MONTIGNAC (112) - STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eh,bun si porcusoru la ceva,asa floricele daca primesc se ofilesc,alea alea,da din porcusor trag neste friptane nene,cu mujdei,ualelei!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Andanii scuze, m-am prins, erau alea 600g date jos saptamana trecuta hehehe.
Valentina ca bine zici friptane, da de la cati porci praved eu ca o sa iau imi fac crescatorie :)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Las ma,ca facem si noi un ban gramada,mai dam si la altiicontra cost evident,ca ie scumpi porcii acu!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mama ce ma umflu in pene...locul 5??? Drept sa zic cuminte nu prea sunt dar ma agita unele lucruri in perioada asta ca nici foame nu mi se mai face.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Bravos soro si ne mai si spui ca nu esti cuminte!asa un fel de sac sac ca io mananc ce vreau si tot slabesc!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ymca scuzele mele , din graba , ma ierti ???

alinam bine ca ai descifrat, adun tot timpul la cele vechi chiar de nu am slabit si asa vor fi schimburi de locuri , sa muncim ca sa depasim

am fost la sala

somn usor

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Bravos soro si ne mai si spui ca nu esti cuminte!asa un fel de sac sac ca io mananc ce vreau si tot slabesc!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Ehe, care sac?? mai scap cate una bucata bombonica de la copil..ca asta e problema mea..dulciurile Si cu siguranta am timp de porci..ca doar ma cunosc.. In perioada asta nici sa gatesc nu am mai avut timp, deci pericole mai putine.

Jucariile mele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

ce faceti fetelor? framantati toate cate o paine monti?

Mergi la inceput

tot io cu o intrebare: ce stiti de ciocolata aia pt diabetici? am luat am vazut ca nu are zahar si mai e si buna

Mergi la inceput

Eu sunt vai capu meu!De ieri am niste dureri de stomac ingrozitoare,n-am dormit toata noaptea,am luat nu's cate pastile,nu m-a lasat deloc!Am mancat 2 felii de paine prajita dim. si un cartof copt acum.A fost singurul lucru pe care l-am putut baga in gura!Ma duc sa-mi fac ceai...

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput