America (141) Hai bb Aidan!
Raspunsuri - Pagina 18
adrianaloy spune:
Miere, felicitari! Bine ca s-a terminat cu bine. Cred ca esti fara vlaga dupa atatea ore de oboseala si stress.
Iti doresc refacere usoara si rapida.
Sa-ti traiasca grasunelul, sa fie cuminte, mancacios si sanatos. Asteptam cu interes poze.
LucasMom spune:
Nu pot sa cred ca te-ai chinuit atata! Bine ca s-a terminat totul si voi sunteti bine amandoi! Felicitari pentru ca ai adus pe lume o minune!
Happy Birthday Aidan!!
Alina
neda spune:
Mier-o doamne prin ce ai trecut! Uf!Uf! Dar bine ca s-a terminat cu bine.A fost greu ,dar partea frumoasa abia acu incepe.Sa ai parte de un bebe sanatos,iar tie iti urez refacere rapida.Am trecut si eu prin doua cezariene si stiu ca nu e usor.
Inca o data Felicitari!!
Neda
ocebine spune:
Miere felicitari pentru bebelus...of-of-of m-am ingrozit cind am citi prine ce ai trecut!!!
ACsor...sun dar nu razbat!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Daiopri spune:
Buna tuturor. Atata ce am mai aflat despre Miere:
"am vorbit 2 min cu Miere,de abia putea vorbi,ea care e vorbareata tare. a zis ca e mai bine,se reface,dar are nevoie de odihna. se simtea pe vocea ei cat e de obosita. oricum a precizat ca e frumos foc Aidan."
Daca nu m-am tot foit intre cele 2 subiecte sa vad unde apar noutati:))
Miere iti urez si aici refacere usoara, felicitari si sa uiti repede clipele astea:)
Aidan bine ai venit si sa fii un copil cuminte, sanatos si mancacios!
Sanatate multa tuturor si sarcina usoara viitoarelor mamici.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
maru spune:
Felicitari, Miere!
Aidan, La multi ani!
sa fii sanatos, iubit si norocos!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
pumba spune:
miere- refacere rapida !sper sa poata stea Luc acasa cu ea si Aidan cateva zile, daca nu saptamani.pana se pune pe picioare.
eu am fost in mall si au reduceri ,bani sa fie ,la Gap toate sunt pana in 10$,la copii o nebunie de reduceri.
adriana_m spune:
Miere felicitari si refacere cat mai rapida si fara dureri de acum in colo. Aidan la multi ani, sa fi un bebe mancacios, somnoros si necolicos.
Acsor ai niste bijuterii de copilasi. Foarte frumosi si ce frumos par ca se joaca impreuna. Sa-ti traiasca.
Ramona cum mai sunt copii?
Pumba fug si eu pana la mall-ul nostru sa vedem daca au si aici reduceri asa faine.
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LucasMom Ramona, cum sunt copilasii, mai bine azi? Sanatate! Alina |
Ceva mai bine, multumesc. Alexandru a avut noapte grea, in special din cauza gitului. Am fost la medic, la testul rapid n-a iesit strep, sa vedem ce zic la laborator.
Anuta e usor fonfaita si are cind si cind o tuse seaca.
Eu nu-s buna de nimic cind sint bolnavi copiii, asa ca nu sint deloc in apele mele.
Multumim pentru stirile despre Miere, saracuta ce greu i-o fi fost. Pacat ca nu sintem mai aproape s-o ajutam cite putin. Stiu ca are un grup de prieteni, sper ca se gaseste cineva s-o ajute cu una-alta pina isi revine putin. Chiar, cite zile se sta in spital dupa cezariana?
Fetelor de mai la nord, s-a dus frigul? A venit si la noi azi-noapte, abia acum trecuram peste 32F.