Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117
Raspunsuri - Pagina 8
Alina1976 spune:
Bee, pt bebe trebuie sa iei exact cum vrei sa o imbraci, adica tot, inclusiv body. La EC cat sta bebe o imbraca ei cu diverse chestii, dar cand pleci nu iti dau haine, trebuie sa aduci tu pana la cele mai mici detalii
De la ora 22.00 cand a mancat si pana acum, Sabina plange in continuu...cred ca au inceput colicii
I-am dat Sab Simplex si degeaba... si mi-e un soooooomn de mor!!
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
tec spune:
Iris felicitari, sa-ti traiasca bb.
Miere mult curaj.
38+ saptamani cu Andreea Paula DPN 28.01.2009
lisa79 spune:
de miere nik inca???
anca ptiu cobisi hhh??? s anu fi singura,stiu eu. na ca pierdui dopul azi al spital,merg sa fac pipi ca aveam o presiune de mama mama si aud pleosc,ma uit in wc si vad. la eco,bbelina mea i-a aratat curutld-nei ca tot o deranja ,pt asta tot a primit maximul(ca o nota).nu a stat locului o clipa . la testul ala antistres,totul bine,in 30 de min m-au trimis acasa.
ajuns acasa,merg din nou la baie,iarasi vad bucata de dop,de data asta transparent,da exact ca si geletina arata.
fetele,bagati mult scris...ca io nu nasc numai in cap 120...v-am zis
irina(miere) da mama un semn de viata. am tot sunat si nu raspunde.ooofff. da Doamne sa fii bine!
38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Daiopri spune:
Iaca ce am gasit despre Miere:
"Am vb cu Irina, avea dilatatie 9-10!!!!!
Se apuca de impins!!!!!
Deci hai bebe Aidan!!!!!!!!! "coboara'n jos"
Ah...si epidurala nu prea tine!!!! Nu era foarte "comfortabila" ...ca sa nu spun ca avea dureriiiiiiiiiii!!!"
Haide Miere! Haide Aidan!
Bre, daca raman fara servici din cauza asta vin baby sitter la Aidan:))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
lisa79 spune:
crisspolis,a sosit mama??? te bucuri acum...mamei tale!
lisa79 spune:
miere,bravo mama,impinge tare tare sa iasa Aidan!
inca un pic
IRINA.C spune:
Miere hai o data , inaintea mea, ce naiba , ne incurca fetele astea pe aici cu acelasi nume.Doamne, Radu se intreaba cum rezista ca si aseara pe vremea asta tot pe Miere o incurajam.Sunt 24 de ore de cand s-au apucat de inductie, ce greu s-a lasat Aidan!
Multumesc pt incurajari, poate mai apuc sa intru nitel maine dimin.aaa si sa stiti ca mi-am luat o ditai trusa de farduri, astept aplauzele
bb mic
POZE
39+
iuliacris spune:
Lasa, Lisa ca nu-i musai sa ajungi la 120. Bine c-ai scapat de dop, macar stii un lucru...
Miere, tinem in continuare pumnii, speram s-avem vesti curand, c-ai lungit-o, mama, nu gluma...
Selene, tare scumpa si Dariuta ta. Iar despre mutritze ce sa mai zic
Eu am reusit sa racesc, mi-e infundat nasul si stranut. Acum ma tot gandesc daca sa iau sau nu Tylenol Cold. As lua ceva care sa ma si adoarma la noapte, ca nu mai pot de-atata nesomn. M-am saturat. Am si curs prenatal intr-o jumate de ora, sa vad cat rezist sa stau. Macar i s-a facut lui Cipri mila si vine si azi cu mine.
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
lisa79 spune:
Irina C promitem ca maine toate agitatale sunt ale tale
pt farduri