America (141) Hai bb Aidan!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Felicitari Miere!!! Refacere rapida, laptic mult, bebe mancacios si somnoros :) .Sper ca e totul ok acum!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Uraaaaa!!!!! Felicitari, Irina!!! Bine ai venit, Aidan!

Acsor, Lia, Ramona

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Mesaj postat la Odisee de o americanca de-a noastra Cris30 (care nu s-a obosit sa posteze si aici, din pacate):

"22:42 s-a nascut bebe Aidan, 4.200kg dupa un travaliu de 30 de ore.Epidurala nu a prins bine, am impins 5 ore, au incercat si cu forcepsul si tot nu au reusit.Am facut cezariana cu anestezie totala.Aidan e bine, l-au scos tot cu forcepsul din burta, iar pe mine m-au deschis de doua ori fiindca dupa ce m-au cusut prima data au vazut ca mi s-a umflat burta, asa ca au deschis din nou operatia.Am avut dureri groaznice."

Irina, felicitari pentru baby grasunel! Refacere usoara si rapida (cumplita nastere) si baby Aidan sanatos si mincacios!

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Felicitari Irina si bine ai venit bebe Aidan va urez sanatate, recuperare usoara si sa va umple viata de bucurii.

Ramona sanatate copilasilor
La scoala Biancai nu au liber de MLK.
Si ma surprinde ca ccc copilasii vostri au atitea informatii despre sex si spuneti ca sunt de la scoala. Aici te cheama la sedinta speciala si daca zice copilul stupid sau alt cuvint darmite sa dea lectii de sexologie altora ... as fi auzit sigur daca se intimpla cel putin la clasa Biancai inca nu e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IRINA,felicitari!...bine ca s-a terminat cu bine,dar groaznica nastere,sa stai atatea ore,ufffff...ma gandeam eu ca ceva nu era in ordine de nu ai nascut dupa dilatatie 10,of,of...bine ca s-a terminat si sunteti bine amandoi...refacere rapida!...bine ai venit pe lume bebe AIDAN!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Biata de ea prin cite a trecut !!.
Bine ca s-a terminat cu bine!
Miericica felicitari!
Aidan bine ai venit!!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ma bucur ca toate sunt bine, Miere.
Bine ai venit, Aidan!

Acsor, ai niste copii asa delicati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Vai saraca Irina...au lasat-o sa impinga 5 ore dupa 30 de ore de travaliu?!? Geez, ce tampiti!
Bine ca a trecut totul, ce experienta...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miere,...vai prin ce trecusi!Refacere rapida si liniste multa sa-ti revi din toate punctele de vedere.Sa te bucuri de puiul tau toata viata!Aidan,BUN VENIT si sa-ti fie viata buna si dulce !!!Sa fi iubit si sa iubesti oamenii si lumea,viata si veselia si faptele bune!Si asteptam poze cand s-o putea cu un bebe asa de dolofan

Eu am mai zis si ma repet,....cati prunci oi avea,prin cezariana programata,....singura durere pe care am simtit-o eu a fost cand mi-au pus anestezia,acul,atat in spate si in mana,...deci 2 intepaturi,...chiar ma miram cat de usor am scapat.Si m-am refacut extraordinar de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina-FELICTARI pt BEBE AIDAN! SA fie sanatos si norocos si sa aveti parte de bucurii.
REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT!

Nu pot sa cred ca nu i-au facut cezariana dupa 12-14h,aici asta e maximul, off. bine ca sunt ok ca toata noaptea m-am gandit la ei

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput