America (141) Hai bb Aidan!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Fekicitari, Miere!
Sa va aduca numai bucurii bebe Aidan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Bine ai venit bb Aidan. Miere refacere rapida.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Uf, Irina!!!!! Prin ce ai trecut!!!!!!
Bine ca il ai pe Aidan in brate acum!!!! Toate raman in urma!!!!

LA multi ani Aidan!!!!!! Bine ai venit pe lume!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Offf, saracuta de ea... Irina, bine ca ai pe bebe in brate, Doamne ajuta sa fie bine dea cum inainte, las ca te refaci tu.. Oare o ajuta cineva cu bebe micu? Ca e greu acu sa se ridice, etc...
Abia astept sa ne dai poze cu uriasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

La Multi Ani, bebe Aidan, bine ai venit pe lume. Sa-I aduci mamei tale cele mai frumoase clipe din viata ei, numai bucurii si fericire, sa fi sanatos. Felicitari Mirela, esti cea mai curajoasa mamica din lume
Uau Mirela, bine ca s-a terminat , birrrr eu am avut 12 ore de labour si 1 de impins, iar cand mi-au facut anestezia ptr. cezariana am fost cea mai fericita femeie din lume. Nici nu ma pot gandi cum e dupa 30 de ore si 5 de impins – birrrrrr.

Delia 21, sunt de aceiasi parere cu tine

OanaC, ia spune mama ce se poate vizita de Easter time prin Philadelphia Sau alte fete pe unde mai locuiti, mai mult ptr. copii caut distractii si sa nu fie f. frig. Mi s-a pus rau de tot pata sa plec undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AcsorAburit spune:

Miere brava .. ai fost o curajoasa!BB Aidan bine ai venit si sa ai o viata frumoasa. Sa te refaci rapid Miere si tu bb Aidan sa fii sanatos, mancacios si ceva mai cumintel
Aveti grija de voi si sa va fie bine, ca v-ati chinuit destul.

Panteruto chiar ca ai ghicit Deformatie profesionala si n ickurile aiestea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Anca, noua ne place f mult Longwood Gardens (www.longwoodgardens.org). Este o gradina botanica imensa, iar primavara au show de lalele, este superb (in fiecare anotimp au diferite showuri de flori)! Iti ia o zi sa vizitezi gradina, in interiorul cladirii principale au o gradina mai mica, facuta special pentru copii, showuri de apa ...

Apoi, noi mai mergem la Crayola Factory, Please Touch Museum, Sesame Place (dar are caractere costumate), Poconos (la munte) ... Inca nu am ajuns la Zoo in Philadelphia, Hershey Park si Dutch Wonderland (dar astea deschid prin aprilie/mai), plus celelalte muzee din Philadelphia.

Am vazut ca sint citeva parcuri f faine si in NJ, plus acvariul din Camden (peste riu de Phila) a fost cotat ca unul din cele mai mari din US (nu am fost acolo inca), poate Andrada iti spune mai multe despre ce e fain in NJ, aproape de Philadelphia.

Oricum, invitatia de deschisa tot timpul la noi, doar sa va hotariti voi sa veniti.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Irina, esti o eroina, ma bucur ca s-a terminat cu bine. Felicitari pentru Aidan! Sa va traiasca si sa va duca numai clipe frumoase.
Ce cosmar a fost nasterea ta!!! Iti doresc o recuperare cat mai usoara. Pe tine te va ajuta cineva? Vine vreun parinte? ca ma gandesc ca nu iti ca fi usor in urmatoarele saptamani.
Ramona, cum fu noaptea la voi? Cum se simte Alexandru?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

HAPPY BIRTHDAY AIDAN!
MIERE FELICITARI!

Refacere rapida si sa fie un bebelus mancacios si fara colici.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Miere felicitari!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput