Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
anca_27 spune:
Lauramiron, scuze, am inteles eu gresit.
Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei
_
Bazar pentru Andrei
Olivia26 spune:
Spiridusuleee, am intrat special sa-ti spun ca e minunaaaat montajul.
...si bineinteles sa transmit niste bezelute de la fiu'miu
Brianna
Paula
Mav, tot uit sa-ti spun ca ma bucur mult cand scrii mai des, sa stii ca-ti sorb postarile, mereu ai raspunsuri documentate si sunt de mare ajutor.
Diamisha, si tie am tot vrut sa-ti multumesc si mereu uit. Foarte utile materialele trimise pe email, mai ales cursul de Alaptare care mi-a fost de un real ajutor in primele zile dupa nastere si nu numai, si evident tehnica de prim ajutor pentru cand se ineaca bebe.
Am vazut ca vorbiti de pofta de dulciuri, si eu sunt dependentaaa desi inainte de sarcina putea sta o ciocolata pe masa zile intregi, nici n-o vedeam, acuma dispare in 5 minute Eu nici nu am pretentii sa mai slabesc numai sa nu pun Eu nici macar nu pun pe burta care e ok ci pe
Pentru dermatita seboreica (cojite) eu am luat azi sampon spuma de la Mustela care e special pt asta. O sa incerc intai sfatul Danduselului cu ulei de bebe si pieptanat si apoi il spal cu samponul. Sper sa dea rezultate.
Mai voiam sa raspund dar simt ca imi adoarme neuronul
O noapte tihmita va doresc.
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Povestea nasterii
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 Am vazut ca vorbiti de pofta de dulciuri, si eu sunt dependentaaa desi inainte de sarcina putea sta o ciocolata pe masa zile intregi, nici n-o vedeam, acuma dispare in 5 minute Eu nici nu am pretentii sa mai slabesc numai sa nu pun Eu nici macar nu pun pe burta care e ok ci pe |
si eu la fel! pe burta am doar foarte putin, chiar nu va inteleg cu "burta de 5 luni". mai am insa si pe picioare si cred ca cel mai mult pe piept. asta cu pieptul chiar ma dispera
darling, incearca dieta "brevetata" de mine: mananca jumate din ceea ce iti imaginezi ca ai manca. eu asa am dat 10kg jos dupa laura. si acum tot ceva similar practic (in seara asta insa nu prea )
mirtha stie totul despre dieta asta. ea mananca cu constiinciozitate numa juma de ecler si de tartina cu fructe - in fiecare dimineata nu-i asa, mirtha?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
mar_ysa_28 spune:
si la mine la fel....tot din greaseala
Citat: |
citat din mesajul lui diamisha ...am vazut ca vorbeati despre linea negra si buricul negru...si eu le-am avut pana acum doua saptamani, cand dintr-o pura intamplare, dupa dus, m-am sters mai sanatos cu prosopul si am vazut ceva negru pe el...m-am uitat mai atent si mi-am dat seama ca se luase ceva din buric...si m-am frecat pana s-a sters toata negreala aia...cred ca este o piele moarta, care se ia... ...incercati si voi, sunt curioasa daca merge si la altcineva... Diana, de Sonia (02.11.2008) |
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
Ank83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mar_ysa_28 si la mine la fel....tot din greaseala
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08 Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/ |
am sa incerc si eu sa curat asa "gaura neagra"
Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Andy08 spune:
Mai, dar se vede ca aveti copii mari, nu ca mine, un tzanc de 3 sapt. jumate. Eu nu reusesc nici sa citesc tot, daramite sa raspund ceva.
Babyzapi: Am vazut si eu pozele cu obrajorii lui Raphael. Ar trebui sa mergi la un dermatolog cat mai repede, sa nu se infecteze. Of, micutzul de el! Tare rau imi pare!
Voi vorbitzi de intzarcat (sunt la pag. 3 cu cititul) si eu nu stiu daca am lapte destul. Azi galusca mea a supt de la 8 la 11 cu 2 pauze de 15 min., apoi a dormit 3 ore si a sput iar de la 2 la 5 dupa-masa, tot cu vreo 2 pauze scurte. Cum ii scoteam tzatza din gura cum urla. Poate n-am lapte destul sau o fi puseul de crestere....habar n-am. Cert e ca cu pompa am scos aseara 25ml din ambii sani (la o ora de la ultimul supt). E drept ca pompa e manuala si nu prea am spor....
Ma duc sa mai citesc si mai revin, daca nu se trezeste sugativa mica......
Andy, mami de Andrei
Andy08 spune:
Ce ceaiuri pot bea pt. stimularea lactatiei? Ca pastile din care luati voi n-am de unde face rost...
Andy, mami de Andrei
carmendu spune:
spiridusule- frumos filmuletul. multumim.
otilia- eu sunt o norocoasa si ii multumesc lui DD ca am cu cine lasa copilul si pot sa fac sport.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
fluturasha23 spune:
iata-ma si pe mine pe net la ora asta...copchilu' doarme si eu ma trezesc in fiecare noapte sa ma mulg caci daca trec mai mult de 5 ore intre reprizele de alaptat incep sa am un discomfort care se lasa cu dureri de mana pana la cot....nasol rau...asa ca vreau nu vreau ma trezesc si barzaunesc noaptea prin casa .......asa ca la 4 ore zi si noapte am program in caz ca bebe doarme...in 10-15 minute de regula scot cam 125-160 ml....maximum am scos 210 ml in 15 min!!! weu cred ca am atat de mult fiindca am inceput sa ma mulg la 5 zile de la nastere fiindca aveam prea mult pentru cat manca bebica atunci...si precizez ca nu mai beau nici un fel de ceai...pur si simplu e...
anca_27 pentru vergeturi exista crema de la bubchen (se gaseste la cora) special pentru femei gravide si cele care alapteaza. si cea de la mustela mi se pare ca e si pentru femei care alapteaza.
Diamisha am citit si eu materialele trimise de tine ....multumim....
pentru bubitele de pe fata si gat eu am inceput sa o spal pe bebelina cu sapun solid de la eucerin si mi se pare ca da roade - nu mai tin minte scine a scris despre el - dar ii multumesc pt sfat.
babyzapi suntem alaturi de tine si speram ca Raphael sa se faca bine cat mai repede.
si despre dulciuri se pare ca toata lumea mananca ...inclusiv eu care nu am mancat aproape deloc in timpul sarcinii ...
acuma ma duc si eu sa mai dorm .... caci peste 4 ore iar am program de muls in caz ca nu se trezeste bebelina ....ca v-am spus ca doarme si 7 ore ba chiar mai mult....
mami de Iulia 26.11.2008