America (141) Hai bb Aidan!
Raspunsuri - Pagina 13
ciuf spune:
Acsorule, ce bijuterii de copii ai!!! Delicati rau de tot ... si jucausi. Multam mult de poze.
Imi place tare mult sa privesc poze cu copii, mai ales cu frati.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Carmenbr spune:
Chiar ca frumosi "melcisori" si tare jucausi.
Eu imi aduc aminte de data trecuta ca pusesei poze cu ei cand se jucau tot impreuna, pe un hol, dar parca imitau omizile. Sau te confund. Nu sunt tare sigura.
4 anisori...uraaa!
Delia21 spune:
Acsor,frumosi copii,sa te bucuri de ei toata viata!Iar cel mic are niste ochi superbi,actor se face
Eu fug la culcare ,...caci nu mai vad bine de somn
CRISMIR spune:
ACUSOR,superbi copii ai,sa va traiasca...fetita e delicata iar baiatul are niste ochi,wauuuuuu,frumosi tare!!!
Fetelor,imi pare rau dar cred ca Sinzi s-a dus si ea la nani...mai sunam maine la IRINA...va,somn usor!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
NewMami spune:
Acsor, piu sa nu-i deochi ce copii frumosi Are ala micu niste ochisori
Cred ca salariile sunt in functie si de zona / orasul unde lucrezi. Daca locuiesti in California traiesti cu 100K la acelasi nivel cu 70K in Michigan
Gata ma duc la nani, daca Miere tot n-a scris, sa se odihneasca si sa intre cu forte noi maine dimineata.
Ramona J spune:
Acsor, ce frumusei sint! Sint gata s-o petesc pe Ana!
Eu imi faceam griji pentru Anuta si a cazut victima Alexandru. E tare amarit saracul, are asa o mina de bolnavior. N-a mai fost asa rau de vreo doi ani. Il doare gitul si curge nasul ca la robinet, oboseala generala, tot tacimul. Cred ca tragem miine o vizita la doctor.
adriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Adriana,deci vrei sa fi moasa prima dupa Sanziana?Ce-ti fac cele 3 minuni?Pe la NY cand mai ajungeti?[red] |
Delia, n-as mai vrea sa dau prin NY, am dat de bine aici.. Dar va trebui, la un moment dat, I let you know
CamiM spune:
Gata am spalat si culcat fetele si hop pe DC ..nimic nou despre bebe Aidan?..
Acsor superbi copilasii tai
Ramona multa sanatate lui Alexandru.
Andreea distractie placuta in Montgomery la husband, abia asteptam povesti si poze.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
ciuf spune:
Ramona, bietul Alexandru! Poftim, te gandeai la Anuta si se imbolnavi baiatul . Sanatate multa.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea