America (141) Hai bb Aidan!
Raspunsuri - Pagina 5
Oana C spune:
Andreea, daca au bagat-o la cezariana pe Irinuca noastra, nu o sa poata intra prea curind. Chiar si daca naste normal acum, tot dureaza pina isi revine (la marimea lui Aidan, sigur ajunge si la cusut. Asa ca sa stam linistite, mai ales tu, ca esti si insarcinata, nu mai stresa bb mic din burtik.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
philip spune:
Oana, sa-mi spui musai daca te duci free shopping pe 20 ca ma bag si eu :)a, dar parfumurile-s miiici :)
philip
20weeksbaby
mommyandreea
LucasMom spune:
Miere spunea la odisee, la ora 15/01/2009 : 18:55:12
In spitalul in care sunt se face cezariana la cerere doar dc copilul are peste cinci kg. Deci eu nu pot cere cezariana, dar dc se constata ca e vreo problema cu mine sau bebe ne baga imediat in sala de operatii. Deocamdata suntem amandoi bine, ma rog exceptand faptul ca mi-au iesit okii din cap ca la melc. Vreau sa cer epidurala intr-o ora ca nu mai pot.
asta era acum aproape 3 ore, de atunci o fi primit epidural si cu epidural nu prea ai voie sa te misti. e mult mai restrictiv.
Ooof nu i-o fi spus lui Luc sa ne dea cate o veste din doua in doua ore...
Alina
Oana C spune:
Andreea, pai de-asta ziceam si eu ca doar daca aveti drum pe acolo, nu de mers special pt asta. Oricum, si la cit de mici sint, daca-s free, sint bune.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
philip spune:
ai dreptate. asteptam, desi tare-as fi vrut ca macar luc sa fi intrat sa ne zica. ei, dar las' ca asteapta sa apara minunea intai.
le tin pumnii!
philip
20weeksbaby
mommyandreea
ciuf spune:
Deja au trecut 5 ore de la ultimul ei mesaj si zicea ca vrea sa ceara epidurala. Voi va mai amintiti cam cat a durat la voi de la epidurala pana ati nascut?
Sau acum s-or minuna de bb cat e de frumos si de parul lui cel lung .
Sper din moment in moment sa primim o veste.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
LucasMom spune:
Fetele, e un target langa serviciul meu care are printre alte reduceri hanorace hanes d'alea grosute de barbati/copii la $2.75( original price $12-15) mi-au zis colegii ca au vazut.
Ma'c sa le cercetez, va spusei in caz ca va intereseaza poate ca sunt si la voi!
Alina
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Eu am pus remote in oala cu ciorba, ce-am mai cautat-o... Un coleg de serviciu a pus mincare la incalzit, nevasta-sa s-a razgindit s-au dus la restaurant, cind s-au intors acasa fum, politisti, vecini, etc A |
Colegul tau e mic copil. Eu in studentie am lasat oala pe foc si am plecat pentru tot weekendul. Norocul meu a fost ca a sarit siguranta si n-a ars tot blocul. Sigur ca oala era scrum!
Macar mi-am gasit bine si jumatatea: sotul meu a facut o chestie asemanatoare. A facut cafea si in loc sa stinga ochiul cind a terminat treaba, l-a dat in partea cealalta, la minim. Iar asa, am plecat in weekend. Am lasat mai toate ferestrele de la apartament deschise, flacara s-a stins, dar macar se pare ca a iesit si gazul. Cind m-am intors era seara, primul lucru pe care l-am facut cind am intrat in casa a fost sa aprind lumina. Mi se pare un miracol ca n-am sarit cu totii in aer.
Spre deosebire de mine, pilotul ala de pe Hudson River e un mare artist. Pe aceeasi destinatie si tot cu US Air cam zboara cei de la firma unde am lucrat. Ma gindesc ca ar trebui sa sun sa vad daca a fost vreun norocos in avionul asta.