LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ramona esti o dulce! Doamnne fereste sa fii slabit atat acum. Dar boala asta a impins inca vre-un kg fata de cat era in plan. Si din noiembrie pana acum (atunci am inceput regimul) am scapat de 10kg. Si da...am de unde ..si de unde vin astea mai sunt.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Avem 4 sarbatoriti care astazi implinesc 1 an de zile!!! Carla, Andrei, Conrad, Matei!! O domnisoara si 3 cavaleri!

Dragii mei, va doresc sa aveti o viata extraordinara, sa aveti parte de bucurii si impliniri, iar parintii vostri sa retraiasca emotiile de acum 1 an de fiecare data cand mai adaugati o floare in buchetul vostru!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

RAMONA .Am inceput sa ma obisnuiesc cu regimul si nu am mai mancat deloc dulciuri si paine alba iar fructe mananc doar doua pe zi.Sapt viitoare trebuie sa imi fac analizele si sper sa fie totul bine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 28+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Ramona esti o dulce! Doamnne fereste sa fii slabit atat acum. Dar boala asta a impins inca vre-un kg fata de cat era in plan. Si din noiembrie pana acum (atunci am inceput regimul) am scapat de 10kg. Si da...am de unde ..si de unde vin astea mai sunt.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

.Atunci felicitari si sa dai jos atatea cate vrei, dar cu regimul, si nu altcumva.(ma refer, fara sa fii bolnava)

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Citat:

Da, ii dau si piure din legume+ou..etc..dar la fel papa , 3-4 lingurite..banuiesc sa simte lingurita la gingie si o doare si de aia nu vrea..(aa si supa care i-o fac nu e lichida..e ca un piure..), iar de lapte.. ma refeream ca a baut 550 ml pana la ora 14, dar pana diseara mai bea inca 500 ml de lapte ..ii place mult laptele Junior ..ii pun si cereale..dar de maine voi incerca sa ii dau jum de bibe de lapte de vaca si jum lapte Junior (cum ii da ramonab lui Razvan)..sa vedem dak il bea..apoi cu timpul sa trecem pe lapte de vaca.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Alina waaaw ...550 ml de laptic pana la ora 14 ! Eu zic ca de-aia nu-ti mananca piureul , pt ca se umfla de lapte si e satula , mai ales ca-i pui si cereale. Problema asta am avut-o si eu cu Sara pana pe la vreo 11 luni , cand nu se atingea de piure pt ca manca f. mult lapte ...am vorbit cu pediatra si mi-a zis ca sa nu-i mai dau lapte decat dimineata si seara si daca nu vrea sa manance piureul , sa nu incerc sa-i dau lapte in loc ( eu asa faceam ) ci s-o las nemancata si sa mai incerc tot cu piure dupa 1-2 ore.
Laptele e bun , nu zic nu ...dar , dupa parerea mea , e prea mult cat ii dai tu .Incearca sa nu depasesti 250 ml dimineata si vezi daca asa va dori sa manance si altceva ...de foame , eu zic ca va accepta si legumele , nu cred ca e vorba ca o doare gingia.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Nici asa nu vrea sa manance mai mult..pana acum asa i-am facut in fiecare zi: dim 8-9 depinde cand se trezeste ,lapte -300 ml, apoi se culca iar 1 h -1h jum, iar pe la 12-13 ii dau supica cu carnita, si de la 13 pana pe la 17-18 (sunt 4-5 h) nu ii dau nimic, pe la 14-15 iar doarme 1h-2h , si cand se trezeste ii dau piure , incerc iaurt si tot atat mananca..3-4 lingurite..si asta e ..cred ca are 1 luna..nu sa zici ca are zile cand nu mananca si apoi sa manance..de aia nu prea a luat in greutate luna asta decat 300 de g, iar de azi am hotarat ca daca nu mananca mancare (m multa) sa ii dau lapte..biscuiti..fructele le mananca at cand mananc si eu..ii fac buc..Eu cred ca o doare gingia...Asta e parerea mea..vom merge si la Dr. sa vedem ce zice..nu stiu cand vom ajunge..ca mergem la cel din Ct.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

RAMONA .Am inceput sa ma obisnuiesc cu regimul si nu am mai mancat deloc dulciuri si paine alba iar fructe mananc doar doua pe zi.Sapt viitoare trebuie sa imi fac analizele si sper sa fie totul bine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 28+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

O sa fie bine, ai sa vezi.
Si cu regimul asta, ai sa vezi ca te vei dezobisnui de dulciuri si tot ce nu ai voie sa mananci.
Uite de ex eu, cand am fost gravi nu am mai mancat de la o perioada carne de porc, nu prea mancam dulciuri, nu mai bea deloc suc acidulat, imi faceam eu, natural.Dupa aceea alaptand, am continuat fara carne de porc, fara dulciuri, fara sucuri acidulate, etc.
Ma crezi ca acum nu imi mai place carnea de porc.(mi s+ dat tastatura peste cap,si nu am semnul intrebarii). Nici carnea prajita, doar la gratar, nici sucul acidulat nu+mi mai place asa de mult.
Te obisnuiesti, ai sa vezi!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Noi de acum 20 minute mai avem fix o saptamana si o serbam pe Mariuca. Iupiiiii!

Ieri am fost la stand si am amenajat, am ajuns aproape de 12 acasa, azi am mutat totul in living si am rearanjat... n-am stat o clipa de dimineata. Acum as vrea sa pregatesc o placinta cu branza pentru Mariuca. Sa vedem daca-mi iese, ca n-am mai facut niciodata.

Ioanact, in teorie, subliniez in teorie, copilul la 1 an trebuie sa aiba 4 mese - 2 de lapte si de 2 de altceva. Dimineata si seara lapte, cu sau fara cereale, la pranz masa principala, cu mancare gatita, sa zicem asa, si dupa-amiaza iaurt, fructe, cereale etc. Si eu cred, ca si fetele care ti-au raspuns deja, ca ii dai prea mult lapte si e saturata. Este si de la dinti, intr-adevar, unii copii mai sar chiar si peste mese sau mananca extrem de putin, dar nu numai!

Simona, ce faci? Saratica mica si frumoasa cum e? Ce mai face nou?

Mitsu, alaltaieri i-am facut ordine lui Dani in contracte si am vazut numele tau si m-am gandit la voi. Si astazi apari!!! Ca prin minune!

Alina, nu pot ajunge maine in parc, din pacate. Next time?

Laurici, asta cu noaptea, sfetnicul si dormitul pe idei e adevarata. Dar... pliz-pliz, mai pune poze si spune-ne!

Monica, am citit pe blog... nici nu stiu ce sa mai zic... te imbratisez, e bine asa?

Dani, oooof, bine ca aproape ati scapat!! Imi pare rau de hard, tocmai a patit-o si un amic. In Bucuresti se rezolva, dar pretul depinde de tipul de hard si de cate date are pe el. Adica, daca mi-l trimiti, ma pot duce pana la un service din asta, sa faca o analiza si sa aflam cat ar costa.

Roli, poti sa-mi trimiti si mie, te rog, datele gradinitei de care vorbeai? Mercic!

Lala, am vazut ca te framanta ideea cu copiii adolescenti, hehe! Putem sa mai asteptam 'fo 15 ani??

M-am intins... ca o placinta cu branza!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Multumesc mult tuturor fetelor care m-au felicitat de ziua mea!
Si celor care mi-au trimis sms-uri, PM-uri sau IMs
Sunteti niste dragute, mersi mult si va doresc ca urarile de bine sa vi se intoarca inmiit!

Mergi la inceput

Esti super bine la 28+!

Ma bucur ca ai reusit sa iti cumperi tot ce aveai nevoie pentru maternitate!

Iar rozul nu e chiar asa urat, hehe! Poate e fara puta, pana la urma, si a stiut sotul tau ceva!

Citat:
citat din mesajul lui danonique

MONICA felicitari ptr cei 6 ani de casnicie si ptr kg pierdute.Eu ma "laud" cu + 12 kg.

poze albert

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

monicaa FELICITARI pt kg pierdute, si MULTI ANI INAINTE , va doresc sa fiti fericiti si sa va pana la adanci batraneti..
ramonab nici mie nu imi mai place sucul acidulat..carne de porc mai mananc..
danybv ma bucur ca va reveniti..sanatate multa..

Vreau sa mai adaug legat de Ioana, ca inainte (acum 2 luni) nici laptele nu il vroia, dintr-un biberon ii dadeam cate 20-30 ml, m statea 10 min, iar 30 ml ..probabil nu ii m placea NAN 3, dar laptele Nestle Junior 1+ il bea fara probleme..

ALBUM
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput