America (141) Hai bb Aidan!
Raspunsuri - Pagina 15
Oana C spune:
Mai trimit citeva catre Irina si Aidan, si fug la culcare, ca deja e 2 noaptea.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
blackpanterro spune:
M-am trezit cu sufletul la gura si tot nimic?? :( , nu e cam lung labour-ul asta??
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
LucasMom spune:
heh panteruta, predau stafeta si-n seara asta, ma'c la culcare. Toate speram ca Miere a nascut dar n-a apucat sa dea de stire :)
Daca citesti in urma o sa vezi ca a sunat-o Sinzi si era dilatata 9-10 deci de atunci trebuie sa se fi intamplat; dupa aceea nu a mai raspuns probabil pt ca avea alte treburi to take care of.
O zi buna, iar ramai moasa de serviciu ;)
Alina
adriuta spune:
Am vazut melcisoliiii lui acsor ce frumusei sunt. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.
Mai la mine e 12.10. La voi cat e ceasul?
ma duc la nani.
paaaaaaaaa
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
blackpanterro spune:
Alina, am citit despre dilatare, ma gandeam ca daca a ajuns la 10 trebuie sa se fi nascut Aidan, doar cat poate sa dureze expulzia?Sa speram ca totul e ok...
De Crisspoliss, stiu ca are termenul la 26 Ianuarie deci se poate sa fi nascut dar acum cateva zile intrasem la odiseea lor si nu nascuse.
blackpanterro spune:
Acusor, superbi copiii, nu i-am vazut de un car de timp!!! Ador podelele tale!!!! :)), am zis eu ca am un fetish cu podele :))
PS. La inceput ai avut nick-ul AC, apoi AB, acum AA :)
Delia21 spune:
Sanzi,cand faci ochisori,...da un telefon si fa-ne si pe noi fericite cu vesti despre Irina si Aidan,pliiiiz!
arminad spune:
Mai fetelor,voi ati citit la odisee?
Citat: |
Fetele , ma scuzati ca ma bag asa peste voi...... am intrat sa va anunt ca Miere a nascut azi noapte (nu stiu exact cand) prin cezariana de urgenta , acum sunt bine si ea si copilul , mai multe o sa va povesteasca ea . Sper sa nu se supere Irina pe mine ca v-am anuntat eu , si ma bag ca musca in lapte ..... asa ca Miere FELICITARI mamico , sa se faca bebe Aidan mare si sanatos |