America (141) Hai bb Aidan!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hai,Irinahai, Aidanhai, Luchai, Irina
Acusica se apropie momentul!!!
Sanzi, pune sampania la rece sau scoate cocktailurile tale, ce vrei tu . Numa sa cinstim venirea baietelului mult asteptat .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am zis eu ca asteapta sa se mute Luna din Fecioara in Balanta,...Deci AIDAN,..dupa 5:30pm poti veni pe lume linistit puiut mic si asteptat de multa lume!!!

Sanzi,eu am pus sampania la rece,...deci cum ai vesti mari,...sa le imparti cu noi,ok?Sa nu le ti numai pentru tine,sa ne spui tot ce afli,pliiiz!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Hai, Irina!!! Hai, Aidan!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

he-he! acum am observat. Andreita, welcome back! mi-era dor de tine!

nu mai am mult si in situatiile astea mi se pare ca nu mai am mult deloc. in majoritatea timpului insa stau intr-o dulce nepasare. pe mine cred ca nu m-a parasit niciodata depresia postnatala de dupa primul...

masina noastra a fost in final declarata total loss. pe mine nu m-au mai gasit vinovata in vreun fel (desi cucoana din fata mea a declarat ca a simtit doua impacturi) ptr ca tipa din spatele meu a spus, ca si mine, ca eram oprita. asa ca am fost cleared dupa o perioada foarte foarte stressanta. acum ma uit in urma si ma gindesc de ce oare imi pun copiii (nascuti sau "pe drum" la asemenea sttress. e doar o masina. abia duminica asta ne-am cumparat alta masina. eu am condus de vreo 2-3 ori de la accident incoace. foarte foarte prudent. de altfel era sa fiu "atinsa" eu de citeva ori.in general cucoane iesind din parcarile de la companii. for some reason nu gasesc util sa se uite dupa pietoni.

si cu chiuveta de la bucatarie am rezolvat-o. nu noi ...plumberul. desi barbatul meu si-a folosit toata maiestria de inginer doctor, savant de renume mondial , a facut drumul la homedepot de nenumarate ori ptr nenumarate scule, pina la urma cu o scula profesionala (un snake d'ala mare mare alimentat la curent), 110 dolari (plata pe ora a instalatorului) am terminat ... macar de faceam asta mai devreme. toate sarbatorile m-am chinuit cu spalatul vaselor.

asa, dc era la impins, cred ca miereamara a nascut deja. eu ii spun de pe acum, sa-i traiasca sanatos, sa fie mincacios, sa aiba lapte ptr el si cam atit ptr moment! ca deh, astea-s urari de nou-nascut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am stat butelie pe net toata ziua si nic.....si acum trebuie sa plec la balet(fata ,nu eu. si pierd momentu

miereAidanLuc

push,push,push

Mergi la inceput

AC, cit timp te-ai plimbat intre US si Franta, ne-am plimbat si noi intre PA si FL, asa ca acum sintem mai aproape de voi. Vaaaiii, ce ma bucur ca scrii iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Ramona, sunt in Columbia, Missouri.
Nu pot sa fiu freelancer. Nu pot sa fac nimic in afara vizei. Daca viza zice ca sunt contabil si lucrez pt firma X, numai asta trebuie sa fac. Ca sa lucrez pt alta firma, trebuie alta viza. Sotul meu lucreaza pentru doua companii si are doua vize H1B.
Ca sa fac propriul business, trebuie sa obtin alta viza...complicat ca la nebuni. Nici nu stiu daca pot sa fac.

Ancad, sunt contabil. Daca lucrezi in domeniu, te pot ajuta ca am invatat termenii, stiu ce vor sa vada in cover letter, resume. Stiu ce vor sa auda la interviu.

Delia21, cel mai ciudat a fost sa pun cheile de la masina in frigider. A fost de departe the worst!

Ciuf, pai dupa ce locuiesti in Canada o vreme, te obisnuiesti sa iei orice job fara vize si alte hartogaraie. Si apoi vii aici si descoperi ca problema nu e sa gasesti un job ci sa ai dreptul sa lucrezi. Si te strezi sa pierzi asa multe oportunitati din cauza asta.

Speram sa rezolvam anul asta. Din trei H1B, o iesi de un GC.
De fapt planul era ca eu sa ma calmez, sa-mi termin examenele si eventual sa incercam sa avem copii. Dar am fost competitiva toata viata si imi e greu sa ma linistesc.

Hilde, as avea si eu nevoie de autor.
terminasi si masteru, trecusi si CPA examene si de lucru nimic deocamdata. E si drept ca nu caut de multa vreme, dar ceva ajutor niciodata nu strica.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Poza cu avionul si oamenii.
http://www.ireport.com/docs/DOC-181938

http://forums.jetphotos.net/showthread.php?p=500262 (putin mai jos in pagina sint mai multe poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Liris bine ca s-a rezolvat... si cu plumber-ul. Uitasem c-a fost bai si cu chiuveta!

Sinzi, mai zi-ne cum e cu Mierea daca stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cum am stiri, cum va dau de veste
Eu aveam chef de vorba, dar ea, saraca, nu prea ii ardea...

Apa inca nu o rupsesera urma sa.... nu stiu de ce nu au facut-o de la inceput!!!

Si eu astept cu sufletul la gura...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput