America (141) Hai bb Aidan!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Mie au inceput sa-mi puna epidural pe la ore 15 si am nascut la miezul noptii la ora 0:10. Dar din cate stiu eu nu poate sa-ti puna epidural decat daca esti dilatata 4,5,6 cm nu mai stiu, altfel poate sa opreasca contractiile. asa ceva imi amintesc.

Eu cred ca e bine si munceste din greu dragutza. au grija doctorii si moasele de ea, doar ca tre' sa fie tare obosita si flamanda! Macar un popsicle ceva, sa-i dea ca-i dulce si poate ii mai da energie!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

The suspense is killing me! Parca astept sa nasc eu!

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am vb cu Irina, avea dilatatie 9-10!!!!!
Se apuca de impins!!!!!
Deci hai bebe Aidan!!!!!!!!! "coboara'n jos"

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AcsorAburit spune:

Miere si va asteptam ca babele pe culoar.
Crismir, Sanzi aveti mila de moasele virtuale.

OanaC n-am plecat complet decat primele sase luni Asa repede ne-a trecut . Apoi am incercat planuri de stat cu fundul in doua luntri. Dar cu doi copii si al meu care-i pasare de noapte, jobul in US nu mi-l puteam tine decat cu ajutor...pe care nu-l aveam. Asa ca am cam stat singura cu pruncii in Franta si al meu juma de timp ici si jumatate in Franta. Am mai venit pe aici si in vacante (chiar si pe forum mai incognito asa), ne-am luat si o casa aici... In fine... asteptam sa mai creasca putin ca sa pot sa revin aici full time. Pana atunci tin baza in Franta si mai vin aici visiting.
Eu iubesc NY asa cu pasiune si ma simt acasa in US, ceea ce n-am reusit nicicand in Europa desi sunt cetatean francez.
Deocamdata mama care era bolnava se simte mai bine si anul asta m-a ajutat enorm. Asa ca pruncii au cam stat anul acesta scolar pe aici cu ea si al meu, iar eu am facut un du-te vino Franta-US de nu mai stiam de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere push!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Hai Irina!! Hai Aidan!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ah...si epidurala nu prea tine!!!! Nu era foarte "comfortabila" ...ca sa nu spun ca avea dureriiiiiiiiiii!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Liris, nu mai ai nici tu asa mult. Sper ca s-a rezolvat problema cu accidentul.
LucasMom, m-am nimerit si eu ieri pe la Target si am luat niste chestii la 75% off pentru Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AcsorAburit spune:

Uraaa sunt bine Pushhhhh, pushhhhh, pushhhhh!!!

Sanzi te iubim, dar asta stiai deja, nu?

Liris felicitari . Nu te stresa mey... a doua oara poate nasti in drum spre spital Pregatiti puiul de evenimente? Ce astepti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miere- PUSH,PUSH,PUSH

sanzi- doua cosmo de la mine!

Mergi la inceput