Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (117

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui eli

cate min alaptati la un san?
ati crescut progresiv timpul?
lasati pe bebe sa adoarma la san?
cum curatati buricul?
la cate zile dupa nastere ati facut baie in cada?

Florence-poze http://community.webshots.com/album/569655885OYtMYP

1. cam 20-30 minute
2. a crescut singura, la inceput statea 10-15 minute;
3. nu o las sa adoarma, papa cat papa, o pun sa ragaie si apoi in patut;
4. cu alcool alb
5. nu am facut inca; numai dus, a treia zi dupa cezariana. Oricun nu ma omor dupa baia in cada

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

roxanaz, asa e , liniste si pace deocamdata...eu sper sa fie linistea dinainte de razboi ...Citisem ca pana la urma tu trebuie sa nasti prin cezariana din cauza pozitiei placentei, sau ma insel?

Iris2002, felicitari pt bebe fetita! Si eu care pariasem pe baietel....Te asteptam cu povestea nasterii si cu poze!

Naty si Alina, va admir, imi inchipui ca e greu cu 2 bebei mici...Dupa ce ai povestit cum decurge o zi la tine, Naty, nu stiu cum rezisti asa...cred ca trebuie sa gasesti timp si pentru tine si sa cauti mai mult ajutor, mai paseaza la sot ce se mai poate pt pe termen lung nu cred ca poti rezista in ritmul asta...

Selene, imi inchipui ca ti-e f greu singura...incearca sa apelezi la prieteni, poate mai iesi in oras cu o prietena sa ai cu cine vorbi, sau in vizita, macar te mai deconectezi si tu de casa si de bunica..tatal Dariei nu poate veni la tine o perioada sa te ajute?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Miere, hai ca va fi bine! Cere anestezie ca sa iti mai usurezi travaliul! Hai Aidan, vino pe lume sanatos si usurel pt mamica ta!

Alina, ce am nevoie pt bebe la EC? Fac bagajul de spital si nu stiu ce hainute sa impachetez.

Sunt mai linistita pt bebelina e mai activa, ca ieri eram innebunita!

Bee37+
AMR 5 zile

http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

selene offff saracuta de tine! Te cred ca esti la capatul puterilor, e si normal in conditiile astea, dar ai sa vezi ca in ce priveste ingrijirea Dariei lucrurile se vor imbunatati cand mai creste un pic.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

anca noi ne-am instalat pentru moment la ai mei asa ca am ceva ajutor dar numai dupa masa, ca sunt toti la servici. Uite, sotul de abia acum a intrat pe usa ... Dimineata sunt eu+bona Ioanei care e extraordinara dar Ioana NU VREA sa stea cu ea de loc.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Cam cat putem tine la congelator laptele de san???
Selene ii dai Dariutei ceva pentru colici???
Cam ce produse se folosesc in Romania, ca o sa-mi trimita tata un pachet si nu stiu ce sa-i cer. Astia aici nu-ti dau nimic ca zic ca tot nu au nici un efect, eu am incercat GRIPE WATER si a mers, dar nu stiu pentru cat timp o sa functioneze asa ca vreau sa fiu pregatita cu mai multe produse.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Felicitari, IRIS

Miere draga, curaj mult, nici nu pot sa-mi imaginez prin ce treci

POZE

Iulia 34+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Multumesc dragele mele pentru sfaturi.Eu va citesc ca am net pe telefon, dar la calculator nu prea ajung ca stau cu bebelina.Sunt singura cu baiatul meu si bebelusa si e mai greu.Seara ne mai ajuta tati.

Am inceput cu colicile.Ce se mai chinuie si cat mai tipa.Fata mea sta numai in brate ca mi-e mila sa o las sa planga.Stiu ca gresesc dar pe burta mea se mai linisteste.Deja s-a invatat asa, cred.Fetelor noi azi avem 10 zile si nu ne-a cazut buricul si avem in continuare icter.Cand cade buricul?

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miericico cere epidurala. sa fie bine o sa vezi.

Aryia esti bine?????Unde esti?????Sper ca nu ne faci vreo surpriza fara sa ne anunti.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Am mai intrat si eu putin... pana e gata ... fac fripturica cu cartofi!!!

Flo ma bucur ca papi in cinstea mea!!
Imi plaqce AMR-ul tau, .
Roxana pana la urma a pregatit Radu ceva si vine o familie de prieteni.
incerc sa dau cate examene pot din 6, fratele meu este taximetrist, si are o clienta fidela, pe care o duce unde vrea burtica ei.., cand il sun saracul, crede ca nasc, intai ii spun " nu nasc" dar trebuie sa ma duci...
Cami mai ai putin!!!

IRIS FELICITARI!!!SA VA TRAIASCA PRINTESICA!!
Lisa, ia vezi ce-ti doresti!!! parca nasterile au inceput la cap.100...cum ne propusesem!
Miere special pentru tine

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput