Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

May fetili unde suntteti???

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Abia acum am reusit sa intru si eu, m-am intors de la munca si spal cate ceva.

Am citit ultimele pagini cu sufletul la gura sa mai aflu vesti despre Miere, credeam ca este deja cu Aidan in brate.

Curaj Miere, esti eroina odiseei noastre .

Da' cere odata epidurala aia ca nu trebuie sa te chinui atata.

Asteptam vesti, suntem alaturi de tine

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Porumbita multumesc

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

sunt in zona...vbit cu dr, intrebat dc mai vin maine,el zice DA, m-am cam decompensat ca cica "tu chiar vrei epidurala?" zic da...asa am discutat , el zice, bine , maine cu anestezista rezolvam...GOD...ce ma mai asteapta maine, ce surprize?

Nasterea asta devine o odisee cu adevarat.Aaa si acum nu am apa calda si nici caldura..dhh si eu vreau spalat pe cap

bb mic

POZE
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina incearca sa te relaxezi, nu te mai stresa o sa vezi ca va fi bine.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

anca, nu prea mai am prieteni... E mai complicat putin... Taticul Dariei nu poate veni, pentru ca, din cauza crizei din SUA, care s-a simtit si la noi, firma la care lucreaza e cu ochii pe angajatii noi - el e unul dintre ei. Cei care isi iau liber, zboara...

cris30, da, Sab Simplex, picaturi cu gust de zmeura, pare OK.

Daiopri, multumesc. Dar si cu plecatul inapoi e nasol, pentru ca:

1. Toate lucrurile mi-s la mama, le-a trimis el, remember? Deci ar trebui sa le aducem inapoi si eu n-am chef sa platesc iar transportul.
2. Cum facem cu chiria, ramanem numai pe salariul lui? Greu asa...
3. Daria e inca mica, eu sunt in postnatal, mai am, pe urma tre' sa depun actele pentru indemnizatie.

Deci mai e de asteptat.

Fetele, am pus niste poze noi cu Daria mea, contul comun. Unele sunt foarte haioase.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Am trimis un txt message pe telefonul lui Iry si inca n-am primit raspuns.Cand o sa prinda un moment liber ne anunta ea ce si cum.Aici cand stai in spital din 5-10 minute vine asistenta ba sa-ti ia temperatura, ba pulsul, ba sa vada cum stai cu contractiile si tot asa.
Dark ce bebe cumintel ai, pupam ochiul sa-i treaca cat mai repede infectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele eu plec la ... nu mai pot iar maine tre sa dau fuga ma la bucale sa ma vad cu medicul .... sa facem niste cumparaturi ... sa ne vedem cu finutii mici si cu viitorii fini ... etc ...

tin pumnii pt IRINA SI MIERE .... SA LE AJUTE DUMNEZEU .... SI SA NASCA COPII FRUMOSI SI SANATOSI

36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Hihihi chiar ca e haioasa tare, imi plac cand fac ochii crucis, cand isi misca buzitele in fel si chip.Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si sa treaca cat mai usor de perioada colicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Selene, am vazut pozele cu Daria...e incredibil ce fete poate face un bebe asa mic.. Cred ca te distrezi la culme cand o vezi facand fete ...Selene, incearca sa iti faci prieteni noi, poaate sa te intalnesti cu alte mamici de prin zona, trebuie sa faci ceva sa iesi din situatia asta...parintii nu te pot ajuta deloc, poate sa te muti la ei si sa te mai ajute cu fetita?

Irina.C, multa bafta maine! Nu iti fa griji, va fi totul bine! Incearca sa iti mentii moralul ridicat! Noi te asteptam cu vesti bune!

38+

Mergi la inceput