Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117
Raspunsuri - Pagina 9
Daiopri spune:
IrinaC multa bafta maine. Tinem pumnii si asteptam vesti bune si in timp scurt:))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
cris30 spune:
Lisa sau Anca una din voi e la rand la nascut.
Ce bine ca lui Iry nu-i face cezariana si naste normal, ca dupa atata asteptare si stres sa scape si ea usor.NU inteleg de ce nu o fi prins epidurala.Da doamne sa iasa repede Aidan.
Alina am avut si eu show aseara tot din cauza colicilor, tare se mai chinuiesc saracutii de ei.Trebuie sa avem nervii tari si multa rabdare.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
IRINA.C spune:
Ati vazut avionul din NY? dc e adevarat si asa sper sa fie, ca nu a murit nimeni,f tare pilotul respectiv.Respectele mele.
Nu mi vine sa ma culc, il astept pe Aidan si eu Plus ca Radu corecteaza la lucrarile studentilor lui si ...io fara el nu fac nani.Multumesc inca o data pt incurajari
bb mic
POZE
39+
lisa79 spune:
bai,eu nu credeam ca dopul ala arata chiar ca gelatina...io am zis ca ziceti voi asa doar,lasa ca la a doua sarcina o sa fiu experta.
Irina C,precizam care Irina,cum stai cu emotiile???
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
IRINA.C spune:
Sunt deja patita ...rudele, varicela, spitalul de marti..e deja prea mult, m-au siderat.Mi-am facut 1000 de ganduri, am bocit , asta e acum am obosit cred deci mai putine emotii.Vaz io maine dimineata
bb mic
POZE
39+
yashy spune:
Miere, mai e un pic!!
IrinaC, multa bafta pe maine(azi)! Sa ne dai cat mai repede de stire!!
Adina & Luka& bobita din burtica35+
obraznicatura lu' mami
lisa79 spune:
hai Miere,da-ne o veste!
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Aalina spune:
miere
Irina
Selene scumpica foc Daria.
Alina si Porumbita .De plans am plans... de proasta. Ma enerveaza orice si imi vine sa sparg ceva capete. In rest e ok . In seara asta m-am uitat la inregistrari cu Dorian cand era mic si m-am topit toata. Acum nu pot dormi deloc.
cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani