Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

CARMEN ... DAAAAAAAAAAAAA ... NU MAI AM MULTTTTTTT ... SUNT DEJA EMOTIONATA ... PT CA EU SUNT REA DE DURERE .... M-A DURUT SI AZI CAND MI-AM LUAT ANALIZE ...

MIERE ... astept sa ne mai dai de stire ce mai faci si cum iti mai este mai ales daca iti fac epidurala ...

eu merg sa fac ceva de papa ... revin

36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tutu85 spune:

Miere, ai rezistat eroic pana acum! Sa dea DD sa vina bebe cat mai repede!
Felicitari proaspetelor mamici si succes fetelor care urmeaza sa nasca!
Lisa, bine ca sforai tu si nu sotul.In cazut meu sforaie el si dupa ce ca am nopti albe mai tot timpul, dimineata cand vine mos Ene, incepe sa turuie motoreta!Imi vine sa-l
Astazi am fost la medic. Daca nu se intampla mai devreme, ar trebui sa nasc peste 10 - 12 zile.
Intrebare pentru mamici: De cate ori pe zi v-a fost adus bebe la alaptat cat ati stat in spital? Multumesc!

Au mai ramas 4 saptamani pana la marea intalnire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, oare mobila pt copii fabricata in Romania e tratata chimic? Sotul meu a fost acum la Brico sa ia niste pal sau mdf pt ca sa ridicam putin patutul lui bebe si domnul de acolo i-a spus ca nu are voie sa ii vanda pt copii pt ca sunt tratate chimic.

Cami, daca te duci in Baneasa Shopping Center gasesti toate magazinele pt copii la un loc: Mothercare, Miniblu, Prenatal si alte vreo 3 ale caror nume nu mi le amintesc.

La fel daca mergi la Mall Vitan sau la Magazinul Unirea. La Unirea gasesti si mai de firma, dar si magazine cu preturi normale. Oricum, sunt reduceri, din cate am auzit.

Bee37+
AMR 5 zile

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la toata lumea

Iris, FELICITARI! sa creasca puiuta ta mare, sanatoasa si frumoasa

Miere, inca putin Acum chiar ca nu mai e decat foarte putin! Si cere-le sa-ti puna epidurala ASAP!!

Selene, sa stii ca nici noi nu facem baie in fiecare zi. Moasele de la spital ziceau sa imbaiem bebeii cam de 2 ori pe saptamana, eu ii fac baie la bebe o data la 3 zile... deci cam tot acolo.

Eli, Lachlan sta cam 30-40 minute la un san... e cam lenes si trebui sa-l mai stimulez sa nu adoarma. Uneori sta 20', appoi ragaie... face 5' pauza... apoi vrea iar... cand-cum. Incerc sa nu-l las sa adoarma la san. Buricul a cazut la o saptamana de la nastere, aveam grija sa fie zona curata (el a facut baie normal de vreo 2-3 ori pana a cazut buricul) si mai ales uscata. Nu am dat cu nimic in zona (alcool sau altceva). Baie am facut in cada o data in ziua a 3-a de la nastere (cezariana), dus a doua zi dupa nastere.

De la noi vesti bune si una mai putin buna. Aia mai putin buna e ca bebe mic a facut o mica infectie la ochisor asa ca dam cu gentamicina... da' las ca trece ea.Alea bune e ca azi bebe a ajuns la greutatea de la nastere... deci i-a luat 2 saptamani sa recuperam (moasa care a fost azi pe la noi a fost foarte incantata), si ne-am inregistrat la medicul de familie si la farmacia locala. A, da... si noaptea trecuta am dormit cu totii "snur" 5 ore . Dupa aia papica.. si inca 2 ore de nani... paradis!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Iris felicitari! Sa iti traiasca surpriza:) Na ca m-am pacalit. Asteptam poze.
Miere, mama lui de col! Ca pana la urma cum sa se descurce bb cu asa col incapatanat:))
Cu mancarea asta-I treaba, las ca ai de unde da jos:) Azi trebuie sa nasti! Noi cu galeria.
Mai am si eu nitel, azi si maine. Numai ca baietelul prietenilor nostri are pneumonie, si motanul meu s-a intalnit cu el ca merg la aceeasi gradinita. Acuma tin picioarele stranse bine sa nu iasa bb in vremuri tulburi cu virusi. Eu i-am facut motanului candva vaccin pt pneum da sa vaz acum cat e de bun. Acuma ma gandesc sa il fac si al apt meningococ, desi asa ma enervez cu atatea vaccinuri.
Alina, Naty, uite asa ma felicit ca nu mi-a iesit bb 2 mai repede, ca numai asta mi-ar trebui, sa ma agite si al mare. Acuma nu zic ca o sa fie usor nici asa, da macar am pretentii de la el:)) (Bietul copil).
Selene, tu treci prin multe tare nu asa. Si cred ca se transmite si la Daria din starile tale. Eu cred ca mi-as lua fata si m-as duce undeva mai degraba singura decat cu cate ai de facut. Sau la tati, ca macar e numai unul care sa te enerveze. Imi pare tare rau prin cate treci si iti doresc multa putere si sanatate. Pupici puiutei mici.
A, si LMA sarbatoritelor.
Tin pumnii la mamicile care se pregatesc.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aoleu miere 20 de ore de travaliu si ai dilatatie 2 ... te declar eroina!!

aalina da de ce ai plans?

selene e normal sa fie asa; laptele de inceput e ca sa tina loc de sete si apoi vine felul doi... eu asa ma citit... si citeste subiectul pe care l-am deschis eu cu baia... nu tr sa ii faci in fiecare zi ...hai fruntea sus!!

38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris30

Cam cat putem tine la congelator laptele de san???

In camera , daca ai tempratura de maxim 24 grade, poti sa-l patrezi 4 ore.
In frigider, daca ai temperatura de minim 4 grade , poti sa-l pastrezi 5 zile.
In congelator intre 3- maxim 6 luni.

Citat:

Selene ii dai Dariutei ceva pentru colici???
Cam ce produse se folosesc in Romania, ca o sa-mi trimita tata un pachet si nu stiu ce sa-i cer. Astia aici nu-ti dau nimic ca zic ca tot nu au nici un efect, eu am incercat GRIPE WATER si a mers, dar nu stiu pentru cat timp o sa functioneze asa ca vreau sa fiu pregatita cu mai multe produse.

Sab Simplex Bonnisan,, Debridat,Espumisan
Baby Calm/Baby Drink
ceai de fenicul /anason /chimen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Un pupic la fiecare!

Miere, Irina - peridurala mi-au pus-o la dilatatie 3. Cica in Fr asa e regula; nu inainte. Iti ia durerile, te vei putea plimba, insa moasa mi-a spus ca lungeste travaliul. Dar esti ZEN. Eu am avut 3 si peri la ora 17, si abia la 24 am avut dilatatie maxima.
Apa ti-au rupt-o?

Irina - iti tin pumnii ptr maine! Maine iti vei tine comoara in brate!! Vei uita toate durerile! Sincer!

Lisa - ptr respiratie: - stii baloanele alea subtiri de calitate indoielnica? Mie moasa mi-a spus ca impinsul se face pe expiratie tinand buzele tuguiate si inchipuindu-mi ca vreau sa umflu un balon d-ala!
Si daca tipi - ideea e sa o faci pe tonalitate groasa, precum calugarii lui Dalai Lama. E indicat sa faca si sotul sunete d-astea . Nu trebuie sa scoti sunete inalte stridente ca alea te lasa fara aer si pe tine si pe bebe.

Eu sunt mai bine. Am luat spasfon ptr contractii preventiv. Am dormit toata ziua. Bebelina ma ciupeste, impinge.
Mi-a luat o prietena crema Lasinoh ptr la spital, sa previn crevasele. Trebuie sa trec bagajul din plasa in valiza, insa tb sa se mobilizeze tati, sa-mi aduca valiza de la boxa.

Va mai dau un pupic!

lui David Andrei 4.5 ani si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Offf..doamne MIERE, saracutza de tineda doamne sa fie bine..dar te rog frumos sa nasti pana cand mergem sa facem nanisa nu ne tii asa in suspans.. ca doamne ferestece noapte o sa avem pupici multi pentru tine

38+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irina da tu pe unde esti???
draguta .... ce este??? nu vrei sa vb cu noi inainte de a deveni maine mamica??? sau te simti rau????

36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia

Mergi la inceput