Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

www.youtube.com/watch?v=iM174Qb4iMs" target="_blank">Cozonacei

deocamdata e pubilc, daca vreti sa il parolam...... spuneti

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

De ieri, praslea al meu prefera pumnul in loc de suzeta!Se chinuie asa de mult sa-si bage ambii pumni in gurita si ei se incapataneaza sa intre. E asa dulcic cand isi suge degetelele! Si asa de mult ma chinui sa-l dezvat, dar n-am nicio sansa.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

acuma, io arunc prima piatra , ca sa nu mi-o iau
e posibil sa fi incurcat vreo burtica, sau vreun copil.. sau sa fi sarit vreo pozutza... va rog mult sa nu va suparati, desi pare scurt, a durat ceva pana i-am dat de cap.. si la un mom dat am mai pierdut sirul
deci daca am gresit, trageti-ma de maneca... dau mielu' de pasti , asta este!

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

spiridusule foarte frumos ma impresionat foarte mult

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Ce emotionannnt , ce frumossss, ce bine ca sunt si euuuu

Multumim spiridusuleeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

spiridus, foarte frumos si emotionant! si se vede ca ai muncit mult la montaj, multumim!
...imi pare putin rau, ca alta era poza cu antonio pe care am crezut ca ti-am trimis-o... of... daca am trimis de pe site si nu din calculator... am incurcat borcanele....
dar nu-i nimic, tot scumpicul meu mic este!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

eli, si David are paturica ca a lui balacila. A primit-o de la bunici.

Ce ma'nerveaza tzitzele astea ...ca se chinuie bebe sa mai scoata cate un pic de laptic de numa'.la inceputurile aventurii curgeau ca la balamuc, si acum...mai, mai sa sece fantana. Beau ceai, inghit galafor...dar vad ca degeaba. Dar nu ma las. O sa-i dau pana la ultima picatura, dar tare as vrea si eu sa am laptic din belsug si sa nu fiu nevoita sa-i dau completare de lapte praf.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye pup dulce pe Stefanut! Dragii de ei, ce incantati sunt de descoperirea facuta! Stai sa vezi mai incolo cand si le-o roade pe alea de la picioare ce haiosi sunt...

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

De ieri, praslea al meu prefera pumnul in loc de suzeta!Se chinuie asa de mult sa-si bage ambii pumni in gurita si ei se incapataneaza sa intre. E asa dulcic cand isi suge degetelele! Si asa de mult ma chinui sa-l dezvat, dar n-am nicio sansa.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Am uitat sa va intreb...a facut cineva vaccinul PREVENAR impreuna cu infarixul hexa?

Am auzit azi de la o cunostinta ca ea a facut si acest vaccin si eram curioasa daca l-a facut cineva. Marti ne ducem si noi la vaccinul de 2 luni si voiam sa vad daca merita sa facem si prevenarul sau nu.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Am uitat sa va intreb...a facut cineva vaccinul PREVENAR impreuna cu infarixul hexa?

Am auzit azi de la o cunostinta ca ea a facut si acest vaccin si eram curioasa daca l-a facut cineva. Marti ne ducem si noi la vaccinul de 2 luni si voiam sa vad daca merita sa facem si prevenarul sau nu.

_

eu, la laura acu 3 ani, polivalentul + prevenarul - in 3 doze prevenarul. la fel va face si nicole acuma.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput