma duc sa-mi iau si niste scobutil,mi-e un draaaaag

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

e f bun no spa pentru crize biliare, si eu am luat si mi-a facut tare bine de fiecare data, eu mai iau si redigest
am probleme cu fierea , dar de cand mananc monti evitand mancaruri grele si gretoase e mult mai bine
sanatate multa

ANDANII

Mergi la inceput