America (141) Hai bb Aidan!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AcsorAburit spune:

Miere un gand bun si sa fie bine .

Ramona sanatate lui Alexandru. Si a mea e infundata... deocamdata fara febra insa. No, la cat de calm zici tu ca-i Alexandru, io is in castig, dar si io ca mamele din Amazonia... cand cere cineva fata in petit..indiferent de calitati ii enumera toate defectele exagerand ca sa nu zica careva ca o trimite inapoi

Multam mult pentru dracusorii din dotare.
Si mie imi plac pozele cu pustime la joaca.
Fatuca ii cu ideile de joc. Viermisori, caluti, dinozauri, melci... n-am covoare ca se joaca de-a Aladdin si covorul fermecat... sau sunt serpi si de atata tarat seara un bratele o rana. Natafletul cel mic face tot ce zice sora-sa la joaca si se alege cu barbia cusuta, capul spart... Asa ca stau cu gura pe ei Tambur major, imi zice mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Am ajuns acasa, dinner, programul copiletzului, l-am pus si la culcare si apoi venii sa vaz ce spune Miere si vad ca inca nimic. Sper sa-i fie bine, sa isi admire minunea la san si cand o putea sa ne dea un semn.

Acsor foarte frumosi copii, sa-ti traiasca!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc pentru urarile de sanatate. Acum am si eu o noapte cu emotii.

Acsor, eu ma ofeream s-o dau pe Ana de nora. Se potriveste cu juniorul tau la nazdravanii. Mai negociem si cu Alexandru, dar pe el l-am promis deja in citeva locuri. E drept ca-i baiat tare bun, o sa fie norocoasa nevasta-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uitai sa va spun ca dupa ce o pun in pat pe Ana am observat ca isi drege glasul cu tot mai mare insistenta. A vazut ea ca mami se executa mai rapid in felul asta. Am tras si in seara asta doua ture la ea la dormitor pina sa adoarma. Daca nu apar dupa 2-3 sunete devine foarte insistenta.
M-a luat somnul, sper ca dimineata sa vad poze cu Miere mami fericita si bb Aidan. Ca nici o gravida din lume nu sta 12 ore cu dilatatie 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, superbi copilasii!!! Marc are niste ochisori ...

Ramona, multa sanatate copilasilor! Eva abia a terminat cu tusea, a fost asa de aiurea si greu, acum sint cu ochii pe toti care se apropie de ea, sa nu fie bolnavi.

Meiiii, lasati fata in pace (Irina). Tin minte ca si la mine au sunat celularele pina ne-au enervat si le-am inchis. Tot familionul vroia sa vorbeasca cu noi, plus prieteni si alte cunostinte, chiar cind eu ma strofocam sa imping mai tare si sa termin mai repede Asa ca am inchis ambele celulare si am sunat dupa ce am terminat, sa dam sfoara-n tara de mindretea de fetita. Eu cred ca Irina, chiar si dupa ce naste, o sa stea cu Aidan mai intii, apoi, cind are timp, o sa ne scrie ea cum a fost sau o sa dea telefon la cineva. Haideti sa bagam energie pozitiva aici, ce-i cu atita stres?

Aidan, Irina si Luc

Asaaaa, acum sa ma apuc de citit din urma, ca am cam citit pe diagonala.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Nici o veste fetelor? ehe, la ora asta cred ca dorm linistiti si epuizati amandoi(mami si bebelush). Noapte buna.

O sa ne povesteasca Miere maine, pe indelete..."conferinta de presa".
S-a strans de un capitol cu asteptarea lui Aidan, o sa mai fie unul cu felicitarile.

Acsor, tare dragalasi si jucausi puii tai. Sa-ti traiasca si sa-ti umple viata de bucurii.

Ramona- saracuta de tine cu amandoi copii bolnaviori. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ramona ,multa sanatate lui Alexandru.Asa cu virusii astia iarna .La noi e ciudat ca de cind e asa de frig parca nu s-a mai imbolnavit Dan asa des.La temperaturi d-astea nu rezista nici virusii

Adrianaloy,si al meu care are 6 ani si cam "stie tot" .El a vorbit dupa 4 ani deci a sarit de etapa aia a de ce -urilor, dar a recuperat rapid partea asta legata de facutul copiilor ,sex ,bani ,cariere.Mai ales de cind a inceput cls 1 se vede un progres real Tu ce crezi ca povestesc ei la lunch cind nu e teacher linga ei?

Hilde ,daca tot te-ai oferit ,nu arunci un ochi si pe resumeul meu?Il trimit rapid pe pm ,sper ca nu te deranjeaza?
La capitolul prioritati eu ,in locul tau ,as termina cu CPA-ul ca mai tirziu cu copii si slujba e mai greu de invatat pt examene ,apoi nr 2 ar fii copilul .E totusi frumos sa fii mamica tinara .
In timp slujba ideala pierde din importanta si oricum tu ai deja niste atuuri ,ai experienta profesionala ,daca mai iei si CPA-ul poti linistita sa te-apuci de

Sper si eu ca miine dimineata sa-l vedem pe Aidan in poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AcsorAburit spune:

Miere Asteptam cuminti poze... deh si noi samanta de paparazzi

Ramona ha ha... fiecare cu Ana lui:))
E nazdravanaaaa a taa...da negociem... ba nu il dau tot el e mereu avantajat... ca-i pisalog si fermecator in afara de doamna mama si bunica si d-soara sora.,.. toti ceilalti sunt invartiti pe degetul mic. Auzi ii tine profa banana de snack ca-i prea mare pentru manuta lui
Al meu zice ca norocul nostru ca vecinii au fete putin mai mari care nu-l vor baga in seama
Io-s fericita...in sfarsit adorm singurei... si fericiti. Desi azi am vrut sa-i iau pe sus sa-i arunc in zapada si cel mic nu s-a lasat ca el e mare se tranteste si singur... uffff...

Multam pentru galusti... sa ne fie la toti sanatosi si norocosi si sa ne bucuram si noi pe langa ei.

Oana .. da stiu ca si voi v-ati mutat ceva... Cum ia Eva schimbarile de decor? De voi nu intreb banuiesc ca v-au obosit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, tocmai am intrebat-o pe Eva ce ii place mai mult, Disney sau Pennsylvania. Si ghici ce a raspuns: PA! Intrebat-o iar, unde vrea sa locuiasca, la Disney sau in PA, tot PA a ales Asa ca acum cautam sa ne cumparam ceva in zona si sa raminem aici.
Zilele in care ne-am mutat au fost aiurea, pentru ca aici, in PA, nu am avut nici un ajutor cu mobila si toate celelalte, asa ca saraca Eva a stat la tv in veselie (pina la plictiseala, ca nici nu avea toate jucariile ei, i-am adus doar citeva neimpachetate); printre cutii si mobila ... saracul copil, nici nu vreau sa ma mai gindesc la asta.
Sper ca data viitoare cind ne mutam sa fie ultima in multi ani care vor veni (si sigur o sa fie mai usor, fiind local).

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Siyo...siyo...

S-a nascut Aidan???? Ce face Miere?
Abia astept poze

Uite fetele:

http://news.yahoo.com/s/ap/20090116/ap_on_re_us/plane_in_river

Ma bucur enorm pentru oameni, aproape ca mi-au dat lacrimile.

La noi e 12 fara 2 min. Mai stau pana trece de 12 sa plece bau bauu

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput